Jump to content
BulForum.com

Microsoft.Office.2007.Enterprise

WildCat

Recommended Posts

Какво мислите за най-новия офис пакет - Microsoft.Office.2007.Enterprise. Пробвали ли сте го вече.

Аз си го дръпнах, но все още не смея да го сменя със стария.

Ще се радвам да споделите впечатлението си за него, ако има такива, които вече са го изпробвали.

az si go kachih...no mi prilicha na interface na nqkva igra :) ne sam mu testval novite vuzmojnosti poradi grozniqt /za men/ interface.

ti kakvo novo otkri ?

Аз го пробвах сега, интерфейсът наистина е доста различен отпреди, липсва ми Format -> Paragraph...

Има си нещо като Старт меню, подобно като във Vista, изглежда духът на Виста си личи и тук.

Наистина тази версия не е за консервативни хора, иска време докато се свикне с новостите в интерфейса, ама на този етап не мога да преценя дали си струва усилието. Такива неща само времето показва дали са по-ефективни. Без съмнение и в тази версия са участвали различни професионалисти по интерфейс, ползваемост и т.н., но иска време докато човек възприеме този начин на работа, все пак това е първата за мен по-разчупена версия спрямо всички останали в предишните 20 години, базирани на главно меню, основен тулбар и контекстни тулбарове и т.н.

Може би като всичко по-различно, ще намери почитатели, но някои ще са скептично настроени и ще стоят на Office 2003 още доста време.

Аз засега оставам на 2003, леко объркан съм от всичките новости, по Vista, а сега и тук., но и не виждам кой знае какви новости и по двете, освен интерфейсите, че да минавам на тях засега.

Чувам че Longhorn имала Beta1, до края на другата година може и да се появи, тогава е моят час :bgrin:

Mai s toq sharen interface nqma da prokopsat mnogo :) I az bih polzval 2003 ama mnogo pari mu iskat za licenza a v ofisa nemoga da si pozvolq drugo osven open office.No 2003 rulez vsichko e tam kadeto trqbva da e i napravo te urka da rabotish profesionalno.A s tozi nov face po skoro ochevidno trqbva da minesh nqkvo nivo :lol: .

Neka nqkoi koito mu e otdelil dostatuchno vreme da prosvetli obstanovkata.

Чувам че Longhorn имала Beta1, до края на другата година може и да се появи, тогава е моят час :bgrin:

Че то кодовото име на Vista е Longhorn.

ZGAN, досега го ръчках новия офис, и мога да кажа, че след няколко часа работа с него, все повече се влюбвам в него :) .

Сега като стартирах пак Офис 2003, честно ти казвам, имам чувството, че се върнах в ако не каменната епоха, то поне в ледниковата :P .

Почти за всичко което по принцип ползвам, намерих откъде и как. Кефи ме, по принцип не съм по много глуповато шарените неща, но тук съзирам не само шарения, но и ефективност...

Хм, за мен си реших, че при следващия рестарт го слагам. Хареса ми, най-малкото с това, че се опитва да излезе от стандартния интерфес с title bar, където знаем какво пише, главно меню с един и същ набор думи от 15 години, и един тулбар, който понякога се опитва да е контекстно зависим, и чат пат се появява динамично друг ако отворим примерно хеадер анд фуутер, и други такива.

@RIP, сървър версията на Vista си остава с името Windows Server "Longhorn" и ще излезе след година някъде.

a novi tools ima li ili pone vuzmojnost da si minesh pak kam dartiqt interface ?

Възможност за дъртия интерфейс аз лично не намерих.

Колкото до другото: виж тук

На сайта им има и други линкове с новостите.

Кога е официалната премиера на Виста и новият офис ?

Защото ми се струва, че трябва да е на 31.11, а вече ги има в арената примерно.

Официално ли са излезнали или само в p2p ?

Както игрите в нета излизат преди оригиналните, така и vista и офиса. Аз сега ще инсталвам vista да го тествам

100 % сигурно ли е, че Виста и Офиса все още не са излезнали, ами ще излизат на 31-ви ? Извинявам се, че пак питам, но ми трябва абсолютно точна информация (имам да пиша статия) и то спешно :unsure:

• 2 weeks later...

Някой знае ли къде изчезна така полезната опция Tools - Fix Broken Text в 2007?

Не я намирам, и ако не я намеря под някаква форма, почти сигурно е че Word 2007 отива безвъзвратно в коша!

EDIT: Оправих се, видях, че опцията, както и доста други е премахната поради low use или други причини. Ще трябва да го преживея.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...