Jump to content
BulForum.com

Request

veseo

Recommended Posts

Ще ми се да качите най-новия Visual Basic че скоро ще почвам да го уча в даскало, та да ми заяква дупето отсега :)

П.С. Некви туториълчета също не биха били излишни ако намерите :wir

Извинявам се че се намесвам, не съм много открехнат в тази област, но си свалих Visual Studio .NET заради C++, но като гледам има и Visual Basic .NET, който смятам че е най-новия. Дано не е прозвучало като пълна боза :)

Каквито и книги да си купиш, ще останеш разочарован (освен ако не се кефиш на цяла глава в която се обяснява как да направиш messagebox с надпис HELLO WORLD в него).

MSDN е най-най-доброто ръководство, което някога ще намериш. Е не е на бг но всичко си има цена, тъкмо ще ти задобриш английския.

mi VC6 e na 6 diska ama na cd1 se namirat VC++, VB, Visial FoxPro... i sled towa ima 2CD MSDN i ostanaloto biaha niakwi gluposti

ta za 2003 neznam no sigurno e sushtoto samo deto MSDN-to e poweche diskowe, inache pak na CD1 sa osnownite neshta

az towa .NET na warez.ru ne sum go gledal, moeto e DVD edition niakwo, taka i ne sum go instaliral, 6-cata si mi wurshi rabota

a, kato gledam towa tuka e exe, predpolagam archive, ne e kazano che e 1CD samo, kato se razarchivira koi znae kolko shte se razplue...

i wuw filename si pishe FULL

Visual_Studio.NET_2003_Enterprise_Architect_MSDN_Edition включва

Visual Basic .NET

Visual C# .NET

Visual J# .NET

Visual C++ .NET !

Този вариант няма HELP, защото той е на отделен диск. Аз имам Visual Studio 6 което е 2CD HELP, 1CD J++, 2CD Visual Studio и още едно което сега не се сещам какво беше.

Каквито и книги да си купиш, ще останеш разочарован (освен ако не се кефиш на цяла глава в която се обяснява как да направиш messagebox с надпис HELLO WORLD в него).

MSDN е най-най-доброто ръководство, което някога ще намериш. Е не е на бг но всичко си има цена, тъкмо ще ти задобриш английския.

Хехе .. ако ти кажа че и това не мога :woot

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...