Vendettist Posted November 21, 2006 Share Posted November 21, 2006 Предложение към вечерен час за учениците до 16 г. От СБУ и Национален съюз "Безопасност и охрана" предлагат на дискотека с децата да ходят и родителите 20.11.2006 Синдикатът на българските учители (СБУ) и Националният съюз "Безопасност и охрана" предлагат да се въведен вечерен час за учениците до 16 години. Това каза председателят на синдиката Янка Такева по повод обявената днес от двете организации кампания "Безопасност и охрана", съобщи БТА. Сред предложенията са да се върне оценката за поведение на учениците и да се премахне понятието "неизвинени отсъствия" Синдикатът и съюзът предлагат да се организират дневни дискотеки за учениците, на които да присъстват родителите и представители на органите на реда. В случай, че посещенията на дискотеки са вечер. Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted November 21, 2006 Share Posted November 21, 2006 твърдо за.малките-и момчета и момичета са изпонапиват и лазат по улиците след края на така наречената дискотека.да си стоят вкъщи и да си четат уроците другите ти 2 теми май бяха по добре за новините Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted November 21, 2006 Share Posted November 21, 2006 Vendettist нужно ли беше да правиш 3 теми от които за мне само едната е смислена ? както и да е Все пак ако е решило да се напие ще се напие ! То по тази логика ще карат и родителите да бъдат на рожденните дни . Повече съм съгласен за вечерен час все пак много простотии се извършват точно вечерно време . Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted November 21, 2006 Share Posted November 21, 2006 има майки, дето не трявба да бъдат пускани на дискотеки, ще земат да изгорят некой момченца тъкмо щях да напиша същото има доста засукани майки , заради които бих почнал да ходя по децките дискотеки Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted November 21, 2006 Share Posted November 21, 2006 ШШШШ тея нормални ли са уе.Кфо е тфа да са премахва понятиено неизвинени отсъствия .Да си глеат раотата.Тфа пък за дискотеките още по-голяма простотия.Аз съм за да го напраят под 14 години .Пък и родителите които виждат как децата им се пребират бяни по улиците къде блеят .Аз ако съм един родител(майка ми примерно) ако видя как сина ми са прибира пян в къщи няма да го пусна и на кафе даже.Кфи са тея.Пък и секи тряа да си знае мярката.Отиаш на рожден ден,дискотека,клуб-знайш че мойш да пиеш една бира-толкова пиеш.Аз си знам 1-2 бири малки Tuborg 330 повече не.От друга страна пък и е полезно щото колкото момичета изгарят докато са пяни и после не моат разберат кфо стаа(нали са сещате за кфо ви говоря).На една приятелка нейна приятелка така "изгоряла" и после-само проблеми на главата.Да слагат вечерен час,но да го направят с придружител над 18 години(първи братчед,брат,сестра....) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vendettist Posted November 21, 2006 Author Share Posted November 21, 2006 vie drugite temi ne gi baraite:) te sa za diskusii kato taq:) znam 4e sa za novini amato tva novini li sa? te sa 4ista prostotiq no kakto i da e... Smqtam 4e zakona koito e za lica do 18g da imat ve4er 4as e mnogo dobar.Vapreki 4e sam an 17 i bi trqbva da pluq bih kazal 4e ako ne e toq zakon mnogo prostitoiq stava po ulicite sega a predstavete si bez zakona?anarhia... Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted November 21, 2006 Share Posted November 21, 2006 От друга страна пък и е полезно щото колкото момичета изгарят докато са пяни и после не моат разберат кфо стаа(нали са сещате за кфо ви говоря).На една приятелка нейна приятелка така "изгоряла" и после-само проблеми на главата.Да слагат вечерен час,но да го направят с придружител над 18 години(първи братчед,брат,сестра....) айде айде то все алкохола им е виновен ..... то им се е*е 2 не виждат после алкохола , тва алкогола онва , тоя ме изнасили , ония ма нае*а..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blitz^^ Posted November 21, 2006 Share Posted November 21, 2006 Абе asd е прав за изгарянето, ама могат съвсем спокойно да си изгорят и в домашни условия . То по купоните са най-големите разврати ^^' . Абе можем и за 25 годишни да сложим час и пак нищо. Ама тряя се спре простотията по някъв начин иначе няма оправия :/. Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted November 21, 2006 Share Posted November 21, 2006 От друга страна пък и е полезно щото колкото момичета изгарят докато са пяни и после не моат разберат кфо стаа(нали са сещате за кфо ви говоря).На една приятелка нейна приятелка така "изгоряла" и после-само проблеми на главата.Да слагат вечерен час,но да го направят с придружител над 18 години(първи братчед,брат,сестра....) Ем тя ако не е искала е щяла да стиска краката или да писка . Мога да ти дам редица примери за домашни "изгарания" и кво пак алкохола виновен . То излиза , че е по-добре да се забрани употребата на алкохол отколкото ходенето по дискотеки на това ме навежда всичко . Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted November 21, 2006 Share Posted November 21, 2006 Под 16 ли си трябва да си под домашен арест. 20:00ч. в леглото! Който има МИЛФ да ме търси на ПМ. С Караман ще я навестим Link to comment Share on other sites More sharing options...
