Brams Posted November 15, 2006 Share Posted November 15, 2006 Спешно до 12:00 утре (обяд) Моля да ми намерите есе на тема "Можем ли да обичме някой и в същото врема да го осмиваме?" И.Петров "Преди да се родя" Благораря предварително!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
wlado Posted November 15, 2006 Share Posted November 15, 2006 hahahahahah бъдещ(по-скоро въможен) учител по български и литературта ще ти кажа да си я напишеш - ще бъдеш по добре оценен ако сам си я напишеш. Иначе ако иска винаги ще те усети учителя ти. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brams Posted November 15, 2006 Author Share Posted November 15, 2006 Аре де все пак ми кажи някакав сайт, колкото да ползвам малко от есето Link to comment Share on other sites More sharing options...
juji Posted November 15, 2006 Share Posted November 15, 2006 Темата е толкова забавна, че чак избива на изпростяване. Наистина ли нямаш мнение по въпроса? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.