Jump to content
BulForum.com

Анти-чалга сайт

Otli4nik

Recommended Posts

ЕТО на какво попаднах чрез един приятел (той ми го показа). Очевидно е нов като съдя по гласовете но не можах да не ви го покажа. Сложих си го и в подписа, определено се надявам да се съберат много гласове против чалгата. Браво на организацията от мен!

А вие какво мислите :pirate

П.П. Не целя реклама, ей, не съм го правил аз я, просто дискусия го наречете.

• Replies 82
  • Created
  • Last Reply
Какво правим:

Убиваме чалгари, чалгарки и чалга певици, чат-пат закусваме с дискове на Пайнер.

Какво наистина правим:

Събираме максимално известност и най-вече гласове против чалгата. Искаме да покажем колко хора мразят тая помия. Събираме на едно място всички чалгомразци, които искат да се покажат в "Членове", разбира се.

Интелигентно написано... Ако това са целите на организацията... не знам. Какъв ли резултат да очаква човек?

Ами добре де...Но колкото и да мразим чалгата и да пускаме някви анкети из интернет не можем да накараме Пайнер да фалира... :laughing: :cry

:punk

Ами добре де...Но колкото и да мразим чалгата и да пускаме някви анкети из интернет не можем да накараме Пайнер да фалира... :laughing: :cry

:punk

Хаха.Така като гледам Пайнер скоро няма да фалира по простата причина,че сигурно 60-70 процента от тея които казват,че не слушат чалга склушат,а да не говорим за хората,които си признават :D .

Thief абсолютно си прав.Къф е смисала от целия сайт?Никъф.Ако ще и 2 милиона човека да гласуват едва ли тфа ша спре другите там 3 примерно да слушат :lol:

Простотия. Не ми се мисли ако чалгарите си направят анти-метъл/рок организация какви резултати ще има. Тийн шитс.

abe kvoto i da si govorim samo 4ovek koito nqma kvo da pravi po cql den moje da se zanimava s takiva gluposti ne 4e umalovajavam truda mu no nz kak nqkoi si misli 4e moje da napravi s tva puk i 6to trqbva da se pravi kato ima hora koito se kefqt da si e slu6at vse edno 4algarite da napravqt anti-rock ili ne6to takova...

Дело на шайка безделници дето по цял ден се чудят ква простотия да измислят.

Подкрепям мнението :) саита е супер смешен като видях има 117 гласували до този момент работата е много дебела значи ;) а като се цъкне на "членове" преливат :)

Простотия. Не ми се мисли ако чалгарите си направят анти-метъл/рок организация какви резултати ще има. Тийн шитс.

Работата е че те ще направят тази организация обаче една вечер ще се съберат ще се напият под звуците на любимата музика и после зарад неква мастия ще се сбият и до там ще им е на организацията. Пък и чалгара по принцип повече го боли за него си отколкото за другите. Пример аз кат видя някой метъл по улиците му се кефя такъф кеф ми прави че има такива хора докато един чалгар види друг почва да го нарежда и т.н. а пък после чакайте да се съберат и т.н.

Чалгата ни мои да съ спре ! Както и никои ни мои ма върна на село !

П.П. половината метъли дет познавам кат се напият и мятат гюбеци ... така че никои ни остава незасегнат от тъз музика.

Всичко е въпрос на поглед върху нещата и на ЕГН. Когато аз съм слушал "Мой ангеле" на 4 ракии, Отличника е бил на 10 години. Как да искаш да разбира или да не е толкова запален...

Разбира се, че не подкрепям чалгата/поп фолка в смисъл на образа, който представят като желан и идеален, но тук става дума за семантика, която запенените анти-чалга ентусиасти няма да разберат. Подобна сляпа омраза, която взима всичко като цяло, към всичко, което е различно от теб и което не разбираш обаче просто не мога да приема.

Разбира се, че не подкрепям чалгата/поп фолка в смисъл на образа, който представят като желан и идеален, но тук става дума за семантика, която запенените анти-чалга ентусиасти няма да разберат. Подобна сляпа омраза, която взима всичко като цяло, към всичко, което е различно от теб и което не разбираш обаче просто не мога да приема.

:beerchug

И защо няма отговор НЕ?На въпроса "мразите ли чалгата'? :angry: Винаги ми е било чудно как така преценяте хората,че като чуете че слушат чалга и казвате "глей го тоя скапан чалгар".Що за убида е това чалгар.Е и какво от това слушам чалга.А металите кви са що за стил е това?Да вървиш с кубинки и кожени якета в 35-40 градусова жега през лятото.Слушайте си метал,нямам против,но моля не правете смешни анти-чалги коации,не че ще постигнете нещо,ами ставате смешни.Всеки селянин може да пусне подобни жалки сайтове и да каже аз съм против чалгата.Я ми кажете,аз кат седна на маса кво да слушам,да си пусна жици ли?Разбира се,че не.Аз принципно обичам балканска музика,какъвто е и манталитета ни.Мраза метала,но не забранявам на никой да си го слуша и не прая глупави сайтове против тях.

Поздрави

И защо няма отговор НЕ?На въпроса "мразите ли чалгата'? :angry: Винаги ми е било чудно как така преценяте хората,че като чуете че слушат чалга и казвате "глей го тоя скапан чалгар".Що за убида е това чалгар.Е и какво от това слушам чалга.А металите кви са що за стил е това?Да вървиш с кубинки и кожени якета в 35-40 градусова жега през лятото.Слушайте си метал,нямам против,но моля не правете смешни анти-чалги коации,не че ще постигнете нещо,ами ставате смешни.Всеки селянин може да пусне подобни жалки сайтове и да каже аз съм против чалгата.Я ми кажете,аз кат седна на маса кво да слушам,да си пусна жици ли?Разбира се,че не.Аз принципно обичам балканска музика,какъвто е и манталитета ни.Мраза метала,но не забранявам на никой да си го слуша и не прая глупави сайтове против тях.

