Jackson_Fan Posted November 11, 2006 Share Posted November 11, 2006 Здравейте, значи уча в ПУ-то и имаме алтернатива или да ходим на спорт всеки петък в 7:30 или да ходим на фитнес в РОндо. Идеята е ... някой, който ходи там да ми свърши услуга. Отиваме двамата и взимам една карта на мое име. Той тренира и след това ми връща картата като е изтренира, за да е представя на даскалката. Ако има някой навит да ми свърши тази услуга ще съм му много благодарен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted November 11, 2006 Share Posted November 11, 2006 Аз съм навит,още повече,че моята днес свърши. Кажи на ЛС за цената Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jackson_Fan Posted November 11, 2006 Author Share Posted November 11, 2006 12 посещения=20 лв Link to comment Share on other sites More sharing options...
poznai Posted November 11, 2006 Share Posted November 11, 2006 Ако има някой навит да ми свърши тази услуга ще съм му много благодарен. 12 посещения=20 лв В случая разбираме, че продаваш карта за тренировки в рондо, а услугата се явява в това, след като се изхаби, да ти я върне? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jackson_Fan Posted November 11, 2006 Author Share Posted November 11, 2006 НЕ продавам ... просто отиваме двамата и купувам карта на мое име и е давам да се ползва от друг и той да ми е върне после. Link to comment Share on other sites More sharing options...
poznai Posted November 11, 2006 Share Posted November 11, 2006 По-добре я пусни на търг, щото ще се изтрепем тука кой да я вземе за без пари Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jackson_Fan Posted November 12, 2006 Author Share Posted November 12, 2006 уф за кво се правиш ся , че не си разбрал бе братле..... :-) Ти си плащаш картата, просто след това ми е даваш/// не мисля, че ще коства на някой нещо кой знае кво да се видим и да ми даде картата за 1 минута. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted November 12, 2006 Share Posted November 12, 2006 Аз съм навит,ако делим 50/50 цената Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jackson_Fan Posted November 12, 2006 Author Share Posted November 12, 2006 Хах ... :Р Братле, на толкова тъп ли ти приличам. Да дам 10 кинта и да не ги изтренирам ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ne0_1 Posted November 18, 2006 Share Posted November 18, 2006 Аз си мислех, че това е форум за фитнес, а не за мързел . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted November 19, 2006 Share Posted November 19, 2006 Тва за мен е най-голямата простотия и нога няма да стане. Просто всички редовни ги знаят вече по име там... Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted November 19, 2006 Share Posted November 19, 2006 да това е вярно , сончето трудно ще я метнете ако те устройва стара карта бих ти дал но са на мое име , мисля че имам 1 или 2 които още стоят в нас , от там нататък усвен с коректор да заличиш името... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted November 21, 2006 Share Posted November 21, 2006 А и не е коректно да я мятате. А пък и най-вероятно ще отидете при Румито да ви подпише, нея също не е редно да я мамите. Дайте десетина лева , все пак ще се отървете от часовете, а и нищо няма да ви навреди ако посетите 3-4 пъти залата Link to comment Share on other sites More sharing options...
TNT Posted December 23, 2006 Share Posted December 23, 2006 Големи мързели сте ве На мен преподавател по физическо ми е русата мадама от Рондо Мен пък ме кефи да ходя, бих си взел карта за рондото и пак щях да ходя на физическо ама рондото е много далече пък и са ми разправяли че много хора се събират, иначе няма по-хубаво да станеш да идеш да направиш една загрявка по-физическо и след това да се метнеш във фитнеса Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.