midas Posted November 19, 2006 Share Posted November 19, 2006 значи искам да си пусна wireless в къщи и да си джъткам навсякаде с лаптопа . Та какво устройство ми трябва и какви модели ще ми препоръчате за това. Другия въпрс ми е дали трябва да сменям някакви мак адреси и т.н. Да уточня, че няма да има PC. Модема ще трябва да е свързан за това wireless устройство. та чакам съвети и упътвания ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
JDFU Posted November 19, 2006 Share Posted November 19, 2006 Трябва ти просто access point. Цените почвват от около $40. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted November 19, 2006 Share Posted November 19, 2006 Щом няма да връзваш PC най-удачният избор наистина е само аксес поинт, но предполавам все в някой момент ще се наложи да включиш някой PC, дали временно или не. В момента има промо на d-link wireless рутер / аксес поинт + wireless usb (ако нямаш wireless във laptopa) за 99лв технополис. Wireless usb-то веднага можеш да го продадеш за 20-30лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.