midas Posted November 16, 2006 Share Posted November 16, 2006 Проблемът е при приятел. Ето ТАКА му изкарва менюто. Всичко е разместенео, езиците са някак смесени. Ту, японски, ту немски. Като искам да оправя поне езика и цъкна на иконката долу в ляво менюто веднага се затваря и съвсем за кратко долу в левия ъгъл на монитора се показва иконка за Mute. нямам и представа от каде е. човекът на който е монитора казва че за първи път е вижда, и даже казва, че първия път когато му се е появила даже и звука се е изключил . това видях аз когато погледнах монитора, той каза това: ami instalirah si driveri (двайвърите били за мишка) i mi poiska restart i az mu kliknah "restart now", i to4no sled kato se sprqkato tragna na novo i se zatamni. kartinata i se pokaza znaka "mute" dolu lqvo, ama golqm znak, i nqkva opciq kliu4e sa be6e pusnala. demek da ne baram nastroiki kato brigthness i contrast Въпросат ми е дали от монитора е проблема или е от някаде другаде. щото този Mute където му излиза ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted November 17, 2006 Share Posted November 17, 2006 Според мен проблема е в монитора. Това меню си е вградено в него и не зависи от драйвери на операционната системе и други такива. Излиза си винаги независмо от нея и видео режима. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bl8 Posted November 20, 2006 Share Posted November 20, 2006 Ееееееееееее човек, намерих си сродна душа. Аз имам монитор Sony multiscan 200GS, OSD-то е същото, 1:1. Нека ти изясня как стоят нещата : Проблемът е изцяло в монитора. В началото прави така, после някои от менютата в OSD-то ще станат неактивни. Скоро след това няма да работят бутони за яркост и контраст. Пинизът е следния : натискаш едновременно двата бутона за контраст и едновременно с това помпиш бутоните за яркост. Така се оправя. Намерих го в някакъв много убит форум. Като цветове е страхотен, но прави доста мизерии. Не знам, предполагам, че проблема е в тръбата. Ако искаш още проблеми, прочети следващия пост Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.