Jump to content
BulForum.com

Neverwinter Nights 2

Baba_qga

Recommended Posts

значи поствам я тая тема за хората които са си свалили на procyon версията....аз съм един от тях и сега тъи като тя не ми тръгна трябва да свалям още 12 часа!!! предполагам че не съм единствения затова искам да помоля някой който е свалил reloaded версията да качи някъде или да даде линк само към крака щото е ужасно пак да чака човек толкова време...особено ако му е най-чаканата игра на годината. така че пла някой добър човек да помогне. ще съм много благодарен

тая версия вони. защо се качват подобни глупости. Поне да се сложи свестен крак, ако има :angry:

след като свалих такава версия на пес 6 и не тръгна по никой начин се отказах да свалям клонинги.мисля да изчакам релоудед и да я пробвам.

има я в Арената, но от там ще я сваля другата седмица :(

Тръгна. Малко иска време да се пачне, но ...

тая версия вони. защо се качват подобни глупости. Поне да се сложи свестен крак, ако има :angry:

emi za6to

6toto ima hora deto iskat kloun versii

koto i da slagat se nedovolni horata nqma opraviq kato ne mojete da se opraate s takia versii ne gi svalqite

vijdam 4e sa slojili ve4e samo krak

256px-Nwn2boxart.jpg

Developer

Obsidian Entertainment

Publisher

Atari

Engine

Electron engine

Release dates

United States October 31, 2006

European Union November 3rd, 2006

Australia November 16th, 2006

Genre

Computer role-playing game

Mode

Single player, Multiplayer

Rating

Rating Pending

Platform

Microsoft Windows

Media

DVD-ROM

System requirements

GHz CPU or equivalent, 128 MB RAM, NVidia 6600GT or ATI Radeon 9800 graphics card or better

Input

Keyboard, mouse

На който му е трудно да се оправя с clones да чака кракнати. Някои хора искаме да нямаме проблеми с бъдещи пачове и затова искаме clones. Кротувайте.

Хм нормално ли е на Radeon 9550 sapf на мин всичко да се скъсва да сече.....Всички останали изисквания ги покривам с много от горе....Още докато сфалях играта знаех,че ще има сеч ,само че чак такава не съм и очаквал и в най-лошия си кошмар баси :)

Още съм някаде в началото на играта и не ми е много ясно всичко, така че може ли някой да ми каже от къде се взимат идентификации или там нещо незнам какво, за да идентифицирам едни предмети :P

2.играта си върви и пачната с кракнато екзе

Пачната с крак за 1.0 версия означава, че играеш 1.0 версия. Почти нищо от фиксовете не получаваш, като заместиш ехе-то с това от 1.0

ми намали си детайлите във видео опциите

днеска я превъртях играта

е по-малко от 800x600 window mode и апсолютно всичко на low едва ли е възможно :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...