Jump to content
BulForum.com

Анти-чалга сайт

Otli4nik

Recommended Posts

Аз пътя го хванах преди 4 месеца. Пътя към нормалния живот. Защо да не вакарам емоция, говоря за неща които не сте виждали и чували в селото. Вземи книга да ви напиша да я пишите на съчинение разсъждение след 7-ми клас.

Аз няма да пиша, за мен е книгата. За вас шпека ми.

Ти осъзнаваш ли, че вече не ти се разбира мисълта???

Между другото Сачи правят едни бейби кренвиршчета...

• Replies 82
  • Created
  • Last Reply

Искаше да каже ловджийската наденичка или щипаното кебапче. :lol:

Otli4nik ай стига толкоз сме се заяждали. Кажи сега, имахте ли тикви рекордьорки тази година в селото. :D

Темата ще се затвори, на Бай Ганъо за града да му разправяш е като на вас за доход за 1 ден с 200 лева повече от вашата месечна заплата (акцентирах върху моята работа).

Млади отличнико, успокой духовете вече. Не знам какво се опитваш да постигнеш с последните си постове, но вече не виждам нищо друго освен безмислено заяждане, за което трябва да те поставят на мод контрол малко/примерно 2 месеца/.

Нито си най-умния, нито най-богатия, нито най-отворения тук. Надявам се твоята незрялост да се е уталожила на сутринта, ако не давай да го видим тоя шпек колко струва...

Ебати пубертета, ебати чудото. Ама по време на моя пубертет форуми нямаше :D :D :D

П.П.

Една свидетелка на шпекчето на отличника

small-penis.jpg

Темата ще се затвори, на Бай Ганъо за града да му разправяш е като на вас за доход за 1 ден с 200 лева повече от вашата месечна заплата (акцентирах върху моята работа).

Отново не се разбира смисъла...

И каква е твоята работа по-точно ми е много интересно?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...