Leafstep Posted October 28, 2006 Share Posted October 28, 2006 Какво става с тайванеца??? Защо ми отваря сайт с йероглифи, снимка на конзола - няма каталог, няма игри, няма търсене??? Кажете ми какъв е адреса, ако изобщо има!!! Благодаря Ви! Link to comment Share on other sites More sharing options...
slay Posted October 28, 2006 Share Posted October 28, 2006 при мен си работи ето Link to comment Share on other sites More sharing options...
pavel66 Posted October 28, 2006 Share Posted October 28, 2006 Какво става с тайванеца??? Защо ми отваря сайт с йероглифи, снимка на конзола - няма каталог, няма игри, няма търсене??? Кажете ми какъв е адреса, ако изобщо има!!! Благодаря Ви! Бачка си,бе.Адреса се пише без WWW нали знаеш Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leafstep Posted October 28, 2006 Author Share Posted October 28, 2006 Аз съм на Евроком интернет доставчик. Може би ще трябва да направя снимка на сайта, който ми отваря. Сега ще видя за програмки! Да, знам че се пише без "www", но дори линка, който ми изпращате ме прехвърля към сайт, който е с трите W-та отпред. Сега правя снимка и пращам! Не мога да направя shot, защото не ми отваря и сайта за софтуер да си дръпна програма... Безпомощен съм Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted October 28, 2006 Share Posted October 28, 2006 Колко теми смяташ да напускаш по въпроса? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted October 28, 2006 Share Posted October 28, 2006 Я виж да не си качил някакво прокси дето си го забравил... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leafstep Posted October 28, 2006 Author Share Posted October 28, 2006 Извини ме, че потърсих помощ, Liquid... 10x, сега ще проверя, не съм се сетил за това, но може и то да е... Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted October 28, 2006 Share Posted October 28, 2006 Извини ме, че потърсих помощ, Liquid... 10x, сега ще проверя, не съм се сетил за това, но може и то да е... Не си извинен. Има си правила в този форум и ще е добре да се запознаеш с тях. Едно от тези правила гласи: 11. Забранено е пускането на една и съща тема в няколко секции на форума, независимо колко спешно искате да получите отговор — един екземпляр е напълно достатъчен. Ако желаете да покажете, че темата е важна, може да използвате иконката IPB Image като post icon. http://www.evrocom.info/invision/index.php...c=2383&st=0 Това, че си пуснал 5 теми не означава, че ще ти помогнат по-бързо. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leafstep Posted October 28, 2006 Author Share Posted October 28, 2006 Добре. Ще гледам да не се повтори... Открих къде е проблема и го поправих. Всичко е ОК. Благодаря Ви за бързия отзив! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.