BoardMan Posted December 7, 2003 Share Posted December 7, 2003 Продавам твърд диск: Maxtor 60Gb 5400ppm UATA100 (Модел 4WO60H4), от тихите е и не загрява по време на работа (държи нормална температура - не е от тези дето печат), не е от SLIM серията. Диска е в отлично състояние, работил е около година и 2-3 месеца. Цена - 100лв Link to comment Share on other sites More sharing options...
JIS Posted December 7, 2003 Share Posted December 7, 2003 зимам го за 95 лв. веднага Link to comment Share on other sites More sharing options...
BoardMan Posted December 8, 2003 Author Share Posted December 8, 2003 За 95лв е твой За по-малко ниама смисъл, имам отдавна уговорен клиент за по-малко но не ми се ще, все пак харда си е читав Link to comment Share on other sites More sharing options...
JIS Posted December 8, 2003 Share Posted December 8, 2003 добре даи телефон (домашен) и име да се разберем кога мога да го пробвам на моята машина (щото се пак ХДД на старо ... ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
BoardMan Posted December 8, 2003 Author Share Posted December 8, 2003 ОК, Разбира се Даже теста е препоръчителен понеже по-старите дъна не разпознават големи хардове. Така че ако не го разпознае ще трябва да взимаш и дъно, хехе. GSM-ма ми в момента е временно спрян, така че може да се уговорим отук или дай ти дом. телефон да ти звънна. Утре съм фрее целия ден, но след това чак за четвъртък Link to comment Share on other sites More sharing options...
BoardMan Posted December 9, 2003 Author Share Posted December 9, 2003 Продаден! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.