bl8 Posted November 20, 2006 Share Posted November 20, 2006 Проблемът ми е следния : днес си пускам компютъра и целия ми монитор трепти, не може да се прочете никакъв текст. Рестартирах, тествах .... И стигнах до следните заключения : Има някакво изкривяване. Това изкривяване се появява само над 800х600 на 60 херца. На 800х600 няма изкривяване (но ужасно боли глава). При зареждането на ОС и всички други неща на под тази разделителна няма никакъв проблем. На някой случвало ли му се е подобно нещо ? Къде е проблема, в монитора или във видео картата. Предвдид предната тема мисля че е в монитора , но моля ви нека някой по-запознат се изкаже. А на мен точно тези дни ми трябва компютър [EDIT] : сега вече само горната половина на монитора трепти. Изглежда като назъбена. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xciter Posted November 20, 2006 Share Posted November 20, 2006 Аз съм с Делл, някъв си и на мен ми криви, един от форума ми каза че е от някъв кондензатор, и че можел да ми го смени(тва бачкал), аз му писах на лично, ама тц....не отговаря. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.