Shiro Posted December 8, 2003 Share Posted December 8, 2003 Kupih si nov HDD i iskam ot da si prehvyrlq vsichko ot stariq na noviq hard - failove, symlinks, boot sectors ... a we vsichko! Iskam kato so sloja noviq na mqstoto na stariq i vsichko da si mi e syshtoto. Kak tochno da napravq tova ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted December 8, 2003 Share Posted December 8, 2003 Пич, като постваш навсякъде едно и също няма да получиш помощ, а warn... http://warez.ru/invision/index.php?showtopic=2383&st=0 я прегледай набързо горния линк и се постарай да се придържаш към това което пише в него. Има начини да стане това което искаш, но ти едва ли ще се справиш - по-добре намери някой по-запознат от теб да свърши работата, за да не се омаже всичко. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shiro Posted December 18, 2003 Author Share Posted December 18, 2003 Emi az pridvidlivo sym go pusnal i v linux i v windows, shtoto da kajem imam i dvete OS. Ako tva e zabraneno samo, edno shte kaja - typo! Ako nqkoi se zanimava s linux i moje da mi pomogne da si svyrsha rabotata pod linux shte chete toq forum, ne windows-kiq. syotvetno syshtoto vaji i za windows. I + tva sym zapoznat s Norton Ghost, s Part. Magic, s dd, s xcopy ... Prosto ne bqh prail takova neshto do sq i iskah izprobvani metodi i syveti. Sorry for breakin' the rules ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.