Jump to content
BulForum.com

соларис къмпютърс

Recommended Posts

Здравейте,

Използвам страниците на форума, за да изкажа благодарност на служителите на фирма "Соларис Компютърс". Преди около месец видях в офертата им за употребявани лаптопи модел Thinkpad T42 за 1040 лева и веднага се обадих, но разочарованието ми беше голямо, когато разбрах, че е вече продаден. Представителят на фирмата ме успокои и ме увери, че при първата нова пратка веднага ще ми се обади. Така и стана. Двадесет дни по-късно той ми се обади и ми каза, че отново са пристигнали бройки от въпросния лаптоп. Още на следващия ден аз си получих компютъра /от Пловдив съм/, като платих сумата на човека от куриерската фирма. Лаптопът се оказа чудесен и без никакви дефекти, батерията му държи повече от два часа и половина, теглото му е 2.04 кг. Разбира се, производителността не е като на двупроцесорните машини, но и никак не е ниска, като температурата на процесора не превишава 46 градуса, а тази на твърдия диск – съответно 34-36 градуса. Вентилаторът се включва много рядко, просто няма нужда.

Горещо препоръчвам и фирмата и въпросния модел на всеки, няма да остане излъган нито в цената, нито в обслужването, нито в качеството на стоката.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...