Jump to content
BulForum.com

Shte gledame filmi bez da smukvame?

chochosan

Recommended Posts

URDead kato ti gledam posta , ne mislia 4e si na iasno za kakvo "to4no" stava duma.

Mnogo sam naiasno daje.Taka shte bude po-problemno , zashtoto vse niakoi niama da moje da se oprai , vse niakoi shte ima problemi s daden i vsi4ko se uslojniava spriamo userite , verno 4e ima i udobni strtani , click v/u filma i derektno ti trugva sus sub s vsi4ko , dosta rabota i dokato se vuvede i sistemata

Mnogo sam naiasno daje.Taka shte bude po-problemno , zashtoto vse niakoi niama da moje da se oprai , vse niakoi shte ima problemi s daden i vsi4ko se uslojniava spriamo userite , verno 4e ima i udobni strtani , click v/u filma i derektno ti trugva sus sub s vsi4ko , dosta rabota i dokato se vuvede i sistemata

:) Това ми прозвуча малко като оправдание, за това че разбираш за какво става дума.

Не виждам тези, които не разбират кое как става, ще пострадат от въвеждането на това за което се говори тука. А научаването на нещо ново за тях ще им отнеме 10 минути и после така ще свикнат, като всичко ново, че ще им липсва ако го махнат.

UrDEAD, говориш като баща ми, вечно скептичен за всичко. Не се засягай, всичко ново, което не ми пречи , може само да ми помогне.

PeacE

dobre de tolkova ne6ta se izgovoriha ve4e I VSE PAK 6te gledame li filmi :)  bez da gi darpame :confused  :)

Ами да каже този , който пусна темата, откъде е чул, аз не съм чул да има такова нещо, а и едва ли ще се намери някой който да каже със сигурност ДА или НЕ!

v evrocom chat kanala go chuh, i kakto kazah nqkoi moderatori misli se za takava ideq i daje maj se raboti po neq, obache nqma da moje v/u koito i da e film da kliknesh i da go gledash ami po skoro kato tv kanal s novite filmi ili neshto ot sorta

dobre de mi ako se napravi za6to nema da moje si4ki filmi naprimer da e kato v City-Lan az samo tfa ima haresvam 4e filmite se gledat direktno :rolleyes: :)

P.S. i v R-Net sa taka a te sam kam Evrocom i sa6to imat dostap do warez.ru(i si gledat filmite dorektno)

dobre de mi ako se napravi za6to nema da moje si4ki filmi naprimer da e kato v City-Lan az samo tfa ima haresvam 4e filmite se gledat direktno :rolleyes:  :)

Е, аз пък обичам да си гледам филмите индиректно :woot :)

P.S. i v R-Net sa taka a te sam kam Evrocom i sa6to imat dostap do warez.ru(i si gledat filmite dorektno)

а колко ли кабелни модема захранват гореспоменатата R-Net :confused ?

като си пуснеш оптика B) и ти ще можеш да ги гледаш.

а колко ли кабелни модема захранват гореспоменатата R-Net  :confused  ?

като си пуснеш оптика  B)  и ти ще можеш да ги гледаш.

ako si pusna optica kolko li 6e trebe da pla6tam :confused opredeleno nema da e malko makar 4e onq den govorih s edn pi4 koito sq si e pusnal opti4en net i tegli sas 130k i pla6ta mn po evtino ot kolkoto e pla6tal v evrokom :wacko: :ph34r:

... onq den govorih s edn pi4 koito sq si e pusnal opti4en net i tegli sas 130k i pla6ta mn po evtino ot kolkoto e pla6tal v evrokom :wacko:  :ph34r:

Brei to tva mnogo be - celi 130k :woot

Kvo da kaja az deto si teglia sredno s 700-800k :P

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...