chochosan Posted December 5, 2003 Share Posted December 5, 2003 Taka imam ideq da otvorq edna firmichka za web design ta se pitam ima li tuk chovek koito se zanimava/mu se zanimava s tova poluprofesionalno v nachaloto a sled godina natrupan opit i profesionalno. Imam nachalno kapitalche 3000$ + dosta oburudvane ( mnogo dobur PC, 5 mpix cifrov fotoaparat, web camera, skener...) Ta ideqta mi e takava - nakupuvam literatura - 10-20 knijki za HTML, dhtml, PHP, CGI, PERL, JAVA, FLASH + actionscript, Photoshop, vzimam oshte edno pc ili ako imate go optimizirame, subirame se s tozi pich i za 2-3 mesetza chetem, experimentirame, izgrajdame edna baza s primerni scriptove, menuta, web formi, pravim edno prilichno portfolio ot 4-5 saita, i kato sme gotovi i znaem kakvo da pravim izlizame na pazara, az puskam reklamki nalqvo nadqsno, i pochvame... ne e zaduljitelno klientite da sa samo v bg, internet reklamata si e dobro neshto. Az se zanimavam s ot vsichko po malko kato moje bi naj silna strana mi e flash, i naj slaba php, java, cgi scriptovete, ave programirane, inache editvam neshtata s photoshop create-vam i edit-vam zvuci sus soundforge i fruity loops, pravq 3d za flash s Swift3d, pravq editvam importvam filmcheta vuv flash, ave multimedia content, design itn trqbva mi chovek/hora koito pak moje ot vsichko po malko ili pone mnogo da mu se zanimava s takova neshto, ako znae drug ezik osven english sushto shte e dobre shtoto shte pravim triezichni saitove, ako ima poveche znaniq v dhtml, java, php shte e super ama ako ne e tolkova naqsno ne e problem stiga da mu se chetat i uchat takiva neshta.... ta navitaci ima li? tova si e bash predlojenie za rabota Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted December 5, 2003 Share Posted December 5, 2003 Има... за portfolio можеш да видиш: http://aren.hit.bg Link to comment Share on other sites More sharing options...
TED Posted December 5, 2003 Share Posted December 5, 2003 Подхвахал си нещата от грешната страна, най-напред осигури клиенти. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted December 5, 2003 Share Posted December 5, 2003 TED не е много далеч от истината, и аз имах едни идеи преди, ама.. Иначе аз разбирам точно там където ти си по-назад, и обратно. Т.е. PHP, бази данни, Javascript, e, поразбирвам и от Cool Edit Pro, Фотошоп и разни такива. Едно от сайтчетата ми е mycounter.hit.bg - на PHP, направено набързо, без особен дизайн. Но точно в момента нямам много време да задълбавам в идеята ти, имам дипломна работа и други неща да правя Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted December 5, 2003 Share Posted December 5, 2003 tedy, мисля, че мога да помогна с US хостинг за MyCounter ако започнеш отново да го поддържаш Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted December 5, 2003 Share Posted December 5, 2003 Dreamer, 10х за предложението, проблемът е, че вече 2 пъти юзърите ми трябваше да сменят HTML кодовете на сайтовете си по различни причини, и загубих доста юзъри ,и още една точно сега и ще загубя още. Не че печеля нещо от него но.. то аз и затова вече не го поддържам, гледам само да работи нормално. Разбира се и с този хостинг може да се случи нещо, на приятел е. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chochosan Posted December 5, 2003 Author Share Posted December 5, 2003 tedy zanimava li ti se s web design? az si padam poveche po multimedia-ta no bih iskal da se naucha na malko web programirane ne mojesh da si namerish purvo klienti bez da im pokajesh na kakvo si sposoben, nali trqbva da gi ubedish s neshto, purvo trqbva firmen sait, sled tova portfolio, i v nego vsichki saitove trqbva da sa izpipani, sled tova trqbva da se predlagat flash, hybrid flash/html, html saitove, i nakraq trqbva da se otraboti proces na razrabotka na saita - 1planning, 2targeting auditory, 3brainstorming... taka che vsichko da moje da se pravi burzo purvo kazvame kakvo trqbva da slojim i kak shte izglejda, nakraq shte mislim kak da go osushtestvim naj udachno... aren tova ti li si dreamer ili nqkoi tvoi poznat, kato mu gledam saitovete mi napomnq za men si samo deto az poveche nablqgam na multimedia - opitvam se da si zavursha 3tata versiq (samo go obnovqvam mamka mu ) na moq sait ama neshto sa blokirali dostupa do hit.bg ne moga da kachvam nishto - inache chocho.hit.bg vijte go... ta na nqkoi zanimava li mu se ili ne??? prosto za da pochna sam takova neshto shte mi e dosta trudno imajki predvid polovinchatite mi znaniq Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ Nicolaeff Posted December 5, 2003 Share Posted December 5, 2003 Ima i webmaster4eta koito mojem da pravim nqkoi ne6ta i bihme bili mnogo 6tastlivi ako mojem da pokajem kakvo mojem. . Az se zanimavam glavno s multimedia, po to4no audio - Pravene na trance muzika, DJing. No predi tova sym se zanimaval dosta s web design. Za da ne govorim edno kym giotiri, sled sedmica 6te vi pokaja edno proekt4e za web site na na6ata elektronna grupi4ka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chochosan Posted December 6, 2003 Author Share Posted December 6, 2003 DREAMER ti li si AREN???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted December 6, 2003 Share Posted December 6, 2003 Не. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chochosan Posted December 6, 2003 Author Share Posted December 6, 2003 karaman, semplo i efektivno tova moga da kaja za saitovete ti, hich ne sa loshi, kakvo shtye kajesh da opitame da napravim edin web sait zaedno da vidim kak shte potrugnat neshtata, ti s actionscripta vuv flash zanimaval li si se? shte ti pusna edin pm Link to comment Share on other sites More sharing options...
dEsko Posted December 8, 2003 Share Posted December 8, 2003 Razgledah vsickite proekti tuka... Chestno da si kaja nishto ne haresah. Dosta sa slabichki, no ima idei i ako porabotite (samo niakoi ot vas) moje da izleze neshto. KOlkoto do ideiata, malko ste pozakusneli s 4-5 godini... ako niakoi ot vas moje da nameri klienti za po 2-3k na mesec shte se uchudia mnogo. No ako puk se suberete po-dobri designeri (samo designeri) moje i da vi preotdam niakoe proektche. Pozdravi, Desko Link to comment Share on other sites More sharing options...
chochosan Posted December 8, 2003 Author Share Posted December 8, 2003 hihi, navitak Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dragonfly^ Posted December 9, 2003 Share Posted December 9, 2003 zanimavam se predimno s Flash, action scipt, no vladeq i ot 4asti Photoshop, html, malko php i sql moje6 da vidi6 Ilvidicha - tva sym go pravil az Link to comment Share on other sites More sharing options...
chochosan Posted December 9, 2003 Author Share Posted December 9, 2003 abe kak moje da se razberem da se vidim i da rshim da napravim neshto... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.