Xray Posted November 18, 2006 Share Posted November 18, 2006 Предлага се работа за Финансово-застрахователен консултант в застрахователна компания ALLIANZ, гр. Пловдив. Изисквания: - инициативност - динамичност - умения за работа в екип - комуникативност - опит в сферата на директните продажби - завършено средно образование Кандидатите да изпращат автобиография на e-mail: ana.blajeva@allianz.bg Link to comment Share on other sites More sharing options...
rane Posted November 19, 2006 Share Posted November 19, 2006 Има ли фиксирано заплащане, или е на комисионна ? И ако е на комисионна какви са изискванията за подписани договори на човек ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xray Posted November 20, 2006 Author Share Posted November 20, 2006 Условията на работа ще се обсъждат на интервю след преглед на CV а не в темата за по подробна информация PM. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xray Posted May 6, 2007 Author Share Posted May 6, 2007 Офиса се попълва всеки месец и обявата важи постоянно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted May 7, 2007 Share Posted May 7, 2007 един приятел е ходил на интервю преди 1-2 месеца.резултатът-ще работите няколко/колко /месеца без пари,ще си платите курс на обучение първоначално и след това ще взимате около 1000-2000лв.работата си я търсите сами,демек,обикаляй като алтав по офиси и тем подобни да ги застраховаш хората Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marvin Posted May 8, 2007 Share Posted May 8, 2007 С риск да си навлека неприятности от администраторска гледна точка, ще вметна, че на мен лично ми е чудно какъв ще е този консултант по финансово-застрахователни въпроси, дето не е нужно да има висше икономическо образование?!? И на каква база ще ме консултира? Гол ентусиазъм, най-вероятно, щом необходимите умения са - инициативност, динамичност и комуникативност. По същата логика могат да се набират програмисти или администратори, за които уменията за работа с компютър не са задължителни! Просто написана по този начин, обявата не може да бъде взета насериозно и навежда единствено на мислите, изразени от frodo. Освен това, подобна обява ми се струва много лоша реклама за компания като ALLIANZ. Не може една голяма и авторитетна фирма да набира кадрите си по този начин! EDIT: Предполагам, че описанието, дадено по-долу от mrdds характеризира достатъчно точно работата. И много по-точно от гръмките фрази в началото. Но, все пак, авторът трябва да каже дали това е така. По принцип ми стана интересно, защото се оглеждам за работа на завършващ икономист (не за мен!), но едва ли "Писач на ГО" е това , което търси. Имаше една тема -"Жаргон на работодателя" или нещо подобно -мисля, че може да се допълни. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrdds Posted May 8, 2007 Share Posted May 8, 2007 колега,работата там нее постоянна,тоест нее на фиксирано заплащане и работно време.Баща ми работи тази работа,като допълнителна. Работата е такава,че правиш застраховки-най често ГО,навсякъде.Тоест ти си подвижен агент на Алианц. Не ти трябва конкретно образование,защото просто те учат как да попълниш бланките за застраховките,нищо повече. Заплащането е на % от застраховките които правиш.Този % ти се изплаща по сметка на банката(Алианц) Доходите наистина можеш да си ги докараш до 1000лв,но трябва да правиш стотици застраховки.А вече всеки застраховател прави тези тарикатлъци,защото не плаща фиксирани заплати,а % комисионна. Нищо не ти искат да плащаш,курса е безплатен,на него те обучават как да агитираш и на какви въпроси да можеш да отговаряш като те питат клиентите. Общо взето работата е добра,стига да имаш хиляди познати и приятели които да се навият да ги застраховаш. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xray Posted May 11, 2007 Author Share Posted May 11, 2007 С риск да си навлека неприятности от администраторска гледна точка, ще вметна, че на мен лично ми е чудно какъв ще е този консултант по финансово-застрахователни въпроси, дето не е нужно да има висше икономическо образование?!? И на каква база ще ме консултира? Гол ентусиазъм, най-вероятно, щом необходимите умения са - инициативност, динамичност и комуникативност. По същата логика могат да се набират програмисти или администратори, за които уменията за работа с компютър не са задължителни! Просто написана по този начин, обявата не може да бъде взета насериозно и навежда единствено на мислите, изразени от frodo.Освен това, подобна обява ми се струва много лоша реклама за компания като ALLIANZ. Не може една голяма и авторитетна фирма да набира кадрите си по този начин! EDIT: Предполагам, че описанието, дадено по-долу от mrdds характеризира достатъчно точно работата. И много по-точно от гръмките фрази в началото. Но, все пак, авторът трябва да каже дали това е така. По принцип ми стана интересно, защото се оглеждам за работа на завършващ икономист (не за мен!), но едва ли "Писач на ГО" е това , което търси. Имаше една тема -"Жаргон на работодателя" или нещо подобно -мисля, че може да се допълни. А дали е така Marvin не ми се обяснява сега пускай CV отиди на интервю и ще видиш ква е работата нищо не ви пречи да пробвате. Няма срамни професий и начини за набиране на хора за работа стига да падат парички, тва е формата на обявата няма да я променям щот теб не те кефи просто ви предлагам още един избор за работа никой не ви кара на сила да ходете кадето и да е. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.