WildCat Posted November 15, 2006 Share Posted November 15, 2006 мне не става тоя дето ми иска е с 5 такива дето се пи6ат 4ислата а тоя твоя е с 4 ина4е пак благодаря за помоща ако може6 да намери6 нещо друго 6те сам ти благодарен Microsoft Office XP Pro_sn: BC68G - 8H4K8 - PB47Y - 86DDG - F2VG8 FM9FY TMF7Q KCKCT V9T29 TBBBG Не става,но благодаря все пак : ) Иначе рекуестът остава -Serial number за Uniblue Registry Booster Registry booster 1.0 serial: 00X242-JJ5YYP-5Z8Z6C-7570NG Link to comment Share on other sites More sharing options...
bigico Posted November 15, 2006 Share Posted November 15, 2006 Microsoft Office XP Pro_sn:BC68G - 8H4K8 - PB47Y - 86DDG - F2VG8 FM9FY TMF7Q KCKCT V9T29 TBBBG Мерси ного Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted November 15, 2006 Share Posted November 15, 2006 Абе хора.Имам известен проблем и ми трябва някаква програмка да го разреша .Преинсталирах си Уиндоуса преди време и сега не мога да гледам филми онлайн .Излиза ми някъква праисторическа версия на Windows Media Player(тфа става като дам да гледам онлайн),а като го пусна от иконката на десктопа примерно си ми излиза нормална,по-нова версия .Някой може ли да ми каже какво трябва да си инсталирам,за да гледам пак онлайн П.П.На GGbit съм естествено Edit:Опрайх са Link to comment Share on other sites More sharing options...
WildCat Posted November 15, 2006 Share Posted November 15, 2006 Абе хора.Имам известен проблем и ми трябва някаква програмка да го разреша .Преинсталирах си Уиндоуса преди време и сега не мога да гледам филми онлайн .Излиза ми някъква праисторическа версия на Windows Media Player(тфа става като дам да гледам онлайн),а като го пусна от иконката на десктопа примерно си ми излиза нормална,по-нова версия .Някой може ли да ми каже какво трябва да си инсталирам,за да гледам пак онлайн П.П.На GGbit съм естествено Първо не разбрах въобще ли не ти тръгват филмите онлайн или не ти харесва плеара, с който тръгват. Второ не разбрах коя версия ти е Windows Media Player. С Windows върви версия 9 на Windows Media Player. Би трябвало да си качиш 10 или сега има по-нова 11 /но не съм е пробвала/ за да може да ти отваря онлайн по-новата версия. Така мисля. Може и да не съм права. Успех. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pipidylgoto Posted November 15, 2006 Share Posted November 15, 2006 Microsoft Office XP Pro_sn:BC68G - 8H4K8 - PB47Y - 86DDG - F2VG8 FM9FY TMF7Q KCKCT V9T29 TBBBG Registry booster 1.0 serial: 00X242-JJ5YYP-5Z8Z6C-7570NG Супер си мн благодаря :- ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
emo_one Posted November 16, 2006 Share Posted November 16, 2006 Трябва ми крак(парола и юзер) за PANDA Antivirus 2007 Link to comment Share on other sites More sharing options...
newman Posted November 23, 2006 Share Posted November 23, 2006 Здравейте, търся българската астрологична програма AstrCalc + Crack на Иван Иванов. Ако може някой да помогне ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Exploit Posted November 24, 2006 Share Posted November 24, 2006 Sound Max 3.0 и Virtual Ear, ако някой ми ги намери много ще съм му благодарен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
newman Posted November 26, 2006 Share Posted November 26, 2006 Търся програма за четене на електронни книги (говоряща), която да говори с български интерфейс. Нещо подобно на Cool Reader . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted November 27, 2006 Share Posted November 27, 2006 Някой може ли да ми каже програма , която маха пеенето от песента и оставя само мелодията , така казано ми прави инструментал? Благодаря предварително! Link to comment Share on other sites More sharing options...
WoW_Lo6iq Posted November 29, 2006 Share Posted November 29, 2006 Crack за Cucusoft PSP Video Converter?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eclipse Posted December 1, 2006 Share Posted December 1, 2006 3dsmax4 или 3dsmax5 и съответно крак за тях. По-нови или по-стари версии не ми вършат работа. Благодарим за старанието Link to comment Share on other sites More sharing options...
spasko Posted December 1, 2006 Share Posted December 1, 2006 zdraveite, tarsia crack ilki serial za nai-dobrata programa za tabla snowie 4.0 Link to comment Share on other sites More sharing options...
relaxis Posted December 1, 2006 Share Posted December 1, 2006 Здравейте, търся crack за LuxRiot v.1.1.12, ако някой е срещал такъв без вирус ще съм му благодарен .. Благодаря предварително Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rubbish Posted December 5, 2006 Share Posted December 5, 2006 RQ: крак/сериен номер за Intel Audio Studio 10х Link to comment Share on other sites More sharing options...
Дочо Posted December 5, 2006 Share Posted December 5, 2006 Crack за Kasperski Anti-virus 6.0 Че нещо тоя кеу каза, че е в BlackList-a. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elesar Posted December 6, 2006 Share Posted December 6, 2006 Някакъв нов key-generator за "Bitdefender Antivirus plus v.10" или ""Bitdefender Internet Security v.10", тъй като тези, които са на сървърите явно вече не ги възприема. Тоест става с тях, но само ако мрежата ти е изключена и впоследващо включване и update на дефинициите веднага дава, че този ключ вече е expired.. А в update-a ми се изписва: Update error: Your BitDefender Antivirus Plus v10/ Internet Security v10 is not valid Ако някой може да помага! Link to comment Share on other sites More sharing options...
newman Posted December 6, 2006 Share Posted December 6, 2006 Здравейте, търся програмата за бизнес решения - Microsoft Dynamics + крак. Ако може някой да помогне ще му бъда много благодарен !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted December 7, 2006 Share Posted December 7, 2006 Прегледах търсачката на темата,но не открих нищо полезно.Та някой може ли да ми каже някакъв Българо/английски и английско/български речник.Може и в локала да има ама като незнам какво да свалям .У нас речници бол ама по-бавно става Link to comment Share on other sites More sharing options...
po_taka Posted December 10, 2006 Share Posted December 10, 2006 Прегледах търсачката на темата,но не открих нищо полезно.Та някой може ли да ми каже някакъв Българо/английски и английско/български речник.Може и в локала да има ама като незнам какво да свалям .У нас речници бол ама по-бавно става http://sa.dir.bg/sa.htm Link to comment Share on other sites More sharing options...
harmonika Posted December 12, 2006 Share Posted December 12, 2006 Някой има ли ключе за Касперски, щото май са си ъпдейтнали бляклиста и моето ключе са го аднали и в момента програмата не може да се ъпдейтва. Link to comment Share on other sites More sharing options...
midas Posted December 13, 2006 Share Posted December 13, 2006 на някой да му се намира "Java 2: Graphics Tutorials"? Link to comment Share on other sites More sharing options...
NRG_God Posted December 14, 2006 Share Posted December 14, 2006 Трябва ми сериен номер за Virtual DJ 4.0 . Вече проверих в http://serials.ws/index.php и няма за тази версия . Ако някой намери нека го сподели 10Х предварително Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amigo Posted December 14, 2006 Share Posted December 14, 2006 Tyk http://rapidshare.com/files/499102/patch.exe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Persefona Posted December 16, 2006 Share Posted December 16, 2006 някой има ли serial numbеr за window blinds v.5.0 ???10x предварително Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.