Jump to content
BulForum.com

spred men tuka ima nujda ot qk uploader..

chochosan

Recommended Posts

Pav si oba4e win appz e edno ot nai-trudnite sporeg men 1.namirame na dadena programa 2. crack 3. serial , moje da se napravi ama trudno plus tfa izlizat vse novi i novi programi vseki den

URDead, chochosan ненапразно спомена за рекуестите.

А иначе то напоследък игрите станаха повече и с повече версии и от софтуера за Вин. :P

А иначе то напоследък игрите станаха повече и с повече версии и от софтуера за Вин.  :P

...нормално - да е намирал някой софтуер за ПлейСтейшън?! Само игри.... Та и с Уин нататък отиват нещата...

Рикуест секция май наистина му трябва на този раздел, но за ъплоадер не знам - не пропускате ли факта, че никой от тук присъстващите не е задължен да ъплоадва и на никой не му се плаща за изпълнен рикуест!? Според мен ще се подобрят нещата когато поне 80% от юзърите вместо само да даунлоадват вземат и да ъплоадват - всеки има поне по една програма която би била полезна за някого...

Това, което ме притеснява, е пълния хаос с ъплоада - софтуер има качен къде ли не - като почнеш от Pics чак до Docs... И повечето от нещата, набутани там, дублират вече качени на правилното място програми. Docs ще стане поне 30 пъти по-малка като обем, ако се затрие софтуера от нея - все пак така се губи място... Ей това е работа за модератор, само че не за модератор на конкретен раздел, а по принцип - нещо като garbage collector - да наглежда къде какви боклуци са ъпнати, да ги мести където трябва, ако трябва, или да ги затрива, ако са дублажи или пълни глупости. Само че това е толкова неблагодарна и досадна работа - нищо чудно, че никой не се е заел с нея до сега...

Положението със софтуера е малко по-различно от положението с филмите, музиката и игрите... Не се намира толкова лесно. Тези, които са си платили за даден софтуер рядко са обзети от желание да го споделят с останалите for free след като са се бръкнали за него - и то яко - за справка виж цените на Макромедия примерно. Други пък, които използват дадена програма в бизнеса си, смятат, че като си я пазят само за собствена употреба борят конкуренцията, която евентуално не може да си я позволи. Нищо лошо няма и в двата случая - не може да се отрече, че тези хора са си прави сами за себе си... За това обаче е по-трудно да се изпълни рикуест за софтуер. И заслужава по-голямо уважение този който е успял да намери и ъпне нещо в WinAppz, от този който е ъпнал игра или филм, които така или иначе ще се появят на всеки един уарез сървър рано или късно. Така че рикуести се изпълняват - но когато е възможно. И да има официално ъплоадер за този раздел не виждам как би се справил при това положение на нещата - дали има според тебе индивид, който да има достъп до толкова много и толкова различен комерсиален софтуер? Аз не мога да си представя какво би трябвало да работи и къде такъв тип, за да е способен да отговаря на всички рикуести...

I zashto sa winappz ? povecheto potrebiteli na saita se interesuvat samo ot igri i ot filmi ? Kakuv e smisala ?

1.namirame na dadena programa 2. crack 3. serial

Crack serial i all shits deto trqbva si varvi v release

A tova e vqrno che na den izlizat pone po 20 programi i e bezsmisleno da se uploadvat...requestvaite si v otdelni topic

И въпреки всичко мисля че разбирам chochosan, все пак както при игрите, и те се нуждаят от крак или сериал, има много места, които са с ужасна скорост за повечето потребители (дата.бг, технолинк и др.) и където има много софтуер с включени кракове/сериали в тях, и не е нужно дори ровене в асталавистата.

И въпреки това, мисълта ми е следната: повечето игри са по 1-2 и повече диска, не всеки може да почне да ъплоудва и да дублира с боклуци и т.н. , а софтуера варира като размери в големи граници и там наистина хаоса може да стане голям. Не може да имаме всичкия софтуер, просто ако има ъплоадер, той може да е просто прелоадер :) т.е. като в другите форуми.

А това за 80-те процента да почват и да уп-ват, а не само да д-лоадват, ами дайте им поне 128кбита up и нямате проблеми B) аз и с 64 пак се опитвам да ъпвам каквото мога и каквото го няма на уареза.

Да - тука ме хвана. Не бях помислил за "прелоадер" (май наистина няма по-удачен термин) от външен уарез сайт към вътрешния... Но това е защото много рядко съм срещал някой да даде линк към такъв сайт и да помоли да му се свали от там даден софтуер (както е практика в другите раздели) - и съм сигурен, че тези които са процедирали така са получили каквото са искали (е поне в 85% от случаите)... Повечето просто посочват какво търсят и очакват някой да им го намери и качи... Може би за това е такова положението с рикуестите тук...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...