zmeikov Posted December 7, 2003 Share Posted December 7, 2003 Има ли някой DVD-RW устройство. Опитва ли ли сте да направите РАБОТЕЩ DVD-Movie диск от DivX/Xvid филм със субтитри които НЕ СА вградени в картината, който по план да работи на стандартен STAND-ALONE DVD Player. Ако имате опит в тази област то споделете го. Тоя пост май трябваше да бъде в WIN_APPZ Link to comment Share on other sites More sharing options...
chochosan Posted December 8, 2003 Share Posted December 8, 2003 samo mi obqsni po kakuv nachin tochno trqbva da trugnat che da ne sa vgradeni s domashen DVD player moje da se pusne kato vcd i svcd t.e mpg failove nqma nachin da slojish subtitrite v papkata i te prosto da trugnat. edinstveniq nachin e da gi zalepish i sled tova da konvertirash, no tova stava prekaleno bavno, po 2 chasa za lepeneto, 2 chasa za convertiraneto i polovin chas za zapisa i s ostanalite gluposti , naglasqniq na sub failovete izburzvane izostavane na subtitrite ti otivat 5 chasa za edin film to totalno mi se otshtqva da go pravq. Drug nachin nqma, ako nqkoi mojeshe da izmisli shteshe da e super shtoto az sum ot purvite deto shte go izpolzva ama nqma, sorry. Mojesh samo da kopirash DVD 1kum1 sus subtitrite tova e... Link to comment Share on other sites More sharing options...
zmeikov Posted December 8, 2003 Author Share Posted December 8, 2003 http://warez.ru:8080/FTP/Docs/AVI%20to%20D...ide%20added.doc Използвам този метод но не се получава номера със субтитрите. Те се появяват като колям зелен правоъгълник в който нищо не личи какво пише. Дори ако направя BACKGROUND-TRANSPARENT тогава смите надписи са зелени и нищо не личи отново. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tojjig Posted October 2, 2004 Share Posted October 2, 2004 Nekoi Moje li da mi predloji marka dvd zapisva4ki pod 120lv. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RazorGL Posted October 2, 2004 Share Posted October 2, 2004 Nekoi Moje li da mi predloji marka dvd zapisva4ki pod 120lv. <{POST_SNAPBACK}> Май ще е най-добре да прегледаш тази тема:http://warezru.veno.biz/invision/index.php?showtopic=4308 Хм, как ли си я пропуснал. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tojjig Posted October 2, 2004 Share Posted October 2, 2004 napravo sam q propusnal a uj potarsih 4rez tarsa4kata Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gorgar Posted October 3, 2004 Share Posted October 3, 2004 samo mi obqsni po kakuv nachin tochno trqbva da trugnat che da ne sa vgradeni s domashen DVD player moje da se pusne kato vcd i svcd t.e mpg failove nqma nachin da slojish subtitrite v papkata i te prosto da trugnat. edinstveniq nachin e da gi zalepish i sled tova da konvertirash, no tova stava prekaleno bavno, po 2 chasa za lepeneto, 2 chasa za convertiraneto i polovin chas za zapisa i s ostanalite gluposti , naglasqniq na sub failovete izburzvane izostavane na subtitrite ti otivat 5 chasa za edin film to totalno mi se otshtqva da go pravq. Drug nachin nqma, ako nqkoi mojeshe da izmisli shteshe da e super shtoto az sum ot purvite deto shte go izpolzva ama nqma, sorry. Mojesh samo da kopirash DVD 1kum1 sus subtitrite tova e... <{POST_SNAPBACK}> q opitai s tova http://www.warez.ru:8083/Win_Appz/Mainconcept.1.4/ i ako stane za po malko ot 2 chasa cqlata galimaciq mojesh da me pocherpish Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.