samkijot Posted December 7, 2003 Share Posted December 7, 2003 ... ami tuk si imame edno virusche(info), koeto nyakoj gad("by_HuK") go e slojil v iso-to na igrata half life . eto i tochnia path - ....\Manual\ar40eng.exe Link to comment Share on other sites More sharing options...
xb00t Posted December 7, 2003 Share Posted December 7, 2003 Добре че си го надушил, но невярвам да го е сложил нарочно... все пак това .исо може да е свалено от всякаде Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted December 7, 2003 Share Posted December 7, 2003 Споко - четете внимателно за какво става дума - не е точно вирус... И е безвреден, като изключим това, че кара AV софтуера да пищи... И наистина не бързайте с обвиненията и епитетите - може наистина да не е знаел за това ъплоадера - от къде сте сигурни, че той е правил исо-то?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted December 7, 2003 Author Share Posted December 7, 2003 obiknoveno horata kogato si svalyat neshto ot nyakade go proveryavat za razni gadinki,nali? upload-a stava na sobstvena otgovornost - taka li e ili gresha? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted December 7, 2003 Share Posted December 7, 2003 Нормално е. Все пак това е Norton... да не очаквате да работи като хората? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted December 7, 2003 Share Posted December 7, 2003 obiknoveno horata kogato si svalyat neshto ot nyakade go proveryavat za razni gadinki,nali? upload-a stava na sobstvena otgovornost - taka li e ili gresha? Кое те кара да мислиш че даунлоада не е на собствена отговорност? Ако искаш да си сигурен, че няма да хванеш вирус се свържи със дистрибутор и си купи играта от него на оригинален диск. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xb00t Posted December 7, 2003 Share Posted December 7, 2003 Кое те кара да мислиш че даунлоада не е на собствена отговорност?Ако искаш да си сигурен, че няма да хванеш вирус се свържи със дистрибутор и си купи играта от него на оригинален диск. @ov3rm4n ама и ти как го каза само @samkijot аз например никога не си проверявам с анти-вируска това което свалям. Има повече тръпка Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted December 7, 2003 Author Share Posted December 7, 2003 Кое те кара да мислиш че даунлоада не е на собствена отговорност? razbira se che e, no dumata mi e za tova ... но невярвам да го е сложил нарочно Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted December 7, 2003 Share Posted December 7, 2003 Приятелю, колкото и странно да ти се струва тук има хора, които свалят по 20 и повече игри, и не за да ги играят, а защото юзъри като тебе са пожелали да ги имат. Разумно и реално ли е според тебе тези хора да инсталират и тестват всичко което минава през тях? Хайде попитай някой от mass-uploaders дали има възможност да го прави. И ако на 100 качени игри в една се е промъкнал вирус - това е нормално. Всички сме наясно с рисковете които поемаме използвайки пиратски софтуер. Носим си последствията и взимаме мерки да се предпазваме. Какво искаш да кажеш - че го е сложил нарочно?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
AGENT_ORANGE Posted December 7, 2003 Share Posted December 7, 2003 mn e prav ov3rm4n nema perfektni ne6ta vse pak :ph34r: Link to comment Share on other sites More sharing options...
ACHE Posted December 8, 2003 Share Posted December 8, 2003 Moje li i az da se obada: Az proveriavam vsichko ama ABSOLIUTNO vsichko koeto svaliam s anti-virus shoto sam se paril nevednaj, a tova iso go svalih predi po-malko ot mesec i v nego ne otkrih nikakuv virus, neznam no spored men programata ti se e zabludila Link to comment Share on other sites More sharing options...
KnoppiX Posted December 8, 2003 Share Posted December 8, 2003 ai hora ot tri dni imam problem s pcto i se 4udq kakyv... a pyk to ot kvo bilo ... aide oba4e da mi kajete tva s kvo da si go mahna 6toto nortona mai ne go hva6ta pls... pomognete Link to comment Share on other sites More sharing options...
AGENT_ORANGE Posted December 8, 2003 Share Posted December 8, 2003 ai hora ot tri dni imam problem s pcto i se 4udq kakyv... a pyk to ot kvo bilo ... aide oba4e da mi kajete tva s kvo da si go mahna 6toto nortona mai ne go hva6ta pls... pomognete probvai s AntiVir ne e lo6a moje i da ti pomogne Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted December 8, 2003 Share Posted December 8, 2003 Едва ли е сложен нарочно, просто някой път без да искаш стават такива неща Link to comment Share on other sites More sharing options...
erick_johnson Posted January 15, 2004 Share Posted January 15, 2004 virus found in http://warez.ru:8081/gamez2/Emperor-Battle...Rip/install.exe P.S. troqnec e. i vse pak pone da se znae kade e. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AGENT_ORANGE Posted January 15, 2004 Share Posted January 15, 2004 virus found in http://warez.ru:8081/gamez2/Emperor-Battle...Rip/install.exe P.S. troqnec e. i vse pak pone da se znae kade e. nai dobre da go mahnat adminite dokato nekoi ne se e oparil ot nego Link to comment Share on other sites More sharing options...
KnoppiX Posted January 15, 2004 Share Posted January 15, 2004 Да наистина ще бъде много хубаво ако откритите вируси ги трият веднага дори не и Админите ами и тези които са ги качвали.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tHiNkeR Posted January 15, 2004 Share Posted January 15, 2004 ai hora ot tri dni imam problem s pcto i se 4udq kakyv... a pyk to ot kvo bilo ... aide oba4e da mi kajete tva s kvo da si go mahna 6toto nortona mai ne go hva6ta pls... pomognete Moje i da e banalno, no ti preporu4vam AVG. Ako znae6 kakvi (i kolko) "ne6ta" mi izmukna.... NAV pasti da iade Link to comment Share on other sites More sharing options...
hooligan Posted December 3, 2004 Share Posted December 3, 2004 Moje li i az da se obada: Az proveriavam vsichko ama ABSOLIUTNO vsichko koeto svaliam s anti-virus shoto sam se paril nevednaj, a tova iso go svalih predi po-malko ot mesec i v nego ne otkrih nikakuv virus, neznam no spored men programata ti se e zabludila <{POST_SNAPBACK}> Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.