Jump to content
BulForum.com

Taivanski sait bez igri????????

Leafstep

Recommended Posts

Какво става с тайванеца??? Защо ми отваря сайт с йероглифи, снимка на конзола - няма каталог, няма игри, няма търсене??? Кажете ми какъв е адреса, ако изобщо има!!! Благодаря Ви!

Какво става с тайванеца??? Защо ми отваря сайт с йероглифи, снимка на конзола - няма каталог, няма игри, няма търсене??? Кажете ми какъв е адреса, ако изобщо има!!! Благодаря Ви!

Бачка си,бе.Адреса се пише без WWW нали знаеш

Аз съм на Евроком интернет доставчик. Може би ще трябва да направя снимка на сайта, който ми отваря. Сега ще видя за програмки! Да, знам че се пише без "www", но дори линка, който ми изпращате ме прехвърля към сайт, който е с трите W-та отпред. Сега правя снимка и пращам!

Не мога да направя shot, защото не ми отваря и сайта за софтуер да си дръпна програма... Безпомощен съм :cry :cry :cry

Извини ме, че потърсих помощ, Liquid...

10x, сега ще проверя, не съм се сетил за това, но може и то да е...

Не си извинен. Има си правила в този форум и ще е добре да се запознаеш с тях. Едно от тези правила гласи:

11. Забранено е пускането на една и съща тема в няколко секции на форума, независимо колко спешно искате да получите отговор — един екземпляр е напълно достатъчен. Ако желаете да покажете, че темата е важна, може да използвате иконката IPB Image като post icon.

http://www.evrocom.info/invision/index.php...c=2383&st=0

Това, че си пуснал 5 теми не означава, че ще ти помогнат по-бързо.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...