yoda7008 Posted November 21, 2006 Share Posted November 21, 2006 Става въпрос за тоя човек Gman ако не се сещате ето ви линк http://www.planetvampire.com/bloodlines/fe...images/gman.jpg Е въпроса ми е следният какъв е този Gman и на коя страна е знам че в края на Half-Life Source Remake (2004) ми предлага да работя за него а в следващата част се появява 2 пъти и това е Ако някой знае да каже Link to comment Share on other sites More sharing options...
charsi Posted November 21, 2006 Share Posted November 21, 2006 а ми първо не е half live, а half life Gman не се появява само 2 пъти в втората част.Доста често той те наблюдава от някаде и спокоино си тръгва.А като стигнеш до мястото където е стоял се оказва че е нещо като задънена улица и всъщност няма от къде да избяга но все пак тои изчезва по някав начин.Същото е и в half life 1. Ето тук има информация за Gman, а тук показват къде срещаш gman в half-life2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
yoda7008 Posted November 22, 2006 Author Share Posted November 22, 2006 благодаря за помоща това в уикипедията е хубаво само дето е на английски ама нищо ще се помъча да го прочета Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.