slay Posted November 4, 2006 Share Posted November 4, 2006 Значи имам една снимка, която трябва да я ресайзна точно на 320х240, опитах с пикаса прави я 320х242, опитах с imageshack.us - пак същото, опитах с ACD see, прави ми я 316х240, дайте съвет с коя програма мога да си направя снимката точно колкото ми трябва . Link to comment Share on other sites More sharing options...
JDFU Posted November 4, 2006 Share Posted November 4, 2006 Току що пробвах с GIMP и си стана без проблем, както би трябвало да бъде и с всеки нормален софтуер. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted November 4, 2006 Share Posted November 4, 2006 За да не става, вероятно е активна опцията Keep Aspect Ratio или нещо подобно, виж си софтуера. Софтуерът я използва когато указваш новите размери примерно само по хоризонтала, за да запази пропорцията. За 4 пиксела е ясно че няма да има видимо сгъване на пропорцията, затова просто намери и махни тази опция, за да можеш ръчно да зададеш размери и за хоризонтала, и за вертикала. Това всеки софтуер го може. Link to comment Share on other sites More sharing options...
slay Posted November 4, 2006 Author Share Posted November 4, 2006 Благодаря за бързите отговори, извинявам се за двете теми, просто имаше проблем с форума и темата се субмитваше 15 минути и след това ми изписа, че има too many connections Link to comment Share on other sites More sharing options...
madnes.s Posted November 5, 2006 Share Posted November 5, 2006 PHOTOSHOP... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.