warp Posted November 22, 2006 Share Posted November 22, 2006 Супер! Писна ми да гледам лапетии по дискотеките... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted November 22, 2006 Share Posted November 22, 2006 Под 16 ли си трябва да си под домашен арест. 20:00ч. в леглото! Който има МИЛФ да ме търси на ПМ. С Караман ще я навестим Ставаме трима Иначе и аз бих подкрепил такава инициатива, защото като гледам какво вършат все по-невръстни същества направо ми настръхва косата Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted November 22, 2006 Share Posted November 22, 2006 Аз точно за алкохола имах предвид.А то някоя като са я нарочили че ша "изгаря" и да писка и да стиска се изгаря.В тоя прост Карамел веднъж бях пак станах свидетел на такъв опит.Абе простотия си е.За домашните купони-отделен въпрос.Там тея на които им са е'е си са е'ат за дискотеките идеше реч. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted November 22, 2006 Share Posted November 22, 2006 Под 16 ли си трябва да си под домашен арест. 20:00ч. в леглото! Който има МИЛФ да ме търси на ПМ. С Караман ще я навестим Тва малко грубо звучи, ако е същото за което се сещам. Фраза от Американски пай Link to comment Share on other sites More sharing options...
farrell Posted November 22, 2006 Share Posted November 22, 2006 ми не знам как точно,ама тряаа се сложи край на простотията и анархията и ако питате мен даже и с придружител не тряаа да ги пускат по нощни барове и дискотеки,ква работа имат 16 годишните по тия места,те и 18 годишните нямат,ама поне си имат законно позволение а,тая измислица с мама и тати!!тия хора полудяха,те родителите не ходят по цял ден да се трудят,ами накрая и пазачи на децата,как си я мислят тая работа не знам,само щото системата е вгз и е много сложно,или кой знае колко ша земат да обеднеят ако не пускат тийнеджърите по метса,дето не тряаа краката да им стъпват а тва за премахването на неизвинените,нещо ми остана мъгла,кво ша има на тяхно място?? ама в крайна сметка няма родителски контрол на първо място,на второ полицейски и учителски оппа и алкохола щях да забравя,че и той е много сложно да се спре да се продава на лица под 18г. иначе табелки имаме навсякъде,само не и спазването им за "изгарящите"......винаги ги има и ша си ги има,а те да не се правят на много света вода не напита,че всички май знаем кои и как точно пламват Link to comment Share on other sites More sharing options...
JDFU Posted November 22, 2006 Share Posted November 22, 2006 MILF си е термин за просветените Не са го измислили от американски пай със сигурност. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted November 22, 2006 Share Posted November 22, 2006 ....а,тая измислица с мама и тати!!тия хора полудяха,те родителите не ходят по цял ден да се трудят,ами накрая и пазачи на децата,как си я мислят тая работа не знам... Да бе...как ли не съм хукнал със сина си да го вардя из дискотеките...могат ли да ме хванат за ...що за глупост....Представяте ли си картинката - група тийнеджъри се скупчили на дансинга и клатят глави, а отстрани същата по численост група от родители седят и ги надзирават...самата идея е -> Според мен със сегашната акселерация на поколенията трябва да се снижи възрастовата граница, когато трябва да отговаряш за извършени от теб престъпления. Тъй де...оня убил съученика си, нарязал го на парчета, че да може да го намести във фризера и после..."...ама той бил малък, нямал не знам колко си години и не можело да бъде съден..."...аз ли нещо не схващам или ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
farrell Posted November 22, 2006 Share Posted November 22, 2006 Според мен със сегашната акселерация на поколенията трябва да се снижи възрастовата граница, когато трябва да отговаряш за извършени от теб престъпления. Тъй де...оня убил съученика си, нарязал го на парчета, че да може да го намести във фризера и после..."...ама той бил малък, нямал не знам колко си години и не можело да бъде съден..."...аз ли нещо не схващам или ... което ме навежда на мисълта,че трябва да се посещават специализирани кабинети,прегледи,нещо някъв елементарен контрол,превантивни мерки,а не псоле отде се взеха фризерите и ония кукувици дето държаха бащата да понесе отговорност :ph34r: Link to comment Share on other sites More sharing options...
VooDooMaN Posted November 23, 2006 Share Posted November 23, 2006 MILF си е термин за просветените Не са го измислили от американски пай със сигурност. Не съм сигурен дали не го измислиха точно там, поне така набра популярност . Но сега малко по-популярен е Milf Hunter . По темата - трябва да има ред и дисциплина. Последните години нямаше - виждат се резултатие - плачевни. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.