Jump to content
BulForum.com

gate.evrocom.net

samkijot

Recommended Posts

Да, това е 'нормално', и моя firewall постоянно блокира такива 'шумове' от мрежата на ЕК. Не се притеснявай, има и по-опасни неща, които се опитват да ти се натресат от мрежата на ЕК, като например опити за достъп до порт 135, което си е опасно, просто има десетина порта, които допълнителоно трябва да блокираш в ZOneAlarm, например 135, 137-9.

Логовете показват също така блок и на адреси като penka.evrocom.net, radka.evrocom.net и к'ви ли не.

Edit: gate.evrocom.bg в повечето случаи мисля ме пробваше на порт 80, и предполагам, че това е тест дали юзърите не рън-ват Web Server, което поне в моя договор пише, че е забранено :rolleyes:

Да, разбира се не е едно и също, но нали и .bg принадлежи на ЕК?!

А някой има ли идея защо www.evrocom.bg от години е 'Under Construction'? :lol:

Между другото май evrocom.bg пренасочва към evrocom.net mirror.

... просто има десетина порта, които допълнителоно трябва да блокираш в ZOneAlarm, например 135, 137-9.

tedy, blagodarya za suveta otnosno NetBIOS(ports 135,137-9,445)

tva me e strah da go otvoria

poslednia pyt go otvariah 100 chasa

basi kelevata optimizacia det imashe

edna malka gyrdjava kartinka po ne znam si kolko 20-30 kb, pri polojenie che ii stigat 5-6 kb za da izglejda v syshtoto si kachesvo v tia razmeri

edit: otvorih go :) i zabeleji anketata na site-a:)) ХАРЕСВА ЛИ ВИ НАШИЯТ САЙТ? pff

tia impress im napravili dizaina na kartinak sigurno.., ako te sa go razrabotli v web vid, mykaaa

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...