tedy Posted June 1, 2009 Share Posted June 1, 2009 Спомням си че iperf можеше да прави това. Мерси, но не намирам грам документация за програмата, и нещо не ми вдъхва доверие. Не намерих подобна програма, и понеже не е толкова трудно, реших сам да си напиша програмка за тест на скоростта на мрежа без да се пише по файлове. Хем да си поприпомня TCP . Link to comment Share on other sites More sharing options...
CyberHill Posted June 16, 2009 Share Posted June 16, 2009 Колеги търся РАБОТЕЩ активатор за Windows Visa Ultimate SP2. Всичко което съм пробвал не "оправя" нещата. При инсталацията , не съм вкарвал key, забранени са update-ите и съм я disconnect-нал от I-net. Пробвал съм почти всичко от zamunda-та , но без резултатно... Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted June 17, 2009 Share Posted June 17, 2009 Колеги търся РАБОТЕЩ активатор за Windows Visa Ultimate SP2.Всичко което съм пробвал не "оправя" нещата. При инсталацията , не съм вкарвал key, забранени са update-ите и съм я disconnect-нал от I-net. Пробвал съм почти всичко от zamunda-та , но без резултатно... Пробвай с този, цъкаш "активиране" и изчакваш да ти изкоти прозорче... тогава си готов. ЛИНК - Проверих го за вируси и все пак го провери и ти за да не стане някоя каша. Пиши ако стане за да знаят и другите хора. Link to comment Share on other sites More sharing options...
waren Posted July 20, 2009 Share Posted July 20, 2009 Трябва ми програмка с която да конвертирам Филми в 3gp формат Помагайте Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vetim Posted July 20, 2009 Share Posted July 20, 2009 Трябва ми програмка с която да конвертирам Филми в 3gp формат Помагайте total video converter примерно... може да си адваш и субтитрите. Link to comment Share on other sites More sharing options...
waren Posted July 21, 2009 Share Posted July 21, 2009 Мерси DUDE програмката е страхотна Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zeki Posted August 6, 2009 Share Posted August 6, 2009 Здравейте Можели някой да даде линк към Design Sintez + crack или serial или пач или нещо подобно за да работи пълноценно Мерси предварително Link to comment Share on other sites More sharing options...
po_taka Posted August 6, 2009 Share Posted August 6, 2009 някои да има assystbullmer Fashion http://www.assystbullmer.co.uk/fashion.shtml може и демо или триал Link to comment Share on other sites More sharing options...
James_Bond007 Posted August 28, 2009 Share Posted August 28, 2009 Здравейте. Търся програма (прокси сървър предполагам), с която да мога да пусна няколко РСта в офиса да имат достъп точно до 2-3 определни сайта свързани с работата.. Можете ли да ми помогнете? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eagle Posted August 28, 2009 Share Posted August 28, 2009 Здравейте колеги! Търся сериал или крак за една програмка:SoftFuse Password Generator Pro 2.3 Също така, търся някаква неина алтернатива да ми изгенерира едни номера.Инсталирах сума ти Random генератори и password,words какви ли не глупости, някои работят, но генерират малко номера .На мен ми трябва от порядака на 1000000 вариации. Благодаря предварително. С Perl под линукс може да стане номера ,но не го разбирам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mart261978 Posted January 20, 2010 Share Posted January 20, 2010 търся crack za microsoft office 2007 моля някои да ми помогне!!!Предварително благодаря!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted January 21, 2010 Share Posted January 21, 2010 Че в замундата си има целия офис пакет кракнат. При мен след ъпдейт измрънка, че не е лицензиран, но след препокриване отново с крака всичко заспа на 6+. Вече няколко месеца си работи. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vikktor Posted January 26, 2010 Share Posted January 26, 2010 Install using this cd-key: VB48G-H6VK9-WJ93D-9R6RM-VP7GT Use this key for the other office apps: HCFPT-K86VV-DCKH3-87CCR-FM6H тва е за 2007 без допълнителни кракове Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mila Posted February 6, 2010 Share Posted February 6, 2010 Install using this cd-key: VB48G-H6VK9-WJ93D-9R6RM-VP7GT Use this key for the other office apps: HCFPT-K86VV-DCKH3-87CCR-FM6H тва е за 2007 без допълнителни кракове Благодаря и от мен И два допълнителни въпроса... Кое копие на Майкрософт Офис да сваля - всичките ли са читави? И друго. Имам стар Офис-пакет, на 2003, обаче направих глупостта да кача един ъпдейт - просто забравих, че не трябва да го ъпдейтвам, сега ми обяснява, че не е автентичен - което си е вярно и до 13 дни ще стане неизползваем или нещо подобно. Ако го uninstall-на и кача нов, с ключове и т.н., това ще реши ли проблема или трябва да направя и друго нещо? И трети въпрос - уж нямаше да има... Имам документи на Ексел, които са правени на 2003-версия. Има някаква разлика във формулите - при съставянето. Обясняваха ми как да правя една формула, аз не успях да го повторя, после ми дадоха вариант за 2003, който само копирах - не си дадох труда да го вдявам - ще ги чете ли нормално версия 2007? Много благодаря (предварително) за помощта на всички, които ще се отзоват. