KenwooD Posted January 19, 2005 Share Posted January 19, 2005 Mоже да се звани на домашни и мобилни! Само, че трябва да си купи skype out ваучер! <{POST_SNAPBACK}> Е знам че има тази функция,но е платена така че все едно я няма То щом ше трябва да плащам за ваучери по-добре да си му звънна от моя домашен или мобилен! Link to comment Share on other sites More sharing options...
golqmhaker Posted January 19, 2005 Share Posted January 19, 2005 Е знам че има тази функция,но е платена така че все едно я няма То щом ше трябва да плащам за ваучери по-добре да си му звънна от моя домашен или мобилен! <{POST_SNAPBACK}> E да така е. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted January 19, 2005 Share Posted January 19, 2005 Трябва ми сериен номер за AVG 7.0.240 (която е качена в warez-a) Serial-a, който е в папката на програмата не е валиден.И не ще да ми се активира програмата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sokoban Posted January 20, 2005 Share Posted January 20, 2005 Трябва ми сериен номер за AVG 7.0.240 (която е качена в warez-a) Serial-a, който е в папката на програмата не е валиден.И не ще да ми се активира програмата. <{POST_SNAPBACK}> 70-TF0LM4-P5-C0XX-X00-S7SI9-BZU-IHXQ have fun !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted January 20, 2005 Share Posted January 20, 2005 70-TF0LM4-P5-C0XX-X00-S7SI9-BZU-IHXQ have fun !! <{POST_SNAPBACK}> Ами ако прочетеш по-добре ще видиш какво съм писал, а именно че номера, който е в папката на програмата не е валиден.А този който ти си ми дал е точно този от папката. Други идеи? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aston_ Posted January 20, 2005 Share Posted January 20, 2005 някой може ли да ми намери крак или сериал за Style XP 3.0 благодаря предварително Link to comment Share on other sites More sharing options...
venci_bg Posted January 20, 2005 Share Posted January 20, 2005 някой може ли да ми намери крак или сериал за Style XP 3.0 благодаря предварително <{POST_SNAPBACK}> http://www.warez.ru:8080/FTP/Win_Appz/*Cra...ls/StyleXP.All/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gorby Posted January 20, 2005 Share Posted January 20, 2005 Имам силна нужда от Windows XP за Athlon64. Релейса който е качен тук явно е за интелската платформа и твърдо не се разбира с амд-то. П.С: Ако някъде е писано по темата моля да бъда извинен. Просто не съм търсил достатъчно задълбочено. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sokoban Posted January 20, 2005 Share Posted January 20, 2005 Ами ако прочетеш по-добре ще видиш какво съм писал, а именно че номера, който е в папката на програмата не е валиден.А този който ти си ми дал е точно този от папката. Други идеи? <{POST_SNAPBACK}> да верно не го бях видял но дано този стане 70-TH0TS1-P4-C01-S4HF9-MMM-C325 или този 70ZJ-TV5I80-PE-CY2-SX-ZKF-TZ4DD9 ако не можеш да ползваш crack-a Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aston_ Posted January 21, 2005 Share Posted January 21, 2005 http://www.warez.ru:8080/FTP/Win_Appz/*Cra...ls/StyleXP.All/ <{POST_SNAPBACK}> това нещо не става !!! ако някой има друга идея как да регистрирам Style XP 3.0 да казва Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoDL1Ke Posted January 21, 2005 Share Posted January 21, 2005 Много съжалявам ако вече е питано Ама някой може ли да ми намери Serial за "Adobe Photoshop 7.0" 10х предварително Link to comment Share on other sites More sharing options...
danio Posted January 21, 2005 Share Posted January 21, 2005 Tarsq edna balgarska s4etovodna programa.Mislq 4e se kazvashe СПП "АБАК" ili nesto takova.Raboti pod DOS.Mnogo e spesno,trqbva mi za tazi nedelq. Link to comment Share on other sites More sharing options...
