iliana_plovdiv Posted October 31, 2006 Share Posted October 31, 2006 6te e dobre da ima tema za voleibola.ta v plovdiv e nai dobriqt ni otbor po voleybol v bulgariq mlad6a vuzrast.tova e Viktoria volley Link to comment Share on other sites More sharing options...
James_Bond007 Posted October 31, 2006 Share Posted October 31, 2006 ПО принцип има няколко теми за волейбол.. Погледни тук:http://www.evrocom.info/invision/index.php?showtopic=27648 А колкото до другото.. Виктория Волей нямат отбор младша възраст.. Само момчета и надолу групите.. Казвам го от опит Повярвай ми, играя в мъжкия им отбор Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted November 2, 2006 Share Posted November 2, 2006 ПО принцип има няколко теми за волейбол.. Погледни тук:http://www.evrocom.info/invision/index.php?showtopic=27648 А колкото до другото.. Виктория Волей нямат отбор младша възраст.. Само момчета и надолу групите.. Казвам го от опит Повярвай ми, играя в мъжкия им отбор А този кам училище Яворов към кои се води и в коя група играят ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
James_Bond007 Posted November 3, 2006 Share Posted November 3, 2006 А този кам училище Яворов към кои се води и в коя група играят ? По принцип всички тренираме в Яворов, като най големите са осми клас Link to comment Share on other sites More sharing options...
iliana_plovdiv Posted November 5, 2006 Author Share Posted November 5, 2006 da nai golemite sa 92 nabor i nadolu,trenirat v u4ili6te Qvorov i sa strahotni )))))))))))))))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted November 6, 2006 Share Posted November 6, 2006 По принцип всички тренираме в Яворов, като най големите са осми клас Недей гледа кой клас са . Има 2-ма по 2метра 3-4 по над 1.85 и другите вече са сравнително с нормален ръст . Као ги гледам по коридора са си дълги обаче като им чуя детските гласове и се почупвам от смях. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted November 7, 2006 Share Posted November 7, 2006 Недей гледа кой клас са . Има 2-ма по 2метра 3-4 по над 1.85 и другите вече са сравнително с нормален ръст . Као ги гледам по коридора са си дълги обаче като им чуя детските гласове и се почупвам от смях. стига бе, пич, 8ми клас 2 метра Link to comment Share on other sites More sharing options...
Keitaro Posted November 8, 2006 Share Posted November 8, 2006 Незнам дали му е тук мястото, но някой може ли да ми каже къде мога мога да се запиша да тренирам и за кви пари. стига бе, пич, 8ми клас 2 метра В моя квартал има 1 момиче и 1 момче 7 клас където съм им до гърдите, а аз съм 1.67cм. Link to comment Share on other sites More sharing options...
James_Bond007 Posted November 8, 2006 Share Posted November 8, 2006 стига бе, пич, 8ми клас 2 метра Абе брат ми стана колкото мен бе, и е един от тея "дългите" както се изказа UzITo. А колкото до него, знам ги, все пак съм в мъжкия отбор с тях (да доуточним...) Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted November 9, 2006 Share Posted November 9, 2006 стига бе, пич, 8ми клас 2 метра Все пак някои на някои от тях родителите също са били спортисти, ивсе пак донякаде е нормално да са 2 метра и се пак са 8 клас Мога да ти дам пример с един познат гребец ,който от 2 години е 1.96 а е 90 набор затова , че всичко е възможно . Link to comment Share on other sites More sharing options...
iliana_plovdiv Posted November 12, 2006 Author Share Posted November 12, 2006 James_Bond007 dokolkoto znam ti ve4e ne trenira6 ot lqtoto o6te:)))))))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
James_Bond007 Posted November 15, 2006 Share Posted November 15, 2006 Моето момиче, явно имаш грешна информация... Аз не съм спирал Все пак не съм от тези младежи, които ти познаваш, а от миналогодишния мъжки състав Link to comment Share on other sites More sharing options...
iliana_plovdiv Posted November 20, 2006 Author Share Posted November 20, 2006 кажи кой си тогава? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted November 28, 2006 Share Posted November 28, 2006 кажи кой си тогава? т'ва е бат'сашо волейболиста, бе Link to comment Share on other sites More sharing options...
James_Bond007 Posted November 28, 2006 Share Posted November 28, 2006 що ме издаваш бе, тамън бях под прикритие.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
James_Bond007 Posted December 1, 2006 Share Posted December 1, 2006 Утре (събота 2.12.2006) е последният ни мач от полусезона. В 16:00 играем срещу Металик Сопот в залата на СОУ П.Яворов. Заповядайте Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted December 2, 2006 Share Posted December 2, 2006 Разбрах,че днес много злощастно сте паднали... Link to comment Share on other sites More sharing options...
James_Bond007 Posted December 3, 2006 Share Posted December 3, 2006 3:2 от 2:1 за нас... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goonie Posted November 17, 2007 Share Posted November 17, 2007 Какво стана днес с Испания в Нагано, че не можах да стана в 8 ч.? Боже, значи несправедливо "благосових" всички и-нет спортни източници, че нищо не казват. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sincity Posted November 17, 2007 Share Posted November 17, 2007 Какво стана днес с Испания в Нагано, че не можах да стана в 8 ч.? Maчът е утре Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted November 17, 2007 Share Posted November 17, 2007 7:50 Световна купа по волейбол: България - Испания (мъже), пряко предаване от Япония За неделя сутринта става въпрос! Link to comment Share on other sites More sharing options...
James_Bond007 Posted May 1, 2008 Share Posted May 1, 2008 За всички фенове на волейбола: Тази вечер от 22:00 по Ринг ТВ ще дават пряко първия финал от "българския" финал на Италианското първенство между отборите на Итас Диатек (Тренто) с Казийски и Владо Николов и още 3-ма българи, срещу Копра Пиаченца с българите Христо Златанов и Венци Симеонов. Интересен мач се очертава. Преди това от 17:30 по Канал 1 или ТВ България ще дават и финала за купата на Б-я при мъжете между ЦСКА и ЛукОйл Нефтохимик. Приятно гледане! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted May 23, 2008 Share Posted May 23, 2008 Волейбол: България се класира на Евро 2009 :) Българският национален отбор по волейбол се класира на Европейското първенство по волейбол през следващата година в Турция, след като днес победи Хърватия с 3:0 гейма. Това беше четвърта поредна победа за играчите на Мартин Стоев в квалификациите, след трите победи над хърватите, Португалия и Израел на квалификационния турнир във Варна. Волейболистите ни спечелиха и първата си победа на втория квалификационен турнир в португалския град Повоа де Варзим, което им донесе класиране на Европейския шампионат.“Лъвовете“ победиха“шахматистите“ с 3:0 гейма, като резултата в отделните части бе 25:19, 25:18 и 25:12. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.