Jump to content
BulForum.com

Искам да рутирам нет през Bluetooth ..

Recommended Posts

Значи имам 2 bluetooth usb адаптера. 1 на ПЦ-то ми и 1 на лап(ни)топа (на който ми изгоря мрежовата карта та затова и пиша тази тема). С default драиверите и software-а на Windowsa успявам да ги пусна в локална мрежа 1mbit (много кефско:) . Обаче като отворя network sharing тази същата мрежа не фигурира изобщо там за да мога да и share-на net най-общо казано. Знам че има software с който това е правено за телефони и пробвах с една програма на която вече не помня името.. но не стана. Моля ви се някой ако е правил нещо такова по какъвто и да е начин да пише :). Все пак има и вариант да си с 2 wifi адаптерчета, но първо искам да елиминирам този след това да хвърлям пари, освен това съм се заял :angry1 . Айде пишете хакери :punk

Нещо не става TNT .. незнам защо. Струва ми се че всичко правя както трябва, но не става. Дава ми грешка като се опитам да ги pair-на :(

Нещо не става TNT .. незнам защо. Струва ми се че всичко правя както трябва, но не става. Дава ми грешка като се опитам да ги pair-на :(

i na 2-te ustroistva li instalira programata ? Ako da vytre v paketa ima: Search Devices

dai na nego ako se otkriqt zna4i ima mreja ostanaloto e samo da natroi6 DNS-a i iptata

НАПРАВИХ ГОООООООООООООООооооооооооооооооо !!!!1 :bgrin:

Обаче не е толкова просто колкото изглежда. Трябваше ми малко време да загрея че едното устройство трябва да е настроено като клиент - другото като сървър. И след това настроих мрежата и готово. Зора беше да се намерят и да се ... чифтосат :bgrin: (pair) Щото имам 10 Blueatooth адаптерчета. Късмет че по едно време уцелих 2 които работят.

ps. Няма ли как да се крещи от кеф в тоя форум :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...