oL1pS Posted November 6, 2006 Share Posted November 6, 2006 Guilty Gear X2: The Midnight Carnival #Reload (2006) Platform: PC Format: ISO № of CD/DVDs: 1 CD Genre: Fighting Download Official Guilty Gear Мойте фаворити са: Chipp Zanuff Dizzy Ето и още снимки на мойте герой: --- Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted November 6, 2006 Share Posted November 6, 2006 Това е единствената игра в , която се зарибихме ужасно много хора ! Ако ще си говорим за фаворити , мойте са или по-точно моя е: sol badguy , с него играя още от първата серия на играта ! И да кажа , че на втората част има добри допълнения като за удари и комбинаций ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krank Posted November 9, 2006 Share Posted November 9, 2006 Аз ги правя стерео със sol badguy.Иначе други герои с които им разказвам играта-chipp zanuff,ki,robo ki,и разбира се BAIKEN.Игрицата е уникална и ме зарибява и разпуска много повече от другите огромни игри на по 5 DVD-тa които ми втръсват след 2 дена.Жалко че няма multiplayer,тогава щеше да е лудница. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HBK Posted November 11, 2006 Share Posted November 11, 2006 Някой може ли да влезе в Instant Kill режим с клавиатура?Защото при мен става само с джойстик,а той ми е малко развален... Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted November 12, 2006 Share Posted November 12, 2006 В папката на играта има едно config.exe и от там си го нагласяш да се пуска с едно копче , защото ако играете мулти с клавиатура и искате и двамата да го пуснете не се получава ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zaio Posted November 12, 2006 Share Posted November 12, 2006 И моят фаворит е Sol-Badguy Link to comment Share on other sites More sharing options...
HBK Posted November 12, 2006 Share Posted November 12, 2006 В папката на играта има едно config.exe и от там си го нагласяш да се пуска с едно копче , защото ако играете мулти с клавиатура и искате и двамата да го пуснете не се получава ! При мен такава опция няма...? Link to comment Share on other sites More sharing options...
John_Cena Posted November 13, 2006 Share Posted November 13, 2006 Като я разхивирам ми дава грешка на 14 файл ..Трипати се пробвах да я разхивирвам отначало теглих я отначало кво ли направих и се дава грешка на 14 файл... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoDL1Ke Posted November 14, 2006 Share Posted November 14, 2006 Хора много ми е интересно дали има мулти ,защото с един приятел искаме да играем Та ако има да знам дали да я свалям. Link to comment Share on other sites More sharing options...
oL1pS Posted November 18, 2006 Author Share Posted November 18, 2006 Хора много ми е интересно дали има мулти ,защото с един приятел искаме да играем Та ако има да знам дали да я свалям. Значи играта няма Мулти или поне аз незнам но ако излезне нова версия 99.9% ще има Мулти. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted November 18, 2006 Share Posted November 18, 2006 Може ти и твоя приятел да играете на един компютър , но ако става дума за мулти през интернет е гадно и тва е единствения недостатък на играта ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.