THE STORM Posted March 22, 2005 Share Posted March 22, 2005 Не са го спряли, аз всеки ден си цъкам с авери там <{POST_SNAPBACK}> Дай ми IP-то PLS и може да поцъкаме заедно . Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlaa Posted March 22, 2005 Share Posted March 22, 2005 Значи 1-во: ъпдейтваш до версия 1.12 2-ро сваляш ей това gateway editor 3. Отваряш едитора и за IP пишеш play.evrocom.net След тва си правиш акаунт и си готов Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE STORM Posted March 23, 2005 Share Posted March 23, 2005 Значи 1-во: ъпдейтваш до версия 1.122-ро сваляш ей това gateway editor 3. Отваряш едитора и за IP пишеш play.evrocom.net След тва си правиш акаунт и си готов <{POST_SNAPBACK}> Казвай кога ще поцъкаме. Link to comment Share on other sites More sharing options...
A55A551N80R Posted August 25, 2005 Share Posted August 25, 2005 Понеже вече всички в сървъра вече обновихме на версията 1.13, ето ви пача, а ето ви и лоудъра на 1.13.Надявам се знаете как се прави(ако не, пишете ПМ) И един призив!Влизайте по-често бе!Тая игра е класика и е супер интересна, а освен това всяка вечер се събираме около 5-6 човека и праим мелето.Айде, който се мисли за добър да влиза редовно, за да правим по големи игри(4в4 да кажем). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thief Posted August 25, 2005 Share Posted August 25, 2005 idealka.Utre sum na liniq sled 9.I edin frend she se vklu4i. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ma6inata1 Posted August 25, 2005 Share Posted August 25, 2005 аз също искм да се пробвам не съм я играл тая игра от години но нямам broodwar от каде да я сваля и ако имам време ша по цъкаме с голямо желания ще се пуцаме Link to comment Share on other sites More sharing options...
czenitel Posted August 26, 2005 Share Posted August 26, 2005 Хехех и ние сме двама балъка в 9 4аса среща в плей.евроком.нет дано се съберем за 4в4 ... btw този линк за ъпдейта който си дал ... ба4ка ама .. е стар ... след като ъпдейтнах .. и при проба да влезна в европа ми показа и почна да се сваля още един пат4 ... та моя съвет е .. и да нямате европа .. пак става да си пуснете ... и да ви свали най-новия па4 гл ... само треа да имате търпение да ви го свали Link to comment Share on other sites More sharing options...
A55A551N80R Posted August 26, 2005 Share Posted August 26, 2005 Моля казвайте с какви никове сте и горе-долу колко сте вещи в тази игра вече като поствате.Примерно аз съм с ник: utrepko_(5 stars ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
czenitel Posted August 26, 2005 Share Posted August 26, 2005 ехех .. ми ... моето прозвище хоххохо ..... е TossGibi .. headoff stats .. Игри 348 Победи 168 Загуби 53 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted August 26, 2005 Share Posted August 26, 2005 В кой сървър да влизаме? Link to comment Share on other sites More sharing options...
A55A551N80R Posted August 26, 2005 Share Posted August 26, 2005 В кой сървър да влизаме? <{POST_SNAPBACK}> Ами аз досега всичко това, което съм писал по-горе, го имам предвид за еврокомския сървър(play.evrocom.net).Иначе в Хеъдуф-а си играйте колкото искате, аз в нашия форум пиша, за да се събираме повече хора в еврокомския(не ме кефи да джагам в Хеъдуф, а пък и много бъгва).Днеска примерно бяхме 8, даже по едно време 9 човека(появиха се двма нови, които така и не разбрах от форума ли са или не, моля пишете си и никовете на бруудата, да се знаем). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted August 27, 2005 Share Posted August 27, 2005 Аз си мислех, че са го спряли... Нищо, от довечера ще влизам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted August 27, 2005 Share Posted August 27, 2005 Може да поцъкаме Link to comment Share on other sites More sharing options...
czenitel Posted August 27, 2005 Share Posted August 27, 2005 ггагага .. поиграхме малко ... коментарите от вас Link to comment Share on other sites More sharing options...
A55A551N80R Posted August 27, 2005 Share Posted August 27, 2005 ггагага .. поиграхме малко ... коментарите от вас <{POST_SNAPBACK}> @Czenitel=Broodwar king, а партньора(Hewitt) му също не беше зле.Една победа не можахме да им вземем(с @Бате Пешо).@Czenitel, другия път ша джагнем 3в2, ще си вземем един стар познайник за нас и ще ви разцепим, той е горе долу колкото нас добър, ама ша си напраим цака и ша ви бъгнем. А между другот втората игра можеше и да ви бием, ама @Бате-Пешо не ме слушаше, аз исках от него да прави само по въздух, а той...направил 5 корсари радва , ти ми изтрепа овритата и оттам почна багнята за нас.Иначе аз по земя бях unstopрable- Хидри+Гардияни и на всичкото отгоре скорпиончета имах да прая мизерии. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NDOE_ Posted August 27, 2005 Share Posted August 27, 2005 ялате повече другя път :Рр~ (Hewitt) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thief Posted August 27, 2005 Share Posted August 27, 2005 I smell lamers here Link to comment Share on other sites More sharing options...
