Jump to content
BulForum.com

гавра с България....

Slain

Recommended Posts

Хахаха! Скапах се да се смея! :) И защо ли? Защото е вярно и сме си го заслужили да ни се подиграват!

И как се вързвате само! Децка работа!

• Replies 52
  • Created
  • Last Reply
Няма начин. Това не може вече да се избегне. Преди за България почти никой не знаеше, а сега като почнахме да се прочуваме малко с нещо навсякъде и се започва с осмиването. Както и постоянно свързват Германия с нацистите, франция и френския език с френска любов ( :wub: ), англия с многото педали и изнежени момченца и т.н. и т.н. До някъде трябва да се радвате, че вече ни обръщат внимание. ;) Честно казано, мен много ме разсмя филмчето макар че наистина не е много приятно като се отнася за теб, но ако беше например за Гърция, Румъния или някоя от другите съседки, със сигурност щеше да ви прави голям кеф. Замислете се малко. ;)

Греда. Ни най-малко това се отнася за мен. И не ми пука какво мислят за БГ. Жалкото обаче е че съм се родил тук а не в някоя от развитите страни. А сега можете да ме хулите колкото си искате, ама на мен пак няма да ми пука :P :rolleyes:

А, много по-здрави на ония мъдрец по-горе, дето заличи от картата и историята на Европа Гърция и Италия :)

Момчето се изказа горе-долу точно, но обърка термина. вместо цивилизация трябваше да каже държава :) България е първата европейска държава от сегашните държави в Европа и е призната политически официално в 681г. Тя е била съседна на Франкската държава, от която по-късно са произлезли Франция, Германия и Италия.

най-старата държава запазила първоначалното си име. никой не може да убеди братята гърци че не са наследници на елинските градове държави или най-малкото на византия, нито италия че не е пряк наследник на римската империя...

Еми то хубаво, ама вие превърнахте темата в 'История на Европа' :)

По темата - не се впрягайте, ясно е, че не е излъчвано никъде, освен в интернет ;)

Хахаха! Скапах се да се смея! :) И защо ли? Защото е вярно и сме си го заслужили да ни се подиграват!

И как се вързвате само! Децка работа!

Точно! :lol: аз бих направил също такова за да се самоиронизираме

Истината! :lol: - привличаме все повече внимание!

Като ви е толкова яд - направете нещо злободневно за Германия и го излъчете в youtube...

Това беше първото, което си помислих, ама не посмях да го напиша, че не знаех какви ще са реакциите тука.

Наистина това е най-добрия начин да им го върнете тъпкано, ако ви е яд! :laughing:

Както разбирам от вас, и Слави е направил такова клипче. Чудно какви ли са били реакциите на германците след излъчването му. :lol:

германците дори не са разбрали, те българите не гледат тъпото му шоу, камо ли германците

Май не си доловил иронията ми... ;)

Жалкото обаче е че съм се родил тук а не в някоя от развитите страни. А сега можете да ме хулите колкото си искате, ама на мен пак няма да ми пука :P :rolleyes:

и мен ме е яд, ама има и по-лошо като например да се родиш в Иран :ph34r:

Онзи ден по телевизията даваха едни аборигени от Нова Гвинея, които живеят на върха на едно дърво на 50 метра над земята, ядат гущери и червеи, а циците на жените им бяха по-малко секси от вимето на крава!

Гледайте Borat: Cultural Learnings of America for Make Benefit Glorious Nation of Kazakhstan

Ето вече една съвсем истинска гавра с България ще си направим сами

т.нар. "Висш Експертен Екологичен съвет" бай ви Джевдет Чакъров, ала Министерството на Анти Околната среда и Анти Водите - дайтенипарите

Ето Ви Истинска Гавра с България - правим си я САМИ

Вие сте се хванали за някви прости шегички........

Уф, това ми напомни нещо доста кофти - в момента такава масова сеч пада на горите, че сигурно след 20 години няма да имаме едно дърво! А кой управлява Министерството на земеделието и горите?

Прав си - в тая държава и в тоя свят най-голямата гавра си я правим сами!

