samkijot Posted December 6, 2003 Share Posted December 6, 2003 nyakoj znae li zashto se poluchava taka, che www.dir.bg ne moje da se otvori, kogato firewall e on? kogato e off, vsichko si e nared. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ralexes Posted December 6, 2003 Share Posted December 6, 2003 Pri men nqma problemi.Vij da ne bi da ne si zabranil saita ili ne6o drugo.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted December 6, 2003 Share Posted December 6, 2003 Специално ZoneAlarm има опция за филтриране на popup и сайтове, виж да не си дал блок на дир-а. Иначе наистина и аз съм с него и не съм имал проблеми с никой сайт или други такива. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KnoppiX Posted December 7, 2003 Share Posted December 7, 2003 zna4i i az imam takyv problem i iskam da vi pitam za6to kogato mi e pusnat zona alarm ne moga da igraq nikvi igri nito v battle.net nito moga da igraq v serverite na Half-Life nito da se connectna kym nikyv server na koqto i da e igra... Tyrsih v Zone Alarm oba4e nikyde ne namerih kyde da pozvolq svyrzvane kym jevaniq port nito pyk ne6to drugo.. A pyk kato pusna igrata da se connectva Zone Alarm ne me pita kato za drugi programi .... POMOGNETE..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ralexes Posted December 7, 2003 Share Posted December 7, 2003 Za6oto iska potvarjdenie Dava6 "Yes" i zabravq6 za problema Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted December 7, 2003 Share Posted December 7, 2003 Ами естествено няма да ви пита ако ви е питала играта преди, и сте дали No и сте чекнали бокса там долу. Или пък сте изключили питанията на Зоне-то, и сте дали максимална сигурност. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KnoppiX Posted December 7, 2003 Share Posted December 7, 2003 mi da ama men ne me pita prosto HL stava not responding i Pcto zacepva i iska reset... kvo da napravq? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ralexes Posted December 7, 2003 Share Posted December 7, 2003 Dava6 mu ALT+TAB za da ti se poqvi tozi prozorec po gore Link to comment Share on other sites More sharing options...
KnoppiX Posted December 7, 2003 Share Posted December 7, 2003 ama tq igrata prosto si zacepva ot spisyka s programite v zonealarm i davam na vsi4ko allow i prosto kato vlezna v internet games ili v lan games i igrata stava not responding zabiva i ve4e daje i s ALT+TAB ne moga da izlezna Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted December 7, 2003 Share Posted December 7, 2003 Ами виж сега, просто някои програми са несъвместими една с друга, ZOneAlarm, както и много други програми, са в конфликт с разни други програми, може би в твоя случай става въпрос за такова нещо. Пробвай с друг firewall макар че зоне-а е най-добрия Или просто си с crack и неще се сбъгва. Инсталирай най-новата версия, с сериен номер! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ralexes Posted December 7, 2003 Share Posted December 7, 2003 Ами виж сега, просто някои програми са несъвместими една с друга, ZOneAlarm, както и много други програми, са в конфликт с разни други програми, може би в твоя случай става въпрос за такова нещо. Пробвай с друг firewall макар че зоне-а е най-добрия Или просто си с crack и неще се сбъгва. Инсталирай най-новата версия, с сериен номер! Samnqvam se 4e e ot programata,kak pri men vsi4ko e OK a pri nego nqma da e Sigurno ne6o ne moe da naprai kakto trqbva i zaradi tova....ina4e naistina Zone Alarm si e nai dobrata Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted December 7, 2003 Share Posted December 7, 2003 Бе така е, ама всеки комп си има своя собствеан конфигурация от драйвери и прогами, които работят и разбира се хардуера също си казва думата, няма еднакъв хардуер, и човек не може понякога да си представи кои две или три програми си конфликтуват.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JOKe Posted December 7, 2003 Share Posted December 7, 2003 vijte Zonealarm vsashnost ima dosta problemi ne samo toq . primerno ako ste s windows s absoliutno sichki patch-ove i ostavite pc-to on bez vkliuchen browser za primerno 1 den i ste prez router prosto posle zone alarm-a ne vi dava da browsite .. nachi IRc-to si sedi ama nemoje da se browsi ako se disconectnesh posle moje da ne moje da se conncetnesh triia da spirash da puskash a we neznam kachete si Syagate li kak se kazvashe imashe i edno Kerio deto e oshte pod obro i stiga s toq zonealarm ( btw drugite 2 firewalla sa po 39 i 40$ a zone alarm e 50$ a e po byrgav ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.