A55A551N80R Posted August 28, 2005 Share Posted August 28, 2005 I smell lamers here <{POST_SNAPBACK}> Ами ела довечера, ако се мислиш за много добър, то и нас с @Бате Пешо на 2в2 никой не можеше да ни бие тука досега, ама снощи @Ценителя и @Ендо ма френдо ни разцепиха. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thief Posted August 30, 2005 Share Posted August 30, 2005 haha.Da vi igraq sam ? Teq sa lameri , ne gi gledai. Link to comment Share on other sites More sharing options...
A55A551N80R Posted August 31, 2005 Share Posted August 31, 2005 haha.Da vi igraq sam ?Teq sa lameri , ne gi gledai. <{POST_SNAPBACK}> Хаха ламери били...Като играхме 2в2, бяхме общо 5 човека.Имахме си и един обзървър.Всички му дадоха съответно Allies i Vision(демек вижда какво си пишат и двата тийма) и след играта обза ми каза, че Ценителя и Ендо за цялата игра само 3-4 пъти са си чатили, което значи, че тея хора играят от бая време и са страхотен екип. Ами айде влез тая вечер де.Ако наистина си по-добър от тях, може 2в1 да направим. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightWolf Posted August 31, 2005 Share Posted August 31, 2005 haha.Da vi igraq sam ?Teq sa lameri , ne gi gledai. <{POST_SNAPBACK}> сигорен съм че си много зъл о.0 Ти си симпли дъ бест като закулиш входа и псунеш 12 литища нали Ние с такива не мойем да се мерим ...сори Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted August 31, 2005 Share Posted August 31, 2005 сигорен съм че си много зъл о.0 Ти си симпли дъ бест като закулиш входа и псунеш 12 литища нали Ние с такива не мойем да се мерим ...сори <{POST_SNAPBACK}> Еми човека си има тактика.. Не мога да разбера какво ти пречи. Така може. Така играе! А и е доста добра... Това , че ти не можеш да дадеш на 1 zealot да атакува по нещо вместо да му дадеш атк. до края.. Тва си е чисто твой проблем. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KnoppiX Posted August 31, 2005 Author Share Posted August 31, 2005 Хаха, праскаш се теран - яко siege на входа зад 2 бункера с доброто старо теранско закулване. Ест като най-големи професионалисти играете на BGH, за да не се налага да си търсите други бази. И почвате да правите батали нема бутане братче...хахаха С ей такива ламета е пълно из бнет...В началото много им се дразнех, щот много лагват играта така, ама после им свикнах и си ми беше кеф да си ги пукам Тва отдавна ся вече нема с кой да се играе ... за жалост... Link to comment Share on other sites More sharing options...
A55A551N80R Posted August 31, 2005 Share Posted August 31, 2005 Еми човека си има тактика.. Не мога да разбера какво ти пречи. Така може. Така играе! А и е доста добра... Това , че ти не можеш да дадеш на 1 zealot да атакува по нещо вместо да му дадеш атк. до края.. Тва си е чисто твой проблем. <{POST_SNAPBACK}> Колега като не я играеш тая игра не се прави на разбирач.Тука не става въпрос да се дава на зийлота да атакува по нещо, а става въпрос за тактиката на ламера-задръства си входа с кули и отпред слага зийлоти.По този начин докато ти удряш по неговите зийлоти кулите отзад правят демидж и те е*ат у газо. Тази тактика може да се преодолее по поне 32546 начина(дали с танкове, дали с рийвър, дали с гардиян, дали с дроп....Ако @Тиеф се кани да ми играе така, чакам го в еврокомския сървър за да го откажа от нея. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NDOE_ Posted August 31, 2005 Share Posted August 31, 2005 Тоя Thief ... може да не се дъха толкос след като го бия с vision ... за него няма кво да коментирам повече ... а за запушването .. не знам кво ви пречи .. примерно аз като играя ... и някой кат тръгне да ми се запушва ... едва ли ще издържи след 7-ма 8-ма минута .. и играта ще е приключила доста бързо P.S. .. сорка че прецаках очертаващата се игра последния път ... но възникнаха едни работи .. c ya Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.