Jump to content
BulForum.com

warning: virus find

samkijot

Recommended Posts

Добре че си го надушил, но невярвам да го е сложил нарочно... все пак това .исо може да е свалено от всякаде ;)

Споко - четете внимателно за какво става дума - не е точно вирус... И е безвреден, като изключим това, че кара AV софтуера да пищи... И наистина не бързайте с обвиненията и епитетите - може наистина да не е знаел за това ъплоадера - от къде сте сигурни, че той е правил исо-то?!

obiknoveno horata kogato si svalyat neshto ot nyakade go proveryavat za razni gadinki,nali? upload-a stava na sobstvena otgovornost - taka li e ili gresha?

Кое те кара да мислиш че даунлоада не е на собствена отговорност?

Ако искаш да си сигурен, че няма да хванеш вирус се свържи със дистрибутор и си купи играта от него на оригинален диск.

Ако искаш да си сигурен, че няма да хванеш вирус се свържи със дистрибутор и си купи играта от него на оригинален диск.

@ov3rm4n

ама и ти как го каза само :)

@samkijot

аз например никога не си проверявам с анти-вируска това което свалям. Има повече тръпка :)

razbira se che e, no dumata mi e za tova

... но невярвам да го е сложил нарочно

Приятелю, колкото и странно да ти се струва тук има хора, които свалят по 20 и повече игри, и не за да ги играят, а защото юзъри като тебе са пожелали да ги имат. Разумно и реално ли е според тебе тези хора да инсталират и тестват всичко което минава през тях? Хайде попитай някой от mass-uploaders дали има възможност да го прави. И ако на 100 качени игри в една се е промъкнал вирус - това е нормално. Всички сме наясно с рисковете които поемаме използвайки пиратски софтуер. Носим си последствията и взимаме мерки да се предпазваме. Какво искаш да кажеш - че го е сложил нарочно?!

Moje li i az da se obada:

Az proveriavam vsichko ama ABSOLIUTNO vsichko koeto svaliam s anti-virus shoto sam se paril nevednaj, a tova iso go svalih predi po-malko ot mesec i v nego ne otkrih nikakuv virus, neznam no spored men programata ti se e zabludila

• 1 month later...

Да наистина ще бъде много хубаво ако откритите вируси ги трият веднага дори не и Админите ами и тези които са ги качвали....

ai hora ot tri dni imam problem s pcto i se 4udq kakyv...

a pyk to ot kvo bilo ...

aide oba4e da mi kajete tva s kvo da si go mahna 6toto nortona mai ne go hva6ta

pls... pomognete

Moje i da e banalno, no ti preporu4vam AVG. Ako znae6 kakvi (i kolko) "ne6ta" mi izmukna.... :wacko:

NAV pasti da iade :angry:

• 10 months later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...