Jump to content
BulForum.com

problem s klaviturata

Recommended Posts

/проблемът се състои в това, че като натисна няко клавиш от най-г0рния ред ми изписва по няк0лк0 симв0ла наведнъж. каква можеда е причината?

eто какво изписва като натисна даден клавиш:

Q = q1 съответно с shift / Q!

W = w2 / W@

E = e3 / E#

r = br4 / BR$

t = няма пр0блем

y = същ0

u = nu7 / NU&

i = i8 / I*

o = o9 + десен бутон на мишката / О(+ десен бутон на мишката

p = /p0 / ?P)

п0вечето 0тг0варят на цифрата от горния ред :blink:

Ами, може да я отвориш, да видиш дали не са разместени гумичките и платката (ако така се казава онова голямото тънко, прозрачно нещо). Може и да я избършеш от праха вътре. Също трябва да е добре затегната.

Да, и според мен е от клавиатурата, но по-скоро може да е от процесора в нея.

Преди имах подобен проблем с нова клав. от евтините, даже успях да накарам да ми я сменят, и другата пак същата, както си пиша бързо, някои клавиши се повтарят по повече пъти, до 3, и това беше доста дразнещо, защото пълнеше текста с много грешки. Явно е било от процесора, че накрая я разглобих като я оставих на пода с голямо ускорение, вътре механиката си беше наред, но явно е от чипа на тия евтини боклуци. Взех си Компак и вече 3 г. нямам проблеми.

И моя съвет е да я отвориш, да я почистиш основно и пак да я затвориш. Но внимавай как я затваряш, затягай много добре болтчетата!

• 3 months later...

nqkoi moje li da mi obqsni za6to mi se precaka kirilicata??? V smisyl kato pi6a na Word nqma problemi,ama kato trygna da pi6a vyv forumite mi izliza slednoto:

:> AB00 <09=0- tova da preveda e - "ko staa maina?" Kak moje da se opravi? Ako nqkoi znae - blagodarnosti i :beerchug :beerchug

Кво ползваш за кирилизация? Аз ползвам на Инжинера кирилизацията и нямам никакви грижи никъде :punk Флекс тайпа има свойството от време на време да се бъгва ;)

nqkoi moje li da mi obqsni za6to mi se precaka kirilicata??? V smisyl kato pi6a na Word nqma problemi,ama kato trygna da pi6a vyv forumite mi izliza slednoto:

:> AB00 <09=0- tova da preveda e - "ko staa maina?" Kak moje da se opravi? Ako nqkoi znae - blagodarnosti i :beerchug :beerchug

туй ми мяза на кирилица на инжинера+гугъл тулбар+ИЕ :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...