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alchemy Posted February 6, 2010 Share Posted February 6, 2010 ... И два допълнителни въпроса... Относно Офис 2003 мисля, че вероятността да уцелиш проблемна дистибуция е малка. Гледай само да си върви с ключа. Мисля, че правилния начин е деинсталиране и инсталиране на новата дистибуция с приложения ключ. Ако става въпрос за функциионални зависимости, зададени в клетките, то не ми се вярва да има различен синтаксис на вградените функции в по-новите версии на Excel.Визуалното представяне на формули обаче става с вграденото приложение Equation editor, което от Office 95 до Office 2003 е едно и също. В Office 2007 и по-нови не съм сигурен, понеже не съм ги ползвал.Има и едно гадно недоразумение, наречено MathType, което кой знае защо Microsoft предлагат да си инсталираш (след няколко стартирания на Equation editor-а). Не стига, че написаните с него формули стават нечетими за други редактори, ами и след деинсталирането му трябва с допълнителен tool (не безплатен!) да се преобразуват оаканите формули. Дано твоя случай не е като последния. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mila Posted February 9, 2010 Share Posted February 9, 2010 Относно Офис 2003 мисля, че вероятността да уцелиш проблемна дистибуция е малка. Гледай само да си върви с ключа. Мисля, че правилния начин е деинсталиране и инсталиране на новата дистибуция с приложения ключ. Ако става въпрос за функциионални зависимости, зададени в клетките, то не ми се вярва да има различен синтаксис на вградените функции в по-новите версии на Excel.Визуалното представяне на формули обаче става с вграденото приложение Equation editor, което от Office 95 до Office 2003 е едно и също. В Office 2007 и по-нови не съм сигурен, понеже не съм ги ползвал.Има и едно гадно недоразумение, наречено MathType, което кой знае защо Microsoft предлагат да си инсталираш (след няколко стартирания на Equation editor-а). Не стига, че написаните с него формули стават нечетими за други редактори, ами и след деинсталирането му трябва с допълнителен tool (не безплатен!) да се преобразуват оаканите формули. Дано твоя случай не е като последния. Благодаря ти много за помощта. ДА те разбирам ли, че ме съветваш, като деинсталирам стария, пак да инсталирам версия 2003, само че някоя, която да върви с ключ - а не 2007, например? Някой да препоръча конкретна версия отнякъде? Link to comment Share on other sites More sharing options...
instinct233 Posted February 16, 2010 Share Posted February 16, 2010 Ето 2 линка, където е най-вероятно да намерите това, което ви интересува: _http://forum.ru-board.com/forum.cgi?forum=35 _http://torrents.ru И двата изискват регистрация (безплатна) и са на руски, но със сигурност си струват. Link to comment Share on other sites More sharing options...
koceto_pr Posted February 16, 2010 Share Posted February 16, 2010 Name and pass for Panda Antivirus + Firewall 2008 ????????????? :huh: Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaN Posted February 20, 2010 Share Posted February 20, 2010 Някой може ли да ми даде работещ линк към Plan&More на Grass ? В общи линий това е програма за мебелен дизайн , но не мога да я намеря никъде за сваляне.......... . Хайде някой колега който я има , или знае откъде да се намери да даде едно рамо моля. Link to comment Share on other sites More sharing options...
newman Posted February 22, 2010 Share Posted February 22, 2010 Здравейте, Търся астрологичната програма ZET 9 Professional! Има я в RapidShare, но не можах да я сваля от там. Ако може някой да помогне !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
totosmoto Posted March 3, 2010 Share Posted March 3, 2010 Търся крак за em-plant 7.0. Благодаря предварително на отзовалите се. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jjjjjk Posted March 20, 2010 Share Posted March 20, 2010 Търся пълната версия на SPlan7 на Abacom По възможност търся и Sprint Layout 5.0 Благодаря! П.П Намерени с помоща на един добър приятел. Направих торент, който всеки, който смята, че ще му бъдат полезни програмките, може да изтегли. http://free.arenabg.com/details.php?id=c1c691057c69f4db264ff53945fa3bb26ee99331 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpI7_FiRe Posted March 21, 2010 Share Posted March 21, 2010 Трябва ми reg key за XP Smart Security 2010 . Търсих бая в google, но нищо не намерих. Мерси предварително Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted March 23, 2010 Share Posted March 23, 2010 Намерих BlueSoleil програмата, но ми се иска ако някой има и CPhoneTool плъгина към нея, някой по-нов, да подаде насам . Или крайник за него. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vikktor Posted April 6, 2010 Share Posted April 6, 2010 след 4 дена ми изтича Trial-а за X-Fonter 6.4 и така и не успях да намеря нито serial, нито crack Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.