Stenli Posted November 21, 2006 Share Posted November 21, 2006 /проблемът се състои в това, че като натисна няко клавиш от най-г0рния ред ми изписва по няк0лк0 симв0ла наведнъж. каква можеда е причината? eто какво изписва като натисна даден клавиш: Q = q1 съответно с shift / Q! W = w2 / W@ E = e3 / E# r = br4 / BR$ t = няма пр0блем y = същ0 u = nu7 / NU& i = i8 / I* o = o9 + десен бутон на мишката / О(+ десен бутон на мишката p = /p0 / ?P) п0вечето 0тг0варят на цифрата от горния ред Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted November 21, 2006 Share Posted November 21, 2006 Отварял ли си я? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted November 21, 2006 Author Share Posted November 21, 2006 Отварял ли си я? не, явно й е дошло времето сега бях в един приятел да я пробвам и там също е така Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corp Posted November 21, 2006 Share Posted November 21, 2006 Ами, може да я отвориш, да видиш дали не са разместени гумичките и платката (ако така се казава онова голямото тънко, прозрачно нещо). Може и да я избършеш от праха вътре. Също трябва да е добре затегната. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted November 21, 2006 Share Posted November 21, 2006 Да, и според мен е от клавиатурата, но по-скоро може да е от процесора в нея. Преди имах подобен проблем с нова клав. от евтините, даже успях да накарам да ми я сменят, и другата пак същата, както си пиша бързо, някои клавиши се повтарят по повече пъти, до 3, и това беше доста дразнещо, защото пълнеше текста с много грешки. Явно е било от процесора, че накрая я разглобих като я оставих на пода с голямо ускорение, вътре механиката си беше наред, но явно е от чипа на тия евтини боклуци. Взех си Компак и вече 3 г. нямам проблеми. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted November 22, 2006 Share Posted November 22, 2006 И моя съвет е да я отвориш, да я почистиш основно и пак да я затвориш. Но внимавай как я затваряш, затягай много добре болтчетата! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nas_ Posted March 4, 2007 Share Posted March 4, 2007 nqkoi moje li da mi obqsni za6to mi se precaka kirilicata??? V smisyl kato pi6a na Word nqma problemi,ama kato trygna da pi6a vyv forumite mi izliza slednoto: :> AB00 <09=0- tova da preveda e - "ko staa maina?" Kak moje da se opravi? Ako nqkoi znae - blagodarnosti i Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobar Posted March 6, 2007 Share Posted March 6, 2007 Кво ползваш за кирилизация? Аз ползвам на Инжинера кирилизацията и нямам никакви грижи никъде Флекс тайпа има свойството от време на време да се бъгва Link to comment Share on other sites More sharing options...
Heller12a Posted March 6, 2007 Share Posted March 6, 2007 nqkoi moje li da mi obqsni za6to mi se precaka kirilicata??? V smisyl kato pi6a na Word nqma problemi,ama kato trygna da pi6a vyv forumite mi izliza slednoto::> AB00 <09=0- tova da preveda e - "ko staa maina?" Kak moje da se opravi? Ako nqkoi znae - blagodarnosti i туй ми мяза на кирилица на инжинера+гугъл тулбар+ИЕ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.