Jump to content
BulForum.com

АКО ТЪРСИТЕ - програмка (или serial/crack)

Recommended Posts

Я дай пълното име на програмата и какво точно представлява тази програма, да знам дали да си играя да права crack, key-gen

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply
Guest ZHarbachek

Nachi programata se kazva It'sMe i moga da ti dam tochen link da q vidish shtoto mnogo me kefi eto vij i ti da q vidish shte ti haresa eto tuk ima i drugi qki programi razgledai gi pogledni i Face Filter tq sashto e mnoo qka

Ako moje da namerite ANSYS , niakoia po-nova versia Naprimer ANSYS 8.0.

Molia mnogo mi triabva.

http://bubu.to/Svetla/APPS-ISO/

ANSYS.V8.0-ISO

ANSYS.WORKBENCH.SUITE.V8.0.FINAL-ISO

ПП Аз също се интересувам от ANSYS и ще се радвам да обменим опит ;)

А ако случайно някой знае откъде мога да намеря Dassault Systemes CATIA V5R13 ще съм благодарен и да направя едно доуточнение интересуваме конкретно CATIA V5R13

CrystalPlayer 1.8

Код : Цялото се копира и се слага при регистрацията

000D4906912FD9739DCF878F39540E9F 2131B94DCED2666CB83DFB0B4CAEE7E1

9881D2C910DA1A15B54F149B09AB3456 67EDE88CC486635797FE3829299AA14B

3684C7C7BF8BEDBE2CDE559183FAB8FE CA9FED034F21D7435527163ABCC5228C

8E6C6F9B03651CAAEF8FE10C7AFFDEEA 950DFCB657CF01AB140C2E28D79CB856

Кристал плеар

Търся сериен номер за програмата SPI SheetMetal.

Благодаря предварително.

tarsq programa koqto da moje da razbiva paroli. po vazmojnost vsqkakvi - na rar arhivi , e-mail-i , accounti i takiva raboti!

ako nqma takava programa sam saglasen i na nqkolko , koito da pravqt nqkoe ot tiq raboti. nadqvam se 4e sa6testvuva takava progerama :)

tarsq programa koqto da moje da razbiva paroli. po vazmojnost vsqkakvi - na rar arhivi , e-mail-i , accounti i takiva raboti!

ako nqma takava programa sam saglasen i na nqkolko , koito da pravqt nqkoe ot tiq raboti. nadqvam se 4e sa6testvuva takava progerama :)

Да и аз се интересувам от тъкива програми, защото имам един приятел, който само ми праща тъпи писма и изкам да му го върна.

търся програма която може да конвертира .wma файлове в .mp3 формат. много съм зле в това отношение. ако някой знае такава програма, която да се използва сравнително лесно да ми каже, pls.

p.s. трябва ми спешно... много ще съм ви задължена.

Пробвай тази. Не бих казал , че е "user friendly"  ,но върши идеална работа.

http://warez.ru:8083/Win_Appz/CDex.v1.51/

Благодаря!... само че наистина трябва да съм много зле щом не схванах как се използва и кви са тия WAV и Compressed Audio Files.... би ли драснал и 2-3 реда как горе-долу се използва и що за животни са тия 2 вида файлове?....

(off topic)

бтв, тази информация ми трябва защото скоро заминавам и искам да си сваля музиката на mp3 дискове. оба4е повечето от "музиката" ми е в .wma формат... ако някой може да ми разреши проблема ще съм му благодарна....

Обясненията не ми се отдават много , но ще се опитам. След като стартираш програмата избираш Options->Settings->Filenames->"WAV->MP3" и задаваш директорията в която ще се запишат мp3-те, след което даваш OK. Отиваш на Convert->Re-encode compressed audio files и избираш директорията в която се намират wma файловете, след това Convert и това е най-общо. Дано да съм помогнал.

Някой знае ли програма,която позволява кодове за Tzar в мулти.

коя от тези е за e-mail и коя за акаунти.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...