ralexes Posted December 3, 2003 Share Posted December 3, 2003 Кабелният доставчик на Интернет - "Евроком Пловдив", е ограничил капацитета си към mp3-bg.com, с което се обяснява значително намалената скорост на клиентите им до сървърите ни. Ако сте клиент на споменатата фирма и имате проблеми с разглеждането на сайта и форума, обръщайте се към support@evrocom.net . Единственият начин да имате отново пълен достъп до съдържанието на mp3-bg.com, е като бъдете по-настоятелни пред доставчика си. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TED Posted December 3, 2003 Share Posted December 3, 2003 Голяма новина, няма що. Това да не е от вчера..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
JIS Posted December 3, 2003 Share Posted December 3, 2003 и голямо чудо праиш си Рекуест и някой с по бърза тарифа ще ти ги качи на Warez-a сигурен съм Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Tinkertrain Posted December 3, 2003 Share Posted December 3, 2003 Умрял съм за тоя сайт Само ся де не ограни4ите достъпа и към mp3.online.bg ей Link to comment Share on other sites More sharing options...
TED Posted December 3, 2003 Share Posted December 3, 2003 и голямо чудо праиш си Рекуест и някой с по бърза тарифа ще ти ги качи на Warez-a сигурен съм Не е така, по принцип към всички софийски сайтове връзката е лоша. На каквато и да е тарифа да е доброжелателят ти той ще има проблеми. Просто канала на Евроком до София е малко тесничък за толкова много клиенти. Админите от бая време разправят че ще се оправи това положение, ама.... Предполагам проблема пак е финансов. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JIS Posted December 3, 2003 Share Posted December 3, 2003 бубу.то е в софия, нали ? а на мен от там връзката си ми е постоянна и хъбава (4К ) се пак съм на Достъпна+ Link to comment Share on other sites More sharing options...
TED Posted December 3, 2003 Share Posted December 3, 2003 Е аз съм на 128Kbit download и даже с 10 конекции на файл често не мога да ги напълня. През нощта естествено всичко е OK. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ralexes Posted December 3, 2003 Author Share Posted December 3, 2003 E dobre de ,to tova e ebasi nekadarnata raboto - ograni4en sam v tozi sait,i v onzi sa6o,a da ne zabravqme i tozi... Kak moje edna golqma firma kato evrocoma da nqma pari da si pla6a trafika Kade otivat parite koito pla6am tai savestno....vse pak kato dava6 trqbva i da polu4ava6 ne6o v zamqna. Sega si misleh da darpam ne6o ot free.evro.net ama i tam ne6e pu6inkata,ne moje daje da mi zaredi namerenoto ot searcha...,sviknah 4e ne moga da darpam ot data.bg ot techno link....ama da ne moga da darpam ot free.evro tova si e .....naglost(ako ne se laja sarvara se namira v Pld ,popravete me ako gre6a) No vse pak kakto mu se vika - "mini kam LanGame" Link to comment Share on other sites More sharing options...
lekx Posted December 4, 2003 Share Posted December 4, 2003 E dobre de ,to tova e ebasi nekadarnata raboto - ograni4en sam v tozi sait,i v onzi sa6o,a da ne zabravqme i tozi... Kak moje edna golqma firma kato evrocoma da nqma pari da si pla6a trafika Kade otivat parite koito pla6am tai savestno....vse pak kato dava6 trqbva i da polu4ava6 ne6o v zamqna.Sega si misleh da darpam ne6o ot free.evro.net ama i tam ne6e pu6inkata,ne moje daje da mi zaredi namerenoto ot searcha...,sviknah 4e ne moga da darpam ot data.bg ot techno link....ama da ne moga da darpam ot free.evro tova si e .....naglost(ako ne se laja sarvara se namira v Pld ,popravete me ako gre6a) No vse pak kakto mu se vika - "mini kam LanGame" Pishi po razbirame pls Otnosno sheipvaneto kum tiq stranici si ima osnovatelni prichini, bez da gi izbroqvam. A sushto taka se misli za puskane na dopulnitelna liniq kum sofiq, sled puskaneto i problema s data.bg i drugi podobni stranici shte se razreshi, puk moje i lan-game da sa po dobre pone za sega dokato ne sam mnogo na kloncheto Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.