Baba_qga Posted November 3, 2006 Share Posted November 3, 2006 значи поствам я тая тема за хората които са си свалили на procyon версията....аз съм един от тях и сега тъи като тя не ми тръгна трябва да свалям още 12 часа!!! предполагам че не съм единствения затова искам да помоля някой който е свалил reloaded версията да качи някъде или да даде линк само към крака щото е ужасно пак да чака човек толкова време...особено ако му е най-чаканата игра на годината. така че пла някой добър човек да помогне. ще съм много благодарен Link to comment Share on other sites More sharing options...
HOLO Posted November 3, 2006 Share Posted November 3, 2006 тая версия вони. защо се качват подобни глупости. Поне да се сложи свестен крак, ако има Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted November 3, 2006 Share Posted November 3, 2006 след като свалих такава версия на пес 6 и не тръгна по никой начин се отказах да свалям клонинги.мисля да изчакам релоудед и да я пробвам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HOLO Posted November 3, 2006 Share Posted November 3, 2006 има я в Арената, но от там ще я сваля другата седмица Тръгна. Малко иска време да се пачне, но ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
MyH4o Posted November 3, 2006 Share Posted November 3, 2006 Reloaded версията в local-а.Някой copy/paste системните изисквания Link to comment Share on other sites More sharing options...
PQI Posted November 3, 2006 Share Posted November 3, 2006 тая версия вони. защо се качват подобни глупости. Поне да се сложи свестен крак, ако има emi za6to 6toto ima hora deto iskat kloun versii koto i da slagat se nedovolni horata nqma opraviq kato ne mojete da se opraate s takia versii ne gi svalqite vijdam 4e sa slojili ve4e samo krak Link to comment Share on other sites More sharing options...
SnoopDogg Posted November 3, 2006 Share Posted November 3, 2006 Developer Obsidian Entertainment Publisher Atari Engine Electron engine Release dates United States October 31, 2006 European Union November 3rd, 2006 Australia November 16th, 2006 Genre Computer role-playing game Mode Single player, Multiplayer Rating Rating Pending Platform Microsoft Windows Media DVD-ROM System requirements GHz CPU or equivalent, 128 MB RAM, NVidia 6600GT or ATI Radeon 9800 graphics card or better Input Keyboard, mouse Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted November 5, 2006 Share Posted November 5, 2006 На който му е трудно да се оправя с clones да чака кракнати. Някои хора искаме да нямаме проблеми с бъдещи пачове и затова искаме clones. Кротувайте. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zingam Posted November 6, 2006 Share Posted November 6, 2006 DUAL LAYER DVD ли трябва, за да се запише на твърдо? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gergi Posted November 13, 2006 Share Posted November 13, 2006 Хм нормално ли е на Radeon 9550 sapf на мин всичко да се скъсва да сече.....Всички останали изисквания ги покривам с много от горе....Още докато сфалях играта знаех,че ще има сеч ,само че чак такава не съм и очаквал и в най-лошия си кошмар баси Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoDL1Ke Posted November 19, 2006 Share Posted November 19, 2006 Още съм някаде в началото на играта и не ми е много ясно всичко, така че може ли някой да ми каже от къде се взимат идентификации или там нещо незнам какво, за да идентифицирам едни предмети Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted November 19, 2006 Share Posted November 19, 2006 2.играта си върви и пачната с кракнато екзе Пачната с крак за 1.0 версия означава, че играеш 1.0 версия. Почти нищо от фиксовете не получаваш, като заместиш ехе-то с това от 1.0 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PiBaTa Posted November 19, 2006 Share Posted November 19, 2006 Predmetite moje6 da gi indeficira6 i pri merchenti kato govori6 s tqx i prez tova vreme si otvori6 inventara i dade6 examine na itema otgore 6te ime opciq da go indetificira6 za skromnata cena ot 100 gold . Link to comment Share on other sites More sharing options...
midas Posted November 20, 2006 Share Posted November 20, 2006 Някой може ли да ми каже какво ще рече тази грешка? Ще може ли изобщо да се подкара играта? С Radeon 9000 Pro съм... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gergi Posted November 20, 2006 Share Posted November 20, 2006 ми намали си детайлите във видео опциите днеска я превъртях играта е по-малко от 800x600 window mode и апсолютно всичко на low едва ли е възможно Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zingam Posted November 21, 2006 Share Posted November 21, 2006 А според мен му трябва Radeon X1900 а не нов драйвер! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.