M-Star Posted February 15, 2005 Share Posted February 15, 2005 Свалих си Nero 6 Reloaded,следвах указанията от инфото,обаче въпреки това ми пише,че демото на някои от нещата в пакета е изтекло и не мога да ги ползвам.Пробвах с някакви кийгени от датата,ама не става.Та,ако някой знае я някой крак,я кийген точно за това Неро,което е на нашия warez.ru,да дава. И още искам да ми кажете някоя програмка подобна на Skype,само че за видео връзка.Не съм сигурен дали на Net Meeting ставаше,ама така или иначе имам проблеми точно с тази програмка,така че давайте други предложения,ако се сещате. Link to comment Share on other sites More sharing options...
laury Posted February 15, 2005 Share Posted February 15, 2005 Свалих си Nero 6 Reloaded,следвах указанията от инфото,обаче въпреки това ми пише,че демото на някои от нещата в пакета е изтекло и не мога да ги ползвам.Пробвах с някакви кийгени от датата,ама не става.Та,ако някой знае я някой крак,я кийген точно за това Неро,което е на нашия warez.ru,да дава. n°:1A23-0009-0030-2213-0264-3101 Link to comment Share on other sites More sharing options...
golqmhaker Posted February 16, 2005 Share Posted February 16, 2005 Хора искам да питам има ли такова чудо. Та може ли да кажем както пише в web trance да се превеждат менютата на програми/игри и не само менюто. Та кажете има ли такова чудо, че един фриенд пита. 10х EDIT:Видях ей това и разбрах, че е възможно, но как? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blue_m15 Posted February 17, 2005 Share Posted February 17, 2005 Moje li da mi dadete nqkva programa deto da prevejda angliiski saitove na bulgarski.ama da ne e webtrance.ima li izob6to druga osven webtrance Link to comment Share on other sites More sharing options...
tranceee Posted February 18, 2005 Share Posted February 18, 2005 Ауе няки знае ли къде мога да намеря сериен номер за Internet Download Manager 4.3.5 за да го активирам pls пратете ми го ако го знаете 10x Link to comment Share on other sites More sharing options...
golqmhaker Posted February 18, 2005 Share Posted February 18, 2005 Nqkoj moje li da mi kaje programa s koqto moje da se parvqt melodii,scre4 i dr. takiva? 10x EDIT:I ako moje da simulira istrumenti(muzukalni). Ave si4ko nujno za praveneto na edna melodiq. Priemami pove4e ot edna programi! Sorry za latinitzata, ama ne6to se povredi kirilitzata. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted February 19, 2005 Share Posted February 19, 2005 Трябва ми активиращ код за ABBY Lingvo 9.0 Ако някой може да намери ще съм му много благодарен ЕДИТ: Nqkoj moje li da mi kaje programa s koqto moje da se parvqt melodii,scre4 i dr. takiva?10x EDIT:I ako moje da simulira istrumenti(muzukalni). Ave si4ko nujno za praveneto na edna melodiq. Priemami pove4e ot edna programi! Sorry za latinitzata, ama ne6to se povredi kirilitzata. <{POST_SNAPBACK}> Мога да ти предложа Hip-Hop eJay или Fruity Loops или Dance eJay или Techno eJay, само сампли трябва да си потърсиш (не че няма достатъчно) Link to comment Share on other sites More sharing options...
KenwooD Posted February 19, 2005 Share Posted February 19, 2005 Трябва ми активиращ код за ABBY Lingvo 9.0Ако някой може да намери ще съм му много благодарен <{POST_SNAPBACK}> Пробвай тези! LMRS-9000-0012-0001-0621 LMRS-9000-0012-0001-2722 LMRS-9000-0010-0001-1298 Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted February 19, 2005 Share Posted February 19, 2005 Пробвай тези! Това са серийни номера и не ми вършат работа. След като го инсталираш ти иска активиращ код който получаваш от официалният им сайт. Link to comment Share on other sites More sharing options...
golqmhaker Posted February 19, 2005 Share Posted February 19, 2005 Трябва ми активиращ код за ABBY Lingvo 9.0Ако някой може да намери ще съм му много благодарен ЕДИТ: Мога да ти предложа Hip-Hop eJay или Fruity Loops или Dance eJay или Techno eJay, само сампли трябва да си потърсиш (не че няма достатъчно) <{POST_SNAPBACK}> Офф опраих кирилицата. Та може ли да ми кажеш кое е най-подходящо,защото искам мелодията да е нещо в стил рап. 10х EDIT:Хехе аз тая фрути аз съм я качвал заради DJ CyberGod. Начи нея я имам в компа! Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted February 19, 2005 Share Posted February 19, 2005 В стил рап е Hip-Hop eJay. Но ти препоръчвам да си ги свалиш сичките заради самплите. Не че в Hip-Hop-a няма де.... едит: Кажете СД-кеу за Warcraft3(не за TFT) Link to comment Share on other sites More sharing options...