golqmhaker Posted January 21, 2005 Share Posted January 21, 2005 Много съжалявам ако вече е питано Ама някой може ли да ми намери Serial за "Adobe Photoshop 7.0" 10х предварително <{POST_SNAPBACK}> ТЪРСИ ТУК!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
James_Bond007 Posted January 21, 2005 Share Posted January 21, 2005 Kak moga da crack-na ACDsee 7.0 (svalena ot warez-a) zashtoto mi dava "1 day trial left"??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted January 21, 2005 Share Posted January 21, 2005 да верно не го бях видял но дано този стане 70-TH0TS1-P4-C01-S4HF9-MMM-C325 или този 70ZJ-TV5I80-PE-CY2-SX-ZKF-TZ4DD9 ако не можеш да ползваш crack-a <{POST_SNAPBACK}> Деа мааму и този не става, нито с crack-a.Инсталирах си Free версията.Да се надяваме, че и тази ще ми свърши работа и няма да имам ядове Link to comment Share on other sites More sharing options...
laury Posted January 21, 2005 Share Posted January 21, 2005 Деа мааму и този не става, нито с crack-a.Инсталирах си Free версията.Да се надяваме, че и тази ще ми свърши работа и няма да имам ядове <{POST_SNAPBACK}> пробваи с този 70-tf0lm4-p5-c0xx-x00-s7si9-bzu-ihxq Link to comment Share on other sites More sharing options...
sokoban Posted January 23, 2005 Share Posted January 23, 2005 Деа мааму и този не става, нито с crack-a.Инсталирах си Free версията.Да се надяваме, че и тази ще ми свърши работа и няма да имам ядове <{POST_SNAPBACK}> значи сега какво правим дърпаш си про версията 7.0.302 тя е наи новата и използваш следния сериен номер 70-TH0QZ2-P2-C01-S63MC-BUY-3KUN have fun!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
danny_man Posted January 23, 2005 Share Posted January 23, 2005 mnogo 6te sum blagodaren ako mi kajete sait v koito da se sadurja informaciq za afrika kato kntinet ili nqkakva inciklopediq merci predvaritelno Link to comment Share on other sites More sharing options...
nba-man Posted January 23, 2005 Share Posted January 23, 2005 Искам да попитам и аз възможно ли е да се кракне WinRar така че да не ти иска парола при екстрактването на някой файл? Link to comment Share on other sites More sharing options...
venci_bg Posted January 23, 2005 Share Posted January 23, 2005 mnogo 6te sum blagodaren ako mi kajete sait v koito da se sadurja informaciq za afrika kato kntinet ili nqkakva inciklopediq merci predvaritelno <{POST_SNAPBACK}> Sait ne znam no enciklopedia ima TUKA Tq sadurja mnogo neshta no ima i informaciq za Africa EDIT: Moje i da e tazi TUK Link to comment Share on other sites More sharing options...
sokoban Posted January 23, 2005 Share Posted January 23, 2005 Искам да попитам и аз възможно ли е да се кракне WinRar така че да не ти иска парола при екстрактването на някой файл? <{POST_SNAPBACK}> ама и ти нищо не искаш не неможе Link to comment Share on other sites More sharing options...
golqmhaker Posted January 23, 2005 Share Posted January 23, 2005 ама и ти нищо не искаш не неможе <{POST_SNAPBACK}> Възможно е, ама какво да обеснявам като.... Всички се досещат за начина! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nba-man Posted January 23, 2005 Share Posted January 23, 2005 Е да...кой се сеща как става? Има някакви Rar password recovery...които не ми вдъхват доверие, защото файла е руски и мисля, че паролата кояро са му избрали няма да е хич лесна за да се налучка... Има ли някакъв друг начин, да се премахне тази парола и да ги видя тези пусти файлове? Link to comment Share on other sites More sharing options...
golqmhaker Posted January 23, 2005 Share Posted January 23, 2005 Е да...кой се сеща как става?Има някакви Rar password recovery...които не ми вдъхват доверие, защото файла е руски и мисля, че паролата кояро са му избрали няма да е хич лесна за да се налучка... Има ли някакъв друг начин, да се премахне тази парола и да ги видя тези пусти файлове? <{POST_SNAPBACK}> Ами то има едно нещо дето се вика cracked version! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nba-man Posted January 23, 2005 Share Posted January 23, 2005 Тя версията на WinRAR ми е кракната...само че самия файл който си свалих от интернет е с парола, която незнам как да преодолея. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.