GLT Posted December 7, 2003 Share Posted December 7, 2003 Препоръчайте ми фирма, от където да си взема PC втора употреба. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted December 7, 2003 Share Posted December 7, 2003 Какво PC ти трябва втора ръка. Аз имам фирма и освен нови продавам и втора ръка. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GLT Posted December 7, 2003 Author Share Posted December 7, 2003 Какво PC ти трябва втора ръка. Аз имам фирма и освен нови продавам и втора ръка. Ами не е за мен, тази вечер ми се обадиха и ми викат ИСКАМ PC. Те хората не разбират от такива работи, та им казах да си отговорят на въпросите: 1. За какво им трябва 2. До колко пари са готови да дадат Не са ми отговорили на тези въпроси и аз не мога да ти кажа кво искам Питам предварително да съм готов за случая. Къде ти е фирмата, дай координати. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted December 7, 2003 Share Posted December 7, 2003 Фирмата ми е в гр.Стамболийски, но не е проблем да ти доставя евентуално компютъра където и да е. Ето ти телефони на които да звъниш ако изскочи нещо. 048987014 търсиш Весо и 0339/3423 от 10 часа до 17 часа. Предлагаме и нови компютри, а не само втора ръка така че като ти кажат цифра ми кажи да видиме нещо ново не може ли да се измисли Може и комбинирано да стане. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.