georgekodinov Posted November 22, 2006 Share Posted November 22, 2006 Имам 10-15 касети от камера (C-VHS). Търся някой с capture card, VHS видео и DVD записвачка да ги прехвръли на MPEG2 (DVD качество). Имам адаптер (едно нещо в което се слага малката касета, така че може да се пусне на нормално видео). Плащам по 3 лева на касета. DVD подложките са от мен (щото искам качествени дето могат да траят). Знам че ще ми предложите да отида в дома на техниката, но според мен там цените са силно завишени (за 10-на минути внимание). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted November 22, 2006 Share Posted November 22, 2006 Имам 10-15 касети от камера (C-VHS). Търся някой с capture card, VHS видео и DVD записвачка да ги прехвръли на MPEG2 (DVD качество). Имам адаптер (едно нещо в което се слага малката касета, така че може да се пусне на нормално видео). Плащам по 3 лева на касета. DVD подложките са от мен (щото искам качествени дето могат да траят). Знам че ще ми предложите да отида в дома на техниката, но според мен там цените са силно завишени (за 10-на минути внимание). Ако не ти трябват спешно, като мине 8-ми декември бих могъл да ти свърша работата....стига да не искаш редакции по материала. Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgekodinov Posted November 22, 2006 Author Share Posted November 22, 2006 Ако не ти трябват спешно, като мине 8-ми декември бих могъл да ти свърша работата....стига да не искаш редакции по материала. Никакви редакции : просто ги хвърляш на MPEG2 720x576 PAL (= DVD качество). И не ми е спешно : когато кажеш. Ако някой друг се навие да свърши работата преди това ще му ги дам разбира се Link to comment Share on other sites More sharing options...
Getzata Posted November 22, 2006 Share Posted November 22, 2006 Много се извинявам, но да не отварям нова тема . И на мен ми трябват 2 касети да се прехвърлят на ДВД , но отидох и питах в едно фотостудио - искаха ми 120лв , на касета !!! Ако някои се наеме да ми ги направи 2-те за по евтино , ще съм много радостен Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted November 22, 2006 Share Posted November 22, 2006 Много се извинявам, но да не отварям нова тема . И на мен ми трябват 2 касети да се прехвърлят на ДВД , но отидох и питах в едно фотостудио - искаха ми 120лв , на касета !!! Ако някои се наеме да ми ги направи 2-те за по евтино , ще съм много радостен Ако са като на georgekodinov ще ги направя заедно с неговите. П.П. Кое е аджеба това фотостудио...да не са разбрали че ще им даваш 2 касети Betacam... ...или пък ти да не си разбрал, че са ти казали по 120 ст. на касета... Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgekodinov Posted November 23, 2006 Author Share Posted November 23, 2006 Едно уточение : интересува ме някой САМО да ми прехвръли касетите на MPEG2 САМО на посочената цена. Ако смятате че се интересувам от "художествено оформление" на DVD бъркате. Не го искам (щото мога и сам) и не съм готов да платя допълнително за него. Просто не ми се ще да си купувам capture card (която нека не забравяме че е около 50-60 лева с ДДС нова) щото после няма какво да я правя. Така че моля не ми предлагайте оферти НАД цената на картата - не е сериозно някак. Допълнение : може да помисля и върху оферти за capture card втора ръка : но да е USB 2.0 или PCMCIA че искам да я включа към лаптоп. Пуснал съм запитване тука Link to comment Share on other sites More sharing options...
funakoshi Posted November 23, 2006 Share Posted November 23, 2006 Cena 10 lv na kaseta ako e do 3h i 15lv ako e nad 3h DVD-tata sa ot men kakto i kutiikite za tqh Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgekodinov Posted November 23, 2006 Author Share Posted November 23, 2006 Cena 10 lv na kaseta ako e do 3hi 15lv ako e nad 3h DVD-tata sa ot men kakto i kutiikite za tqh Колега, чети какво пише : какво искам, какво предлагам и разни такива детайли Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted November 23, 2006 Share Posted November 23, 2006 във фотопинк е 20 или 30лв. на час само информативно Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgekodinov Posted November 24, 2006 Author Share Posted November 24, 2006 във фотопинк е 20 или 30лв. на час само информативно То както колегата каза по-горе има и по 120 : не е луд този дето яде зелника, знайш. Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgekodinov Posted November 27, 2006 Author Share Posted November 27, 2006 Оправих се, моля някой да затвори темата. Най-накрая отидох и си купих capture card и си ги направих сам. Ако някой ви казва че на българина му се работи да знаете че не е прав. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.