Поздрави

И като допълнение бих добавил, че, по мое мнение, този сайт е дело на шепа пикльовци, които по цял ден се чудят какво да правят и вършат глупости. Ето това за мен е чалгата в нашето ежедневие, и то по-страшната чалга. Пошлото, изродените ценности, това е по-опасната чалга, която ни залива отвсякъде, от всички сфери на живота ни днес. Ето тази чалга води до появата на поп-фолка или т.нар чалга музика. И докато я има чалгата в живота ни ще я има и музиката чалга. Аз самият, в зависимост от настроението ми, от това с кой съм и къде съм, слушам почти всякакъв вид музика, в това число и поп-фолк, но не мисля, че това ме прави по лош човек, а именно това е по-важното, какъв човек си.

Който слуша тая помия в главата има толкова колкото и изпълнителите й. Всеки негласувал там за мен е поредния заблуден от трудностите в живота си българин. Не стига че целия народ изпростаял до такава степен, чалгата направо ги довършва.

Като толкова ви мозъка в главата надувайте касетофона и се излагайте на света. Българи...

Колко задръстени хора има по тоя свят. Баси коплексарите, честно. Да си слушат там каквото им харесва и тва е. Кво ми правят сайтове за някъв стил музика да видат колко хора не го слушат.

И не мога да разбера ква е тая злоба към чалгата. Един чалга фен никога не би казал нещо против друг стил музика, камо ли да прави сайтчета от тоя род. Вадете си изводите тогава кой е по-интелигентен в случая...

отличник, всеки си има вкус. Чалгарите им е през **** за твоито мнение. Нищо, някои ден и ти ще пораснеш.

Toчно. Освен това има поп-фолк и така наречените маанета - турски, цигански, ориенталски педерстии дето наистина не могат да се слушат.

пoредната sweet темичка,която познайте как ще завърши след малко(или известно време) ;)

със или без тоя сайт,нещата не се променят!!едните си плюят колко е тъпа и трябва да се збрани със закон едва ли не чалгата,другите се обясняват как нищо лошо й няма на чалгийката и че всички тайничко си я послушват!и става кучетата си лаят,а кервана си върви!жалко,да,щото 14-15 годишните подрастващи и отрастващи с тая крещяща простотия наречена чалга си дават своите отражения/поражения,видни за всеки по улиците,училищата,университетите,баровете та дори и в къщи!(койото не е съгласен,вместо да си криви душата и да се опрадвдава като ученичка,по-добре да си отвори малко ушичките и очичките ;) )сайтът сам по себе си е безсмислен да! но продължавам да съм далеч от мисълта,че някой някога ще успее да излекува народа(по-точно заблудените тийнеджъри,че и по-малките от тях)от тази доста "добра" болест :(

и въпреки всичко си оставам ПРОТИВ чалгията(и никой да не ми обясняава на кво се деляла и на кво не!!!!всички знаем за кво иде реч!)!!!!!!!

farell, за едно не си права: никой не слуша чалга тайно - всички, които я слушат държат да го покажат и на онези, които не им се слуша...

:P

Мисля че е доста елементарна позицията да кажеш: чалгата е виновна за простащината, малоумието и кретенизма който се шири наоколо, особено сред по-младите.. Имаше един случай в едно американско училище където 2 хлапета изпотрепаха бая народ и се самоубиха. Та тогава за един от основните виновници беше сочен Мерлин Менсън ;) Звучи ми подобно.. Все ми се струва че има други причини, които са доста по-дълбоко и доста по-сериозни, ама не за тва е тамата. А колкото до чалгата - тва е просто музика. На който не му харесва да не я слуша. Глупаво е да засипваш света с информация кво не те кефи. И мен не ме кефят много работи, но не считам за нужно да натяквам на другите собствените си разбирания и вкусове. Още по-глупаво е да характеризираш хората по тва каква музика слушат и да ги унифицираш и асолютизираш. Хора различни, а и надали музиката която слуат може да предопредели умственото им развитие и социално положение. Тва музиката да определя начина ти на живот, вида ти, дрехите които носиш, местата където ходиш, хората с които общуват е характерно за индивидите преди и по време на една характерна възраст която наричат "пуберитет" (автора на темата мисля че някъде там в развитието си ;) ). Има и по-важни работи в живота ама тва се разбира с времето. Иначе аз слушам чалга с голям кеф, ама не мисля че съм някакъв бавноразвиващ се селски кретен поради тоя факт, даже напротив. А на мен пък ми изглеждат неприятни разни хора с дълги рошави коси, черни дрехи, маниакални физиономии, депресарски маниакални психози, внушаващи натрапчивото усещане за нечистоплътност... Ама нали има един лаф - всеки сам си е господар на задника ;)

Който слуша тая помия в главата има толкова колкото и изпълнителите й. Всеки негласувал там за мен е поредния заблуден от трудностите в живота си българин. Не стига че целия народ изпростаял до такава степен, чалгата направо ги довършва.

Като толкова ви мозъка в главата надувайте касетофона и се излагайте на света. Българи...

и тва го казва човек набор 92 които най-вероятно е видял доста от живота..... смеххх

и аз слушам чалга но определено не съм заблуден по скоро като ти чета постовете мисля че заблуденият си ти така че се въздържай от подобни меко казано малоумни постове

Ех, старите еврокоминфовци, много знайте, ама малките нищо не знаем. Че помия помия, всеки си има правото на свободна мисъл. То чалгарите се показаха тука, и те нали чалгари по-умни от мен (пък не са набори). Както си искате бе аз не можах да не покажа сайта.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...