Aquila Posted March 19, 2007 Share Posted March 19, 2007 Трябва ми конвертор на мерни единици, но софтуерен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JDFU Posted March 19, 2007 Share Posted March 19, 2007 Трябва ми конвертор на мерни единици, но софтуерен. Гугъл не ти ли върши работа? Или искаш да си инсталираш нещо и да го ползваш офлайн. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amigo Posted March 19, 2007 Share Posted March 19, 2007 Трябва ми конвертор на мерни единици, но софтуерен. Tегли наволя Link to comment Share on other sites More sharing options...
justify Posted April 15, 2007 Share Posted April 15, 2007 Трябва ми конвертор на мерни единици, но софтуерен. дръпни си конвертор Link to comment Share on other sites More sharing options...
uzi Posted April 16, 2007 Share Posted April 16, 2007 tarsq crackovete na titan quest i titan quest immortal throne Link to comment Share on other sites More sharing options...
D-Devil666Hell Posted April 16, 2007 Share Posted April 16, 2007 tarsq crackovete na titan quest i titan quest immortal throne Пич объркал си темата. Иначе провери в ДЦ-то за .нфо файловете на игрътъ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted April 17, 2007 Share Posted April 17, 2007 Replay Media Catcher трябва ми код за регистрация. Link to comment Share on other sites More sharing options...
goja Posted April 17, 2007 Share Posted April 17, 2007 ima edni programi deto si vkarva6 snimkata i si slaga6 razli4ni pri4eski kajete nqkoi da si drypna nqkoq ama i crack da ima de. Има 2-3 онлайн сайта които работят с такива програми и не ти е нужно да я сваляш качваш си снимката там и са ти дадени няколко вариянта за мъже и жени , руси , черни кестеняви и т.н. Link to comment Share on other sites More sharing options...
D-Devil666Hell Posted April 17, 2007 Share Posted April 17, 2007 Има 2-3 онлайн сайта които работят с такива програми и не ти е нужно да я сваляш качваш си снимката там и са ти дадени няколко вариянта за мъже и жени , руси , черни кестеняви и т.н. Дамм много му помогна на пича edit: Говоря за датата X) Link to comment Share on other sites More sharing options...
goja Posted April 17, 2007 Share Posted April 17, 2007 Дамм много му помогна на пича Просто го ориентирам , аз да не съм длъжен да ги помня на изуст тези неща . Когато търсиш намираш . Когато ми трябваха скъсах се да търся програми и не намерих , е може и да не съм търсил достатъчно . И така попаднах на сайтовете които са български , ако с това мога да помогна . Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted April 20, 2007 Share Posted April 20, 2007 Някой да ми препоръча ПРОСТИЧКА програмка,с която да отрежа някои части на едно клипче?Никфи други ефекти не искам-само да го резна Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arxion Posted April 21, 2007 Share Posted April 21, 2007 Търся крак за Warcraft: Frozen Throne + крак за World Editor-a. Кракът може да е която и да е версия, не ми е проблем да намеря версията, само дайте работещ крак, щото започнах да се изнервям много.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
D-Devil666Hell Posted April 21, 2007 Share Posted April 21, 2007 Ако може някой да ми каже някоя програма за 3D скициране (трябва ми за 3D копие на една стая) ? ? ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted April 22, 2007 Share Posted April 22, 2007 Някой да ми препоръча ПРОСТИЧКА програмка,с която да отрежа някои части на едно клипче?Никфи други ефекти не искам-само да го резна Аз ползвам VirtualDub. Тя по принцип за друго се ползва, но и за това става. Пък е и лесна. Link to comment Share on other sites More sharing options...
D-Devil666Hell Posted April 22, 2007 Share Posted April 22, 2007 Ако може някой да ми каже някоя програма за 3D скициране (трябва ми за 3D копие на една стая) ? ? ? АРЕ БЕ ХОРА ПОМАГАЙТЕ ! ! ! Търся крак за Warcraft: Frozen Throne + крак за World Editor-a. Кракът може да е която и да е версия, не ми е проблем да намеря версията, само дайте работещ крак, щото започнах да се изнервям много.... Всички възможни версии на кракове ги има само в dc.data.bg хъба. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xciter Posted April 25, 2007 Share Posted April 25, 2007 Ако може човека качил Vista Lite, пак да го пусне защото не можах да го сваля, а имах желание... Link to comment Share on other sites More sharing options...
justify Posted April 29, 2007 Share Posted April 29, 2007 Някой да ми препоръча ПРОСТИЧКА програмка,с която да отрежа някои части на едно клипче?Никфи други ефекти не искам-само да го резна Filename: SolveigMM_AVI_Trimmer_1.1.exe File: http://files.to/get/424389/24020/SolveigMM...Trimmer_1.1.exe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eleutherios Posted April 29, 2007 Share Posted April 29, 2007 Може ли някой да даде линк към последна версия на uTorrent. Търсих доста но нищо не изкочи. 10х предварително Link to comment Share on other sites More sharing options...
LeStath Posted May 3, 2007 Share Posted May 3, 2007 rq= Някой може ли да качи Corel Draw 13 благодаря Link to comment Share on other sites More sharing options...
CTAH4O Posted May 7, 2007 Share Posted May 7, 2007 Ще може ли някъв код за касперски,че ми изтича срока след 4 дена :| С Kaspersky Internet Security 6.0.1.410 съм . Link to comment Share on other sites More sharing options...
PIPO® Posted May 10, 2007 Share Posted May 10, 2007 Здравейте.Ае никой ли не знае някаква програма за правене на DVDRip който и да питам,се ми вика ми незнам...Айде кажете някоя,аз държа на качеството,а не на бързината с която се рипва... 10х предварително ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted May 10, 2007 Share Posted May 10, 2007 Здравейте.Ае никой ли не знае някаква програма за правене на DVDRip който и да питам,се ми вика ми незнам...Айде кажете някоя,аз държа на качеството,а не на бързината с която се рипва... 10х предварително ! тая тема, ако не греша май беше за request-и, а ти в случая нямаш такъв иначе по въпроса -> www.videohelp.com .... един ще ти каже една, друг - друга. въпрос на предпочитание. имам чувството, че ти си малко като този потребител тук Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sp3CtRuM Posted May 12, 2007 Share Posted May 12, 2007 nqkoi moje li da mi nameri crack za fruity loops v7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jonnyb Posted May 29, 2007 Share Posted May 29, 2007 hi - tarsq key generator, serial ili crack za Avi Previewer. v momenta poslednata versiq e 2.2.4.0 mislq. Blagodarq predvaritelno Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlLeX_ Posted June 9, 2007 Share Posted June 9, 2007 Ако имате възможност качете някои от по новите версии на по сериозните продукти на Microsоft (Exchange 2007, ISA Server, Operations Manager, SMS Server). Знам, че сигурно трудно излизат тия неща. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.