Аз ви казах - дайте да грабнем крака от маси, столове, лопати, прътове, коктейли 'молотов'-самоделки, запалените факли и крещейки я свързани, я несвързани лозунги да щурмуваме немското посолство и да сечем глави и да палим! Джиха...опа, т'ва беше другаде... Нали така се постъпва като европейци! Те взеха да забравят как взеха властта сините през 1997-ма година. Може да са ни помислили за цивилизовани - дайте да ги опровергаем!

Аз съм възмутен до дъното на душата си - предлагам да се съберем в кръг около хер Волен и да го помолим за подкрепа. Как да накажем поробителите - тези, които потъпкват националните ни интереси, опетняват цялата ни история пред цял свят! Трябва да намерим и да щурмуваме сървърите на youtube и да ги принудим силово да го свалят от ефир! А ма-ха! Как така ще си позволяват те!

Я не се излагайте, видно е че репортажът е от материал отпреди доста години, само погледнете емблемата на SAT1. Пък и какво толкова, всеки има право на мнение. Трябва ли вечно да мучим против всички... А за панелките картинката е още по-грозна ако трябва да съм честен. Не е приятно, но има доста истина в репортажа...

Бе що все се обръща внимание на такива единички, ами не гледате представянията за България, които я представят в по-добра светлина (пък те са много повече).

;)

EDIT: Уау, га минах 3000 поста бре. :blink: Трябва да се натряскам с алкохол по случая. :D

Бе що все се обръща внимание на такива единички, ами не гледате представянията за България, които я представят в по-добра светлина (пък те са много повече).
;)

Готино! :love

Лошото е, че с тези строежи и с управлението на Земеделието и горите от ДПС, тези гледки дълго няма да са реалност. Те защо англичаните се ориентират да купуват тук? Защото не е застроено като в Испания, но скоро и тук ще стане безмисленна бетонна джунгла!

Мотото ни е: дайте да разсипем всичко, няма да живеем вечно - важна е далаверата!

Аз ви казах - дайте да грабнем крака от маси, столове, лопати, прътове, коктейли 'молотов'-самоделки, запалените факли и крещейки я свързани, я несвързани лозунги да щурмуваме немското посолство и да сечем глави и да палим! Джиха...опа, т'ва беше другаде... Нали така се постъпва като европейци! Те взеха да забравят как взеха властта сините през 1997-ма година. Може да са ни помислили за цивилизовани - дайте да ги опровергаем!

Аз съм възмутен до дъното на душата си - предлагам да се съберем в кръг около хер Волен и да го помолим за подкрепа. Как да накажем поробителите - тези, които потъпкват националните ни интереси, опетняват цялата ни история пред цял свят! Трябва да намерим и да щурмуваме сървърите на youtube и да ги принудим силово да го свалят от ефир! А ма-ха! Как така ще си позволяват те!

Личното ми мнение е, че е безвкусно да иронизираш и да се бъзикаш точно с това.

Дали не е гавра с България ако само се замислим над имената на ръководителите на едни 'маловажни' министерства

Нихат Кабил

Джевдет Чакъров

Вярно е, че сега тук аз малко се гавря, въобразявайки си, че България е християнска държава (или поне е била) но посочените хора си го заслужават щото пък те си въртят една след друга гаврите на !#@$%@#$%@#$%@#$%@#$@!%@!#$%!@

едит: цензурирах circumcise мохабетите

всъщност нямам нищо против честните и почтени хора независимо каква религия изповядват

то всъщност ако наистина имаше вяра в Бог у хората ...

след няколко години не само турци ами най-вероятно и цигани ще има в парламента...но това не може да се промени :) ние гледаме как всеки да се спасява сам.Не сме като другите даржави...преди няколко години май цяла Гърция(не съм сигурен дали точно Гърция беше) стачкуваше за нещо и тогава никой не ходеше на работа и страната беше като парализирана.Ама хората решават,че ще правят нещо и го правят!(заедно)

ще има все повече не-българи които ще участват в управлението на страната ,което ще доведе до училища за тях,закони в тяхна полза и т.н. и т.н.

само Волен може да оправи нещата ама той е прекалено ЛУД за да му се даде власт :D

• 4 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...