Jump to content
BulForum.com

Need help

veseo

Recommended Posts

Следното бутонче -> http://www.warez.ru:8080/FTP/Win_Appz/HighSpy.swf На него долу има една рекламка. Та ако някой се отзове и каже че ще може да помогне да го оправи (не направо да го оправя!) ще се радвам много :) Та няма смисъл да го оправяте защото това не е истинския бутон(то всъщност са няколко като картинка де .. абе ще видите) просто съм го сложил да видите за какво става дума. Благодаря предварително

я уточни кво точно искаш ? да се махне това най-отдолу дето пише Get Your Free Toolbar ?

така като гледам с SWF Decompiler-a се отваря много готино, но не може да се правят промени.

може да се export-не всичко и после да си го компилираш наново, като пропуснеш Button 2 който е това с рекламата

май по-лесно ще е да смениш текста само с някой hex-editor

я уточни кво точно искаш ? да се махне това най-отдолу тето пише Get Your Free Toolbar ?

kicko I az nemojah da go razbera :confused

ей това имах предвид за редактирането с hex-editor : http://www.warez.ru:8080/FTP/Win_Appz/HighSpy_.swf

A точно това имах предвид. Да се махне рекламката или поне да не е на тоя нагъл сайт. Та kicko мога ли да разчитам на теб да оправиш и истинския бутон(който ще генерирам) и да го кача?

Благодаря много!

можеш да разчиташ на мен за подробни инструкции как да го направиш сам :)

за да можеш да го правиш и в бъдеще без да ме тормозиш мен :P

генерирай SWF-чето и го дай насам да го ползваме като пример

можеш да разчиташ на мен за подробни инструкции как да го направиш сам :)

за да можеш да го правиш и в бъдеще без да ме тормозиш мен  :P

генерирай SWF-чето и го дай насам да го ползваме като пример

Добре, до ден-два ще го генерирам и кача.Ти кажи коя програма да сваля че да съм готов :)

• 5 months later...

Мда верно че бях питал същото за подобен бутон по-рано. Та дай тия подобни инструкции как да го оправя :) Благодаря предварително

Edit : Ето го примерно бутонче, да го ползваме за опитно зайче :P

линк

ами кажи какво ти трябва де !

тука вече е различно.

сега питаш "програма за редактиране на SWF" и аз ти казвам че отговора ми е същия като преди : я уточни кво точно искаш ?

защото за предния път ти казах че има програма наречена SWF Decompiler която може да отваря SWF-чета и да ги прави на съставните им части, но след това трябва сам да се оправяш, тя не може да го компилира обратно, трябва сам да си го сглобиш (като преди това си направиш промените които искаш).

А пък работата с HEX editor-а беше за да смениш адреса към който онзи рекламен текст и самия текст.

Сега този новия флаш дето си го дал няма какво да му се променя - линковете сочат локално - значи там където го сложиш трябва да има страници about.html, products.html services.html и т.н. и всеки бутон си скача към страницата. Самите бутони са картинки а не текст, така че не могат да се сменят с hex editor.

Искам да променя текста на бутоните. Да не са About, Home и т.н. а да бъдат избрани от мен думи (в случая на кирилица, ако е възможно).

Пример : Home да го преименувам на За войната

ок, значи пускаш му декомпилатора и правиш опит да експортираш проекта, след това променяш картинките и запазваш скрипта, не съм толкова наясно с flash за да ти дам повече инструкции, трабва по някакъв начин да използваш това което ти дава декомпилатора за да създадеш нов проект в любимата ти програма за правене на SWF-та и да го компилираш наново.

http://warez.ru:8083/Win_Appz/Sothink.SWF....mpiler.MX.2002/

http://warez.ru:8083/Win_Appz/Sothink.SWF....004.v1.8.40430/

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...