The AnGeL Posted October 16, 2006 Share Posted October 16, 2006 Мерси много! Никъде нямаше такова копие, а ми трябва за колекцията Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted October 17, 2006 Share Posted October 17, 2006 А , колекцийка хехехе ! Ти имаш ли такова копие на бруудлар ! Ако имаш оригиналния диск айде да ми направиш едно копие , че аз на него не мога да намеря ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
KnoppiX Posted October 17, 2006 Author Share Posted October 17, 2006 Аз имам оригинална цялата Едно време си я намерих като играех, ще ви кача скоро оригиналния диск на патча за бруда, нали това ви трябваше? Link to comment Share on other sites More sharing options...
The AnGeL Posted October 17, 2006 Share Posted October 17, 2006 Няма нужда, има го оригинален brood в data-та. ТУК И преди да намеря това имах диск на brood с филмчета и музика и всичко, но трябваше да се краква играта, а и накрая финалното филмче на протосите имаше бъг Този от линка е точно оригинален. PS Някой от вас играе ли в хедофф? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Reav3R Posted October 22, 2006 Share Posted October 22, 2006 От много време не съм влизам в хедофф-а, но ако има някой желаещ за 1 в 1 или 2 в 2 да пише :-) !!! Teran Rulzz !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
A55A551N80R Posted October 22, 2006 Share Posted October 22, 2006 Ника ми е sC4s]AssassiN или A55A551N80R. Както се казва 1-1 msg me, me toss. ; ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
stoian88 Posted October 29, 2006 Share Posted October 29, 2006 a we az cikam samo headofff ako nekoi cika tam da mi pi6e az sam KLE4KA ili KLE4KA[FG] A55A551N80R predi igrax s teb v hoffa 1v1 mislq 4e be6e ZvP i mi kaza 4e kat svar6i igrata 6e mi kae6 koi si! kaza 4e si u4il v U-6teto Raina Kniagina kato malak i ot tam si me znael!!! pls kai koi si!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
RapSs Posted November 14, 2006 Share Posted November 14, 2006 znam 4e izglejda naivno i glupavo ot moq strana no ako nqkoi ima org cd key i ne go polzva i ne smqta da go polzva ... ta ako moje taka de da mi go dade free da si cukam b.net puk ako nqma takiva dobri horica zdrave da e Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted November 14, 2006 Share Posted November 14, 2006 Провери в LiL_Stenly.nfo и ако двата номера там са оригинални ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
The AnGeL Posted November 14, 2006 Share Posted November 14, 2006 znam 4e izglejda naivno i glupavo ot moq strana no ako nqkoi ima org cd key i ne go polzva i ne smqta da go polzva ... ta ako moje taka de da mi go dade free da si cukam b.net puk ako nqma takiva dobri horica zdrave da e Key-овете са оригинални във тоя файл ^. Аз влезнах малко в bnet и е супер умряла работа. Headoff-a с всичкия си лаг е много по-добре, поне за мен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RapSs Posted November 14, 2006 Share Posted November 14, 2006 Провери в LiL_Stenly.nfo и ако двата номера там са оригинални ! si4ko dobre ama tva .nfo kat si go narpraaa na .txt shto nfo ne moa otvorq .. i se gubi to4no 4asta sus CD-Keys ta ako moje da mi pratish na LS dvata key-a Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted November 15, 2006 Share Posted November 15, 2006 Отваряш с notepad и си готов ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
RapSs Posted November 24, 2006 Share Posted November 24, 2006 Отваряш с notepad и си готов ! 10х забелязах ги каде са били , мн благодаря П.П. само единия бачка ама той ми стига другия пише че е disabled oт blizzard :> Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted November 25, 2006 Share Posted November 25, 2006 Незнам точно как е там в близард ! Може да го е изписало , защото аз използвам единия ! Все пак са оригинални и може да си инсталираш играта ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
FunLov3 Posted May 11, 2007 Share Posted May 11, 2007 Svalih si patch BW 1.14 i nemoga da go podkaram ... nqkakvi idei !? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goal58 Posted May 11, 2007 Share Posted May 11, 2007 Svalih si patch BW 1.14 i nemoga da go podkaram ... nqkakvi idei !? Пач 1.14 иска специален лоудър.Свали си го! Link to comment Share on other sites More sharing options...
INFESTED Posted May 14, 2007 Share Posted May 14, 2007 В смисъл не можеш да влезеш в b.net или въобще не можеш да подкараш играта? Link to comment Share on other sites More sharing options...
midas Posted May 14, 2007 Share Posted May 14, 2007 Имаше едно "7x patcher". От някъв руски сайт се сваляше. С него ще си ъпдейтнеш играта без проблеми. Link to comment Share on other sites More sharing options...
INFESTED Posted May 14, 2007 Share Posted May 14, 2007 На мен самото пачване никога не ми е правило проблеми Пробвай с преинсталиране на играта Ако не стане с тоз 7x patcher де Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mepk Posted May 23, 2007 Share Posted May 23, 2007 Nadahvate li se za SC2 !?!? dokato 4akame elate v servera bnetd.fishbattle.net pulno e s korei4eta za plqskane Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted May 25, 2007 Share Posted May 25, 2007 Може ли да се играе без инсталация? Да копирам вече инсталирана игра на диск и да я пусна от друго ПЦ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
JDFU Posted May 25, 2007 Share Posted May 25, 2007 Само регистрито за крака ще трябва да оправиш. Преди поне само това трябваше да се направи и тръгваше без проблем. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted May 25, 2007 Share Posted May 25, 2007 При мен си тръгва без проблеми след чиста инсталация на уиндоуса, така че и регистрите няма да ти трябват. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mepk Posted June 7, 2007 Share Posted June 7, 2007 na men si mi sedi v edin .rar pa4nat do posledna versia. Kato se rezabozi windowsa samo extract i e gotov. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thief Posted June 20, 2007 Share Posted June 20, 2007 та значи, проблема ми е следният: свалям някакъв торент със старкрафт. Файлът е .iso. Моунтвам го в даемон туулс и би трябвало всичко да е ок. В смисъл, играта да си тръгне на аутоплей. Но и в cd-drive, там където трябва да е моунтат, няма и помен от старкрафт. Файлът е с обем ~700mb. Реинсталнах даемон но не. Any ideas ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.