Jump to content
BulForum.com

japan girl place

Recommended Posts

:rolleyes: та както си бродих из горите тилилеиски на японските ирглифи открих между тях нежните силуети на тези девоики:

oo2.jpg

за пови4е hard тук:http://www.warez.ru:8080/FTP/Pictures/japan%20ex/

• 1 month later...
:rolleyes: та както си бродих из горите тилилеиски..

:sick .. :tongue Aiiiiiii.. Biva biva hrasti ama to tqhnoto na ni6to ne prili4a.. Stil 80-te go davat :tongue !!! Purvite 2-3 snimki koito otvorih bqha mnogo dobri (poneje si bqha o6te s drehite..) .. maleee pri purvata gola aziatka izpadnah v SHOCK :woot :woot :woot !!! :sick :tongue :sick :tongue !!! Nujni mi bqha 2 studeni du6a za da se suvzema :tongue !!! Dnes hodih da mi leqt kor6um 6toto nemoga da spq spokoino.. !!! Dobre 6te6e da e da gi cenzurira6 tam.. hrastite imam v predvid =) makar 4e te samite hrasti sa si kato cenzura.. to ot tqh nemoje da se razbere koe kade e :) Nadqvam se 4e ne sum te obidil sus mnenieto mi.. kato gledam to samo az imam lo6o mnenie dotuk za Aziatkite.. sigurno moite razbiraniq sa ne6to krivi =)

aide PEACE !!! =)

infected ne razbiraniqta sa ti krivi, a sigurno dosq ne si vidql snimkite na nqkoi aziatki. Moje i da uploadna nqkoi ot li4niq arhiv, 6te vidim, oba4e trqq da znae6 4e aziatkite sa edni ot nai-krasivite jeni na sveta, kato govorim za ne6to kato sredna krasota na jenite ;) Ina4e da, znam 4e vseki si imal razli4en vkus za vsqka jena, oba4e ima nqkoi ne6ta, koito gi obedinqvat, kakto da kajem vseki si ima razli4ni vkusove kam avtomobilite, oba4e marki kato ferrari, mercedes, porsche sa si utvyrdeni lideri.

...daje i cigankite na okolo vrasnoto mi se vijdat po hubavi ot tezi aziatki :woot

Hehehe :lol: Nabore =) gledam 4e utre (ponedelnik) ima6 RD =) ai 4estit RD .. pojelavam ti da bocne6 nqkoq ot Avatara ti :))) radvam se 4e si na moeto mnenie za Aziatkite =) BG Rulezzzzzzzz !!!! =)))) Naistina na6te ciganki ponqkoga sa za predpo4itane pred Aziatkite :lol:

:blink: Pi4 nedei taka we.. tiq aziatki ne gi gledai 4e sa drebni4ki i bezobidni..

v tiq gori tilileiski kvi li ne nasekomi kriqt :blink: Puk i nai veroqtno imat i Ekzoti4ni veneri4eski zabolqvaniq.. ne ti e rabota da se zanimava6 s takiva =) ostani si na BG..Rulec =)))

:blink: Pi4 nedei taka we.. tiq aziatki ne gi gledai 4e sa drebni4ki i bezobidni..

v tiq gori tilileiski kvi li ne nasekomi kriqt  :blink: Puk i nai veroqtno imat i Ekzoti4ni veneri4eski zabolqvaniq.. ne ti e rabota da se zanimava6 s takiva =) ostani si na BG..Rulec =)))

Бая глупости изписа май.

• 2 weeks later...
oba4e trqq da znae6 4e aziatkite sa edni ot nai-krasivite jeni na sveta

e ti malko se poolq kak tiq 6a sa naj hubavite. taq sara Haung be6e naistina noo qka ama 4ak naj hubavite. za kvo sa ni tiq aziatki kato si imame bulgarki. mnogo se qdosvam 4e nqma snimki na bulgarki a samo na nekvi 4ujdenki. Are DA IZBEREM BULGARSKOTO!!!!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...