predatora Posted November 8, 2006 Share Posted November 8, 2006 Потърсих в форума и в гоогал за по горе споменатия проблем.. но или няма информация или незнам как да търся най-често се получава ако съм в някоя игра, излезна с алт и таб до експлорер-а (firefox в случая) и при първото кликане върху браузера (кадето и да е), мишката се озовава горе в ляво. Това въобще бъг ли е всъщност.. бил сам у много приятели и там също съм го виждал това.. преди мислех, че заради кучата марка на плъха, но сега с лоджитек г1 ме самнява да е от него . ps. надявам се на несъм объркал мястото за темата, ако е така преместете е. Link to comment Share on other sites More sharing options...
poznai Posted November 8, 2006 Share Posted November 8, 2006 такива несгоди имах и аз, не само че си ходи където иска, ми и като пукам нещо, почвам да гледам в небето или земята и да се върти образа в кръг сложих преходних от usb-то към ps2 и се оправи.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
predatora Posted November 8, 2006 Author Share Posted November 8, 2006 такива неща в 3д режим неправи, само в 2д под уиндолс.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
czenitel Posted November 10, 2006 Share Posted November 10, 2006 бъг е но на кое не се знае .... срещал съм го в старата ми работа на компа ... дори и след реинталл не се оправя .. беше пс2 мишката ... на приятелката ми на компа също го има .... има верояност и да е от дъното .. знам ли ... пробвай с друга мишка за usb .. или пък ако си на usb .. пробвай с пс2 ... с реинсталл да знаеш,че няма да се оправи Link to comment Share on other sites More sharing options...
predatora Posted November 10, 2006 Author Share Posted November 10, 2006 към 4-5 мишки сам пробвал дося.. кви ли не.. 1 лоджитек с топче пс2, 1 унитек с топче на пс2, 1 самунс лазерна с пс2 и ся съм с г1 на usb и пак 'бъгва' от дъното.. преди на стария комп и ся на новия пак си го прави това нещо.. просто 99% съм сигорен, че проблема е някаф софтурен Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted November 11, 2006 Share Posted November 11, 2006 Този проблем го имах и аз. Купих си падче от плат (едно такова черно) и проблемите изчезнаха. Със стария пад мишката както е в центъра, след леко преместване в коя да е посока и забиваше горе в ляво или дясно. След смяната на падчето всички проблеми изчезнаха Link to comment Share on other sites More sharing options...
Otli4nik Posted November 11, 2006 Share Posted November 11, 2006 Аз като махнах пада се оправи Link to comment Share on other sites More sharing options...
petst Posted November 11, 2006 Share Posted November 11, 2006 Понеже разбрах, че мишката ти е логитеч г1. Инсталирай последната версия на драйверите на логитеч - Set Point. Не гледай, че твоята мишка не поддържа сет пойнт, инсталирай смело. Link to comment Share on other sites More sharing options...
predatora Posted November 11, 2006 Author Share Posted November 11, 2006 това с пада ще го проам при парва възможност. petst аз съм си със сет пойнт, но не е последна версия мисля. несъм се занимавал да е ъбдейтвам Link to comment Share on other sites More sharing options...
asasas Posted November 14, 2006 Share Posted November 14, 2006 Тайната е в пада !Болшинството от от мишките са "антикомунисти",ама никак не оби4ат червените падове ... мм,то и топки си пробвал....горното важи за оптичните...странно Link to comment Share on other sites More sharing options...
predatora Posted November 14, 2006 Author Share Posted November 14, 2006 бе видяли се е, че ще се сменя и пада.. ся съм с 1 син уж от плат.. и от 2 дена някаде несам забелязал да бъгва, но сам си харесал steel qck/+ .. и ще видим кога ще го зема Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.