Jump to content
BulForum.com

Celtic Kings

boizon

Recommended Posts

• 2 weeks later...

izteglih q ot wareza.edin file .cue i edin .bin.puskam s daemon tools.sled tova otivam na ustroistvoto i i pravq explore i puskam setup-a.instalirase do 99 % i mi kazva,4e ne moje da se instalira 6toto nai veroqtno ima bad file data.nqkoi moje li da mi kaje kakvo stava i za 1 pat 4eta ne6to podobno kato gre6ka.

• 1 year later...

Svalih si CELTIC KINGS tozi BG versioj poslednija deto go vidjah kachen ivze che trygna tozi pyt... Dotuk dobre, no kato se opitam da startiram kampanijata me izhvyrlja ot igrata, vyrvi samo tutorial-a i random maps. Kakvo pak i ima na taja pushtina????

pri men igrata si varvi savsem normalno, pri instalatziata ne mi dade niakvi problemi, drpnah ia predi okolo 5-6 dena i ot tova bi sledvalo vsichko s bin fila da s e nared...mejdu drugoto igrata si struva

Az govorja za poslednoto koeto slojiha. To e .ISO ne e .BIN. Igrata e s dublaj na BG i t.n. - mnogo svejo no.... kato se opitam da pusna istorijata na Laraks, demek kampanijata i me izhvyrlja...

Значи за всеки случаи ви пиша как я инсталирах и ми върви без проблем (с XP съм):

1. Екстрактнах CK-RoW.part01 в една директория. Там се получава рар фаил с име Celtic Kings - Rage of War и големина 473 594 кв.

2. Този рар Celtic Kings - Rage of War съдържа инсталацията на играта. Екстрактнах го в нова директория.

3. Инсталирах я и и сложих пачовете и новите карти.

4. Заредих iso- то с Virtual Deamon Menager.

• 10 months later...

bratcheta,pomognete da si q pusna tazi igra!!!pisna mi veche ot saobshtenieto "molq postavete disk v CD-to".instaliral sam e na PC-to si svalih e i na disk i pak netragva.kajete kakvo da napravq s tazi igra a i s drugite koito se iska disk.

Трябва ти крак.Има си и тема за кракове!

За коя версия говориш?За БГ или оригиналната!?Ако е за БГ то си има крак в папката на играта!Ако е за другата питай в темата за кракове! :)

http://www.warez.ru/invision/index.php?showtopic=23224

Трябва ти крак.Има си и тема за кракове!

За коя версия говориш?За БГ или оригиналната!?Ако е за БГ то си има крак в папката на играта!Ако е за другата питай в темата за кракове! :)

http://www.warez.ru/invision/index.php?showtopic=23224

BG-versiqta e.kaji v koq papka e craka i kakvo da nqpravq s nego!!!prochetoh gi dvete predlojeniq no ne mi stanq mnogo qsno.

a az misleh 4e tuka obsajdate kolko e qka igrata a vii ste obsajdali install-problemi az q igrah predi izvestno vreme ama sam si q ka4val ot diska na edin priqtel i ne znam ot wareza kak stoqt ne6tata ina4e kampaniqta na igrata e mnogo qka igraite sled tova i kartagen (za typite amerikanci e krysteno nemesis of the roman empire)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...