Jump to content
BulForum.com

NO COMMENT

ralexes

Recommended Posts

Кабелният доставчик на Интернет - "Евроком Пловдив", е ограничил капацитета си към mp3-bg.com, с което се обяснява значително намалената скорост на клиентите им до сървърите ни. Ако сте клиент на споменатата фирма и имате проблеми с разглеждането на сайта и форума, обръщайте се към support@evrocom.net . Единственият начин да имате отново пълен достъп до съдържанието на mp3-bg.com, е като бъдете по-настоятелни пред доставчика си.

и голямо чудо ;)

праиш си Рекуест и някой с по бърза тарифа ще ти ги качи на Warez-a :)

сигурен съм :)

Не е така, по принцип към всички софийски сайтове връзката е лоша. На каквато и да е тарифа да е доброжелателят ти той ще има проблеми. Просто канала на Евроком до София е малко тесничък за толкова много клиенти. Админите от бая време разправят че ще се оправи това положение, ама.... Предполагам проблема пак е финансов.

Е аз съм на 128Kbit download и даже с 10 конекции на файл често не мога да ги напълня. През нощта естествено всичко е OK.

E dobre de ,to tova e ebasi nekadarnata raboto - ograni4en sam v tozi sait,i v onzi sa6o,a da ne zabravqme i tozi... :angry1 Kak moje edna golqma firma kato evrocoma da nqma pari da si pla6a trafika :confused Kade otivat parite koito pla6am tai savestno....vse pak kato dava6 trqbva i da polu4ava6 ne6o v zamqna.

Sega si misleh da darpam ne6o ot free.evro.net ama i tam ne6e pu6inkata,ne moje daje da mi zaredi namerenoto ot searcha...,sviknah 4e ne moga da darpam ot data.bg ot techno link....ama da ne moga da darpam ot free.evro tova si e .....naglost(ako ne se laja sarvara se namira v Pld ,popravete me ako gre6a)

No vse pak kakto mu se vika - "mini kam LanGame"

E dobre de ,to tova e ebasi nekadarnata raboto - ograni4en sam v tozi sait,i v onzi sa6o,a da ne zabravqme i tozi... :angry1 Kak moje edna golqma firma kato evrocoma da nqma pari da si pla6a trafika :confused Kade otivat parite koito pla6am tai savestno....vse pak kato dava6 trqbva i da polu4ava6 ne6o v zamqna.

Sega si misleh da darpam ne6o ot free.evro.net ama i tam ne6e pu6inkata,ne moje daje da mi zaredi namerenoto ot searcha...,sviknah 4e ne moga da darpam ot data.bg ot techno link....ama da ne moga da darpam ot free.evro tova si e .....naglost(ako ne se laja sarvara se namira v Pld ,popravete me ako gre6a)

No vse pak kakto mu se vika - "mini kam LanGame"

Pishi po razbirame pls :)

Otnosno sheipvaneto kum tiq stranici si ima osnovatelni prichini, bez da gi izbroqvam. A sushto taka se misli za puskane na dopulnitelna liniq kum sofiq, sled puskaneto i problema s data.bg i drugi podobni stranici shte se razreshi, puk moje i lan-game da sa po dobre pone za sega dokato ne sam mnogo na kloncheto :punk :punk :punk

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...