samkijot Posted December 5, 2003 Share Posted December 5, 2003 stigam do edno myasto i se lutam kato glamav. ... (dano go opisha dobre) slizam s elevator v edno podzemie.izbivam kakvoto izbivam i stigam do edna vrata,na koyato sa slojeni eksplozivi.kabelut, koito gi svarzva s detonatora obache e prekusnat.ot drugata strana ima toxic otpaduci i ne moga da mina(ne mi e yasno varelite za kakvo sa).vleznah v edna ventilazionna shahta(osven edin trup, tam namerih i vzeh nyakakvi gadinki), no edinstvenoto prodaljenie mi izglejda edin otvor(reshetkata e na zemyata), v koito ne moga da vlezna s otskok. blagodarya vi predvaritelno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kicko Posted December 5, 2003 Share Posted December 5, 2003 Half-Life: Blue Shift Walkthrough Wij dali towa shte ti pomogne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AGENT_ORANGE Posted December 5, 2003 Share Posted December 5, 2003 slaga6 edin varel na mqstoto na prekusnatiq kabel i taka 6e trugne toka i 6e vzrivi eksplozivite Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted December 5, 2003 Author Share Posted December 5, 2003 edno golyamo blagodarya na AGENT_ORANGE naistina umno - varela za provodnik! blagodarya i na kicko.tova e idealno za hint-ove. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ACHE Posted December 6, 2003 Share Posted December 6, 2003 Kato stana vapros za Blue-Shift da post-vam tyka: s Windows XP sum i kato natisna Esc. po vreme na igra i sled tova se opitam da se vurna s resume game mi izkarva ekran s background-a na loading-a, zvuk obache si imam i dokolkoto se usetih igrata si prodaljava Kajete kak da go oprava P.S.:ne e ot driver-ite na kartata ot mesec sa nai mnogo P.P.S.:tova stava na vsichki raznovidnosti na Half-Life Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.