Jump to content
BulForum.com

Телевизия СКАТ

virtuozo_

Recommended Posts

Позволих си да отворя тази тема защото вчера предаването "паралакс" сапочна с думите на водещия,че нейде по високите етажи на властта(турска/комунистическа-друга власт няма) усилено се работило за свалянето от ефир на тази обществено полезна телевизия.

Днес вече не мога да гледам скат просто я няма-бих се радвал някой да отговори тук само при мен ли е така (аз живея в района между "билла" и "папараци") или се отнася за цял Пловдив-Гоце да не е задействал лостовете на властта???

Абе ти нямаш ли си друга работа освен да ръсиш non-stop едни и същи тъпотии по форумите. Аман от ненормалници, запомнили наизуст 10 фрази.

Този форум си има екип от модератори,който може да прецени и евентуално накаже мен или някой друг.В случая за наказване си ти защото пишеш нещо което е твърде далеч от зададената тема.

Колкото до това дали съм ненормален предлагам да провериш на място преди да правиш заключения-ако проявиш интерес ще ти пратя координати за да се увериш в обратното.

И за да не ти остана длъжен за това че ме нарече ненормален при визитата ти ще те скърша като вейка ОК? :)

Що не се обадиш в ЕК центъра в който си плащаш кабелната или на някой от телефоните (този за района ти) изписани в Инфоканала и не ги попиташ какво става? Не мислиш ли, че хората които могат да ти дадат информация какво се е случило с излъчването на даден канал са там, а не тук - в този форум?

Аз лично мисля, че целта на темата ти не е да разбереш какво е станало с излъчването на този канал, а съвсем друга...

И да - форума има модераторски екип. И той преценява в този случай, че темата ти няма място в този форум и на база на

20. Модераторите на форума имат право, без да дават обяснения на когото и да било, да премахват определени теми и мнения, когато преценят, че последните нямат място във форума на Evrocom.INFO, или че нямат общо с дейността, която извършва сайтът.

темата ти се затваря и ще бъде изнесена в раздел Deleted след известно време.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...