benita_ Posted May 14, 2005 Share Posted May 14, 2005 Някой може ли да намери user name и reg-code за програмата Repair Registry Pro? Мерси много предварително! Link to comment Share on other sites More sharing options...
doctora Posted May 19, 2005 Share Posted May 19, 2005 Za prerabotvane v mp3 as polzvam CDex, malka, lesna i udobna. www.cdex.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
doctora Posted May 21, 2005 Share Posted May 21, 2005 Triabva mi programa za obuchenie da se pishe s desette prasta na klaviaturata, bes da gledash. Imashe edno vreme mnogo takiva, no ne pomnia kak se kazvat. Niakoi bi li mi pomognal s link, moje da mi ispratite i PM. Blagodaria vi predvaritelno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeR_MeISteR| Posted May 23, 2005 Share Posted May 23, 2005 ako moje nqkoi da mi dade crack za need for speed underground1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeR_MeISteR| Posted May 23, 2005 Share Posted May 23, 2005 crack za need for speed underground1 mi trqbva Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted May 23, 2005 Share Posted May 23, 2005 Triabva mi programa za obuchenie da se pishe s desette prasta na klaviaturata, bes da gledash. Imashe edno vreme mnogo takiva, no ne pomnia kak se kazvat. Niakoi bi li mi pomognal s link, moje da mi ispratite i PM. Blagodaria vi predvaritelno. <{POST_SNAPBACK}> http://free.data.bg/aleksandercho/Programi...l%20Stamina.zip Има за писане на руски и английски. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CyberHill Posted May 25, 2005 Share Posted May 25, 2005 Търся крак за следните програми : WinAvi Converter v6.3 dr. DivX v 1.0.6 Build 105 Helppppp Link to comment Share on other sites More sharing options...
presto_drums Posted May 25, 2005 Share Posted May 25, 2005 Trusq Crack za VirtualDj 2.00 ili 2.06! Link to comment Share on other sites More sharing options...
anarxiq_99 Posted May 29, 2005 Share Posted May 29, 2005 Ако може да ми кажете някаква програмка за теглене на игри от опера??Питам щот повечето игри вав якопнския сайт са на рарчета и е много неодобно да ги свалям едно по едно.10х предварително Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r3d Posted May 29, 2005 Share Posted May 29, 2005 Търся crack за TIS 2000 , представлява сервизна програма за диагностика на опел ... Благодаря предварително .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted May 30, 2005 Share Posted May 30, 2005 Ако може да ми кажете някаква пАограмка за теглене на игри от опера??Питам щот повечето игри вав якопнския сайт са на рарчета и е много неодобно да ги свалям едно по едно.10х предварително <{POST_SNAPBACK}> А защо не използваш Флашгет. Ще си спестиш доста мъки. Link to comment Share on other sites More sharing options...
anarxiq_99 Posted May 30, 2005 Share Posted May 30, 2005 А защо не използваш Флашгет. Ще си спестиш доста мъки. <{POST_SNAPBACK}> Ми много елементарно:ЩОТО ФЛАШГЕТ НЕ ВАРВИ НА ОПЕРА. Сега ако може ми кажете някоя програма Link to comment Share on other sites More sharing options...
chefoto Posted May 30, 2005 Share Posted May 30, 2005 А защо не използваш Флашгет. Ще си спестиш доста мъки. <{POST_SNAPBACK}> и аз мисля че флашгет е най-удачно Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted June 1, 2005 Share Posted June 1, 2005 и аз мисля че флашгет е най-удачно <{POST_SNAPBACK}> Абе хора вие от коя планета падате .Каза ви се че флашгет не работи на ОПЕРА .Иначе ако може и на мен кажете Link to comment Share on other sites More sharing options...