golqmhaker Posted February 20, 2005 Share Posted February 20, 2005 В стил рап е Hip-Hop eJay. Но ти препоръчвам да си ги свалиш сичките заради самплите. Не че в Hip-Hop-a няма де.... едит: Кажете СД-кеу за Warcraft3(не за TFT) <{POST_SNAPBACK}> Тук можеш да потърсиш, защото са много и незнам кой точно ще стане! Link to comment Share on other sites More sharing options...
archangel Posted February 21, 2005 Share Posted February 21, 2005 Някой може ли да ми каже няква програма, която да проверява харддиска за грешки, защото изтрих нещо и след това не ми се освободи мястото, което трябваше да се освободи. Пуснах уиндоуса да провери хдд-то за грешки ама нищо не откри . Мерси предварително . ( а ако на някой му хрумне друг начин за решаване на проблема приемам всякакви предложения). Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted February 21, 2005 Share Posted February 21, 2005 @archangel за 2 неща се сещам: 1: провери дали си си изчистил кошчето 2: ресми си компа и виж дали се е оправило @golqmhaker въййй тоя сайт много върл бре. Бъкан е с вируси Link to comment Share on other sites More sharing options...
archangel Posted February 21, 2005 Share Posted February 21, 2005 @archangel за 2 неща се сещам: 1: провери дали си си изчистил кошчето 2: ресми си компа и виж дали се е оправило Тва го направих, резултат никакъв. Ако има други преложения чакам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rumen_1977 Posted February 21, 2005 Share Posted February 21, 2005 От каде да взема кода за MACROMEDIA FLASH MX 2004 Link to comment Share on other sites More sharing options...
rumen_1977 Posted February 21, 2005 Share Posted February 21, 2005 От къде да взема кода за MACROMEDIA FLASH MX 2004 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aston_ Posted February 21, 2005 Share Posted February 21, 2005 някой може ли да ми даде линк за Symantec’s Norton GoBack™ 4.0 благодаря предварително Link to comment Share on other sites More sharing options...
OutSider Posted February 21, 2005 Share Posted February 21, 2005 Някой може ли да ми намери сериен номер за Alcohol 120% 1.9.2 (build 1705) 10x предварително Намерих ако на някой друг мо потрябва да ми прати ЛС ще му го дам Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rafaello Posted February 22, 2005 Share Posted February 22, 2005 Znachi Requesta mi e dosta neobichaen, i ne znam dali e za tazi tema, taka che ako sam v greshka neka moderatorite go premestiat... Predi vreme biah dobaral edna programka koiato izprastashe ako ne se laja ICMP paketi kam dadeno IP ot lokalnata mreja, i ako komputara otsresta beshe s Win XP bez SP1, se restartirashe. Goliamo show nastavashe Samoche edna tapa antivirusna mi zabarsa taia programka... i mnooogooo vreme ne mi beshe triabvalo takova nesto, no sega imam GOLIAMA nujda! Taka che pomagaite, ako znaete nesto deto da ia varshi taia rabota Link to comment Share on other sites More sharing options...
BoardMan Posted February 23, 2005 Share Posted February 23, 2005 Някой знае ли от къде може да си сваля версия 7 на MathLab с crack? Благодаря! Link to comment Share on other sites More sharing options...
danio Posted February 23, 2005 Share Posted February 23, 2005 Пробвай тези User name CC3KB87NYT password co48q23e <{POST_SNAPBACK}> Toq ve4e ne mivarshi rabota.Dai nqkoi drug Link to comment Share on other sites More sharing options...
didotk Posted February 23, 2005 Share Posted February 23, 2005 zdr zna4i trqbva mi programka deto da prawi ot avi,divx,mpeg i drugi video failove s golqma razdelitelna sposonost na malka raz.sposobnost zna4i ot golqma v malka razdelitelna sposobnost .Trqbva mi za6toto se 4udq dali ako naprawq nqkoj film s po malka raz.spos. nqma da vyrvi na staroto mi pc koeto e celeron 333mhz s vgradeno video sis620 8mb nqkoj znae li blagodarq predvaritelno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krastnik Posted February 23, 2005 Share Posted February 23, 2005 pitam ot kade moga da si izteglq palnata versia na MICROSOFT POWER POINT, zashtoto e tarsih v wareza, no ne e namerih, a i e nqmam v moq paket i iskam da si q kacha otdelno. blagodarq predvaritelno Link to comment Share on other sites More sharing options...
KenwooD Posted February 23, 2005 Share Posted February 23, 2005 Toq ve4e ne mivarshi rabota.Dai nqkoi drug <{POST_SNAPBACK}> User Name: platsiete7 Password: d48tgv2d Ако и този не стане виж в www.serials.ws Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.