Jump to content
BulForum.com

PlayStation Games

vladisls

Recommended Posts

vladisls: И аз като теб търся игри за PSX 1, за да записвам на един приятел, който наскоро си купи конзолата, но единствените що - годе добри игри ги намерих на този сайт. На warez-а е само това! Ще съм благодарен, ако се изнамерят още такива сайтове за PlayStation игри. ;)

• 1 year later...

Някой да играе случайно но WWF Smackdown 2:Know you Role :confused

Ако да ,нека каже как я е подкарал(с какви плуг-инс и настроики),че се мъча напразно вече :angry:

някой може ли да ми каже как да подкарам това-http://warez.ru:8084/gamez/*PSX/WWF.-.Smackdown.2.Know.Your.Role/

а ако я запиша на диск и си я сложа в сонито ще тръгне ли ???

• 3 weeks later...

Имам един въпрос

имали хора от пловдив които да имат PS2 или XBOX

и най вече игри за тях

че може да правим трампи тва онова

че скоро ще се сдобия с PS2-ка и XBOX

но проблема е че за сега сам драпнал

9 игри за ХБОХ

и

1-на за Playstation 2

но и незнам как се записват че да се подкарат на конзолите

знам че трябва чип за четене на пиратски СД-та имали някаде в Пловдив кадето да слагат кои са добрите чипове

аиииии казваите

и да почваме с трампенето на игри

mi az sam s ePSXe dosta e dovolen 6toto mi trqbva6e da podkaram diskove v severno amerikanskiq variant na PS1 a formata e razli4en ta toq emulator se spravq. adresa e www.epsxe.com

Има го и в Gamez 1 на 8084, аз съм с него, но не знам кога ще се оправи сървъра, да си го свалиш оттам ;)

• 3 weeks later...

niakoi moje li da ka4i "tomb raider 3",4e si go tursia odavna i ne go namiram nikude (za playstation1)?ako niakoi znae saitove za durpane na igri za playstation1 neka da pi6e tuka!su6to taka durja da kaja 4e sum goliam fen na tazi stara konzola i imam dosta igri za neia i poneje vijdam 4e niama mnogo ka4eni mislia v nai skoro vreme da ka4a vsi4ko koeto imam,a to ne e nikak malko.ako niakoi znae ot kude da svaliam o6te igri za konzolata neka mi pomogne.mersi :punk

• 2 weeks later...
някой може ли да ми каже как да подкарам това-http://warez.ru:8084/gamez/*PSX/WWF.-.Smackdown.2.Know.Your.Role/

а ако я запиша на диск и си я сложа в сонито ще тръгне ли ???

Баси нема ли никой подкарал играта ?

Тук я има в Compatibility list, така че явно ние бъркаме нещо, но доста неща опитах - не става. Става дума за ePSXe

аз я имам за ps ама ми блокира преди турнира king of the ring и се надявам тая версия да не праи тоя проблем

аз я имам за ps ама ми блокира преди турнира king of the ring  и се надявам тая версия да не праи тоя проблем

И аз я имах преди,бях страшно добър.Това с King of the Ring ставаше,защото дискът не беше оригинален :) Иначе 1ин приятел от чужбина си беше направил ФТП специално,за да си я дръпна оригинална,успях да я подкарам на Епсхе,но после я изтрих без да искам... :cry

Някъде из П2П мрежите няма ли я?Много ми се цъка :)

А това исо от уареза колко съм го цъкал,за да тръгне-нямааа бате :( Сигурно не е записано правилно или е развалено..не знам ,но не става :angry:

И аз я имах преди,бях страшно добър.Това с King of the Ring ставаше,защото дискът не беше оригинален :) Иначе 1ин приятел от чужбина си беше направил ФТП специално,за да си я дръпна оригинална,успях да я подкарам на Епсхе,но после я изтрих без да искам... :cry

Някъде из П2П мрежите няма ли я?Много ми се цъка :)

А това исо от уареза колко съм го цъкал,за да тръгне-нямааа бате :( Сигурно не е записано правилно или е развалено..не знам ,но не става :angry:

Тва ми требеше да чуя :) Зареждам я от eMule :)

Емулатор за Play Station 1

Пробвал съм го, даже до скоро игаех още на игрички за Play Station 1 на компютъра си и ми вървеше, малко проблеми прави ако сте с Windows XP , но като си я инсталнете ще видите че е супер :)

Guest sonic8721
Имам един въпрос

имали хора от пловдив които да имат PS2 или XBOX

и най вече игри за тях

че може да правим трампи тва онова

че скоро ще се сдобия с PS2-ка и XBOX

но проблема е че за сега сам драпнал

9 игри за ХБОХ

и

1-на за Playstation 2

но и незнам как се записват че да се подкарат на конзолите

знам че трябва чип за четене на пиратски СД-та имали някаде в Пловдив кадето да слагат кои са добрите чипове

аиииии казваите

и да почваме с трампенето на игри

kaji kvo ima6 za xbox

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...