RAP`BOY Posted June 1, 2005 Share Posted June 1, 2005 tarsia MINI CAD CAM ! are we 5 lv za toia deto nameri palna versia s crack ili pone s serial number ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kicko Posted June 1, 2005 Share Posted June 1, 2005 Абе хора вие от коя планета падате .Каза ви се че флашгет не работи на ОПЕРА .Иначе ако може и на мен кажете <{POST_SNAPBACK}> Първо, има FlashGet Opera Plugin на официалния сайт на FlashGet ! Не знам дали работи и как се държи, ама от мрънканията не разбрах някой да го е пробвал. И второ : може да ползвате Flash Get Site Explorer-а, paste-вате в Adress полето, да речем това "http://mirrors.evrocom.net/slackware/slackware-current/bootdisks/" и от списъка файлове който излиза си избирате с натиснат Ctrl всички които искате да свалите наведнъж. Link to comment Share on other sites More sharing options...
The AnGeL Posted June 4, 2005 Share Posted June 4, 2005 Първо, има FlashGet Opera Plugin на официалния сайт на FlashGet ! Не знам дали работи и как се държи, ама от мрънканията не разбрах някой да го е пробвал. И второ : може да ползвате Flash Get Site Explorer-а, paste-вате в Adress полето, да речем това "http://mirrors.evrocom.net/slackware/slackware-current/bootdisks/" и от списъка файлове който излиза си избирате с натиснат Ctrl всички които искате да свалите наведнъж. <{POST_SNAPBACK}> Този плугин не работи. Правен е за по-стара версия на опера. Link to comment Share on other sites More sharing options...
anarxiq_99 Posted June 5, 2005 Share Posted June 5, 2005 Този плугин не работи. Правен е за по-стара версия на опера. <{POST_SNAPBACK}> И аз тфа останових след като си изкривих ламарината на кутията с един шут Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zingam Posted June 5, 2005 Share Posted June 5, 2005 Да се намира някъде за сваляне update 8.3 за Lightwave 8.0? Link to comment Share on other sites More sharing options...
chem Posted June 11, 2005 Share Posted June 11, 2005 крак за LCDC v1.06.33 или линк към инсталационен LCDC v1.03.23 Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r3d Posted June 11, 2005 Share Posted June 11, 2005 За TIS 2000 някой да знае нещо Link to comment Share on other sites More sharing options...
melo_girl Posted June 12, 2005 Share Posted June 12, 2005 Търся програмата Paint shop pro 7! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Njakoj Posted June 12, 2005 Share Posted June 12, 2005 И на мен ми трябва Solid Works 2005 но по възможност инсталационна.Дърпах някаква от сървърите но се оказа бъгава...При този вариант предпочитам да си работя с 2004 коятоимам копирана от оригинална купена версия и е напълно работеща.. Ако някой може да ми помогне с 2005 да ми прати едно лично съобщенийце,МОЛЯ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
naka_g Posted June 13, 2005 Share Posted June 13, 2005 И на мен ми трябва Solid Works 2005 но по възможност инсталационна.Дърпах някаква от сървърите но се оказа бъгава...При този вариант предпочитам да си работя с 2004 коятоимам копирана от оригинална купена версия и е напълно работеща..Ако някой може да ми помогне с 2005 да ми прати едно лично съобщенийце,МОЛЯ! <{POST_SNAPBACK}> Какво имаш предвид под бъгава. Ако е това че от време на време изхвърля оправия няма. Общо взето SP3 пооправя нещата ама....... Иначе на мен ми харесва повече от 2004 (доста повече), ако не друго върви по леко. В emule я има ако я искаш, вече знаеш откъде да я дръпнеш. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Njakoj Posted June 13, 2005 Share Posted June 13, 2005 Какво имаш предвид под бъгава. Ако е това че от време на време изхвърля оправия няма. Общо взето SP3 пооправя нещата ама.......Иначе на мен ми харесва повече от 2004 (доста повече), ако не друго върви по леко. В emule я има ако я искаш, вече знаеш откъде да я дръпнеш. <{POST_SNAPBACK}> OK, Много ти мерси, ще гледам да си я изтегля оттам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.