aJ|eKc Posted November 22, 2006 Share Posted November 22, 2006 Значи имам 2 bluetooth usb адаптера. 1 на ПЦ-то ми и 1 на лап(ни)топа (на който ми изгоря мрежовата карта та затова и пиша тази тема). С default драиверите и software-а на Windowsa успявам да ги пусна в локална мрежа 1mbit (много кефско . Обаче като отворя network sharing тази същата мрежа не фигурира изобщо там за да мога да и share-на net най-общо казано. Знам че има software с който това е правено за телефони и пробвах с една програма на която вече не помня името.. но не стана. Моля ви се някой ако е правил нещо такова по какъвто и да е начин да пише . Все пак има и вариант да си с 2 wifi адаптерчета, но първо искам да елиминирам този след това да хвърлям пари, освен това съм се заял . Айде пишете хакери Link to comment Share on other sites More sharing options...
TNT Posted November 22, 2006 Share Posted November 22, 2006 iztegli si http://www.data.bg/f.php?fid=19776863 towa sa draiveri za bluetooth ako iska6 net na laptopa moje da go spodeli6 prez pc-to. Instalirai gi mislq 4e sam 6te se opravi6 lesno e Link to comment Share on other sites More sharing options...
FENA Posted November 23, 2006 Share Posted November 23, 2006 Предполагам стават и за връзка PC<-->PC,не само PC<-->Лаптоп. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aJ|eKc Posted November 23, 2006 Author Share Posted November 23, 2006 Еми да ... все тая е. Сега ще пробвам решението на колегата с тея драйвери. Ако стане ще бъде върха. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aJ|eKc Posted November 23, 2006 Author Share Posted November 23, 2006 Нещо не става TNT .. незнам защо. Струва ми се че всичко правя както трябва, но не става. Дава ми грешка като се опитам да ги pair-на Link to comment Share on other sites More sharing options...
TNT Posted November 24, 2006 Share Posted November 24, 2006 Нещо не става TNT .. незнам защо. Струва ми се че всичко правя както трябва, но не става. Дава ми грешка като се опитам да ги pair-на i na 2-te ustroistva li instalira programata ? Ako da vytre v paketa ima: Search Devices dai na nego ako se otkriqt zna4i ima mreja ostanaloto e samo da natroi6 DNS-a i iptata Link to comment Share on other sites More sharing options...
aJ|eKc Posted November 28, 2006 Author Share Posted November 28, 2006 НАПРАВИХ ГОООООООООООООООооооооооооооооооо !!!!1 Обаче не е толкова просто колкото изглежда. Трябваше ми малко време да загрея че едното устройство трябва да е настроено като клиент - другото като сървър. И след това настроих мрежата и готово. Зора беше да се намерят и да се ... чифтосат (pair) Щото имам 10 Blueatooth адаптерчета. Късмет че по едно време уцелих 2 които работят. ps. Няма ли как да се крещи от кеф в тоя форум Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.