Antares Posted August 28, 2008 Share Posted August 28, 2008 Някой може ли да ми даде някакви впечатления относно продуктите на Brother? Щото солитрон ги дават на доста симпатични цени... Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted September 19, 2009 Share Posted September 19, 2009 какъв принтер/копир/скенер ще препоръчате до 300 лв. който да може без проблем да обработва около 1000 стр. на месец и също така смяната на тонера да не струва майка си и баща си? интересувам се най-вече от възомжностите на принтера, а копира и скенера ги приемам по-скоро като бонуси т.е. 10-15 копия и 2-3 сканирвания на месец благодаря предварително. п.п. насочил съм се към HP LaserJet M1120 MFP, но преди това ще събера малко отзиви. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveN Posted September 23, 2009 Share Posted September 23, 2009 HP си е HP, колкото и някои да не ги долюбват. Вярно, на тази мултифункционалка зареждането на касетата е малко по-скъпо заради смяната на чипа, но....възможно е скоро да му се намери цаката и на този "проблем"... Иначе, ако ще купуваш, купувай бързо, защото има тенденция да се вдигат - например евтините принтери скочиха с 20-25% Link to comment Share on other sites More sharing options...
rukspin Posted October 27, 2009 Share Posted October 27, 2009 какъв принтер/копир/скенер ще препоръчате до 300 лв. който да може без проблем да обработва около 1000 стр. на месец и също така смяната на тонера да не струва майка си и баща си?интересувам се най-вече от възомжностите на принтера, а копира и скенера ги приемам по-скоро като бонуси т.е. 10-15 копия и 2-3 сканирвания на месец благодаря предварително. п.п. насочил съм се към HP LaserJet M1120 MFP, но преди това ще събера малко отзиви. Препоръчвам ти Samsung 4300 много желязно моделче и се пални без никакви проблеми за около 30-на лева дават му месечно натоварване от 3000стр. то е аналог на Xerox 3119. Взимай няма да сбъркаш. Цена около 230-240лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